1.Tayler jako hybryda - Bardzo Interesujące.
2.Majkel - Może to jakiś starszy wampir niz pierwotni hmmmm
3. Krew elenki jako Napój na przemianke w hybryde :D
I te kilka spostrzeżeń mogły spokojnie znaleźć się w temacie poświęconym 3x05.
Poza tym - Tyler i Mikael -.-'
Ale jestem ciekaw te spostrzeżenia a nie cały odcinek.:) Ps. Co się czepiasz szczegółów jak pisać poprawnie imiona :)
Ale spostrzeżenia odnoszą się do odcinka, tak trudno napisać w temacie, który jest na to przeznaczony? -.-'
I racja, mogłam się czepiać czegoś innego, niż pisownia imion, bo najwyraźniej niezupełnie wiesz, kiedy pisze się małe, a kiedy wielkie litery ;)
xD http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mikael
Uwierz mi, akurat Evarini wie najlepiej jak się pisze takie imiona;)
No i co w związku z tym?
Popatrz na naszą hybrydkę. Nazywa się Niklaus, ale mówią na niego Klaus lub Nick. Obojętnie co napiszesz będzie dobre.
Tutaj mamy do czynienia z czymś nieco podobnym.
"In recent years, Michael has been the most popular name in the Philippines, the second most popular name in Finland (Mikael) and ranks among the top ten names in Denmark (Mikkel) and Ireland.
Nie kontynuuj tego bezsensownego czepiania się.
hahahhahah uwielbiam was!!! wy mozecie sie czepiac kazdego bo jestescie samozwanczym guru tego forum a juz nikt inny nic nie moze powiedziec
btw to nie ja pierwsza zaczelam sie czepiac
Nie, no, gratulacje po prostu.
Powtórzę jeszcze raz, może tym razem uważnie przeczytasz.
"Nie kontynuuj tego bezsensownego czepiania się."
bo co? mam ochote tutaj bo mnie wpieniacie nieraz.
macie racje co do zakladania nowych niepotrzebnych tematow bo sie tylko kociol robi ale wpienia mnie to ze tak naprawde sie wszystkich czepiacie, ehhh z reszta szkoda slow bo i tak jestescie najmadrzejsi najlepsi itp. itd. a mi juz ulzylo i ide sobie zapalic
Gubisz się w tym co piszesz.
"hmm jak juz kogos poprawiasz to najpierw sam/sama sprawdz jak sie pisze ;] "
Czyli Ty możesz nam pisać co mamy robić? ;] hahahhahah
aaa i czym by bylo to forum bez nowych beznadziejnych tematow PRZECIEZ NIE MIELIBYSCIE CZEGO SIE CZEPIAC a to jest dla was niczym powietrze chyba ;p
ja przewaznie jestem wyluzowana haha ale dzisiaj mam taki dzien przez moja "ukochana" tesciowa ze wolalam sie wyzyc na obcych niz na mezu haha
Czy to źle jeśli ktoś komuś czasem zwróci uwagę? Jakiś porządek powinien tu być i jak widać niektórzy go pilnują. Po co od razu nazywać to "czepianiem się" ?
Ty szukasz zaczepki. Najpierw popełniłaś błąd, niesłusznie zwracając uwagę Evarini. Nawet nie potrafisz przyznać się przyznać do błędu. Druga koleżanka Blush wyjaśniła grzecznie, a Ty zaczęłaś atak.
Nie kompromituj się tutaj, bo już się bardziej nie da.
Serio? To ma niby być kompromitacja wg Ciebie? jest wiele gorszych rzeczy w życiu niż zwykłe sprzeczki na necie. I za co mam przepraszać? I ja i Ona mamy rację wiec wyluzuj
Za to, że zaatakowałaś dziewczynę, która miała rację, co do pisowni tego imienia. Też popełniam gafy i umiem się przyznać, a nie atakuję kogoś bez powodu, bo mnie poprawił. Ty zawsze taka jesteś?
Wierz mi, wiem, jak - generalnie - pisze się imię Michael ;) A to, że imię postaci pisze się przez "k", potwierdził sam Sebastian Roche, który go gra ;)
Ja też mam kilka spostrzeżeń:
1. Jest wątek o 5 odcinku, hmm....
2. Ludzie w nim dyskutują o Majkelu , Taylerze i Elence, interesujące.
3. Evarini, nie czepiaj się pisowni imion w drugim punkcie jakby co :D