Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122883
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Kogo według was niesłusznie uśmiercono?
________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ___________________________________
Nie wiem czy był już taki temat, ale jak był to wybaczcie.
SPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPO JLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLE RSPOJLERSPOJLERSPOJLERSPOJLER

Według mnie niesłusznie uśmiercili Jenne, ona był super :(

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Był. http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Bohaterowie,1406779

ocenił(a) serial na 9

Ok, dzięki. Sorry, że zaśmieciłam.

BeautyAndStupid

Beauty - w pierwszym poście napisałaś, ze nie jesteś pewna czy był taki temat. Po informacji, że był - podziękowałaś i przeprosiłaś. Na mocy reguł awianizmu twoje zachowanie jest bez zarzutu i godne pochwały :D

użytkownik usunięty
aivia

Padłam :D
Czyli mamy pierwsze założenie Awianizmu:D

W offtopie masz już nawet odpuszczanie win :D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Nie chcę robić z siebie Emilki ;)

aivia

Takie osoby są cenione:D I teraz za Twoją wzorową postawę dostajesz zaproszenie do offtopu:D

użytkownik usunięty
alien_2

Pierwsze czesne w postaci 50 zdjęć Iana masz już opłacone:D

Ale potem żeby przedłużyc kartę klubową trzeba powstawiac trochę Iana, trochę Josepha, trochę Daniela:D

użytkownik usunięty
alien_2

Za wstawienie zdjęć lub gifów Matta, Steleny lub Balona zostaniesz natychmiastowo wydalona i wpisana na czarną listę :D

Matt, Stelena i Balona to zła trójca Avianizmu. Główne klątwy to: ,,Do Szmatta", ,,Żeby cię Balona pochłonęła" i ,,Do jasnej Steleny"

ocenił(a) serial na 10
aivia

a czy ja mogę do was dołączyć?:)

nj1987

Ależ przecież ty jesteś Naczelna GifKapłanka, nie musisz pytać o pozwolenie :)

nj1987

Tyloma gifami to Ty już osiągnęłaś miejsce w trójce klasowej:D Główna świątynia jest w offtopie a tutaj dziewczyny zdobywają nowych wyznawców;D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

:D z kokieterii zapytałam:)
rekrutacja świeżej krwi?:D podoba mi się to ;;p

nj1987

Brzmimy z pewnością jak wariatki ale kto nam zabroni?:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

a niech tylko spróbuje zabronić ;p

użytkownik usunięty
aivia

Świetne :D