Wiec na samym początku zacznę od tez iż pamietniki obejrzał w zaledwie tydzień przerwy od szkoły wszystkie sezony. Pochłonął mnie on bez reszty a główna przyczyna która ciągnie bez powtórnie do tego serialu jest postać niesamowitego Damon Salvatore (Ian somerhalder). Kończąc oglądanie sezonu szóstego rzecz jasna jak do tej pory odcinka 17 zastanawiałam sie jak tak na prawdę skończy sie ta jakże burzliwa historia, której kres powinien odbiegać końca nim zamieni sie w telenowele bez końca bez większego sensu. napotkalam potwierdzone informacje ze ma byc sezon siódmy, który mam nadzieje bedzie ostatnim. (Może to świadczyć iż nie lubie tego serialu ale zapewniam ze jest to jeden z moich ulubionych,by nie sieć ulubiony). Wiec iż czytam ze książka kończy sie tym ze wygrywa team Stefana i Eleny co osobiście uważam za porażkę i pokładał wielka nadzieje w tym ze tak sie nie stanie. Ale cóż do sedna sprawy chcialm poznać wasZe zdanie jak byście widzieli koniec tego serialu i czy przede wszystkim wyobrażacie sobie roztacza sie z tym serialem? Mam nadzieje usłyszeć wasze konstruktywne opinie na temat podany przez mnie.
Ps. Ja osobiście trzymam kciuki iż Damon bedzie z Eleną czego pragnełam odkąd tylko zobaczyłam ta postać w tym serialu :-)
Pozdrawiam ;-)
A ja mam nadzieje ze obydwoje bracia sie na nią wypną, i skonczy sama, bo na nic innego nie zasluguje. Niestety, zdaje sobie sprawe, ze jest to malo prawdopodobne.
Tak to jest droga opcja jaka bym zaakceptował ale za pewne skończy sie podobnie jak w książce chodź film jest całkiem inny zaczynając od wyglądu kończąc na zmianie wydarzeń.