Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122883
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Koniec?

ocenił(a) serial na 9

To już koniec emisji serialu w telewizji?

ocenił(a) serial na 4
Sol89

Wow, coraz ciekawsze tematy tutaj powstają. Mnie już chyba nic nie zdziwi na tym forum :/

Na jakiej podstawie uznałaś/łeś , że jest koniec emisji w telewizji? Od września ciąg dalszy. Ale nie w Polsce. U nas trochę później. Albo duuużo później.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Chodziło mi emisję teraz. Tj. ciągłość - tydzień temu był, dziś nie ma. To chyba nie jest aż takie trudne do zrozumienia, prawda?

ocenił(a) serial na 4
Sol89

Sorki za powyżej, ale po prostu w ciągu miesiąca pojawiało się mnóstwo nowych tematów, które poruszały to, co omawialiśmy w innych tematach. Stąd ta reakcja. Ale, jeśli zależy ci na obejrzeniu kolejnych odcinków, mogę pomóc. Poszukaj w google IITV,a potem klikaj na stronę . W bocznej kolumnie jest spis seriali, w tym Pamiętniki Wampirów. Pod nim, są wszystkie sezony, z napisami, lektorem, bez tłumaczenia... Jak tylko chcesz. Życzę miłego oglądania. (sorki, że nie podaję bezpośredniego linka, ale moderatorzy blokują takie rzeczy, w myśl nowej ustawy).

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Nie ma sprawy, trochę alergicznie już reaguję ;) Szczerze mówiąc nie wiem, co się pojawiało, bo nie śledziłam tematów dotyczących serialu (dopiero jego nieobecność w programie skłoniła mnie do głębszej refleksji ;)). Wielkie dzięki, zaraz się wezmę za szukanie :)

Sol89

Serialu nie ma w programie z bardzo prostej przyczyny: tydzień temu TVN7 wyemitowało finał 1 sezonu. A tak to już jest w polskiej telewizji, że baaardzo rzadko puszczają jeden sezon po drugim.

ocenił(a) serial na 4
Evarini

Do tego są bardzo duże opóźnienia. Jak to w Polsce. Dlatego ja zawsze ratuję się internetem.

ocenił(a) serial na 4
xena_4

to był finał sezonu? to wyjaśniło się tyle co wcale, jak tak to ma się przeciągać to podziękował z serialem :*

użytkownik usunięty
xavi1991

Szefowie stacji TVN7 powoli zaczynają planować ramówkę na jesień. Napewno we wrześniu zobaczymy premierowy czwarty sezon serialu "Chuck". Jest spora szansa ,że we wrześniu rozpocznie się także emisja drugiego sezonu serialu "Pamiętniki Wampirów". Wyniki oglądalności serialu są tak zadowalające ,że prawdopodobnie jesienią zobaczymy kolejne odcinki tego serialu. Tymczasem w poniedziałek 16 maja o godz.22:00 na antenie TVN7 ostatni odcinek pierwszego sezonu serialu.
lost (09:36)

użytkownik usunięty
xavi1991

A od kiedy finał ma coś wyjaśniać jeśli w planie są następne sezony?
I co ci się przeciąga? W internecie masz kolejne 22 odcinki.