Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Koszuki :D

ocenił(a) serial na 9

Hej, hej! Ostatnio w sklepie C&A są koszulki (biała) ze Stefanem Salvatore i czarna z Damonem :D! Nie są przepiękne, ale sam ich wizerunek.. <3. sama wybrałam z Damonem. Kosztują 29 zł. :)

użytkownik usunięty
BWaldorf

Szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej, miałam C&A po drodze to bym zerknęła ;)
Zrobisz może zdjęcie ? ;)

Też dziś mijałam C&A (pewnie nawet to samo ;) ), szkoda, że nie wiedziałam. Nie ma to, jak zobaczyć, że nie jestem jeszcze taka nienormalna, skoro robią koszulki z Damonem i sprzedają w sieciówkach xD

Evarini

Istne fatum ja także mijałam dzisiaj C&A i nie zajrzałam;D

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

A to peszek ;)
Tylko ja coś czuję, że zostaną same ze Stefciem a Damon się rozejdzie jak bułeczki :D
W sumie to aż mnie przeraża myśl, że nastolatki będą chodzić w tych koszulkach. Wolałabym żebym tylko ja taką miała :D

ocenił(a) serial na 10

to pewnie są te same koszulki, które trzymają na którymś zdjęciu co wrzucałam Ian i Paweł

blush, Ty jeszcze przecież też nastolatka ;) A i tak duża część z nas zachowuje się nieszczególnie dojrzale, jeśli chodzi o Damona vel. Iana xD (Siebie też do tej grupy zaliczam, żeby nie było :P).

użytkownik usunięty
Evarini

Przecie nie mówię, że ja nie jestem ;)
Miałam napisać "moje rówieśniczki" czy co? xD O rany.... ale wy się mnie czepiacie ;)

Nie czepiam się, tylko trochę to zabrzmiało, jakbyś mówiła, że jesteś zgrzybiałą staruszką xD Ale może to moja percepcja jest zaburzona, czy coś :P

użytkownik usunięty
Evarini

Okej. Poprawiam;)
(edycja)
W sumie to aż mnie przeraża myśl, że dziewczyny w moim wieku będą chodzić w tych koszulkach.

Nie wiem czy tak lepiej, skróciłam to co poprzednio napisałam (tylko edytowałam) ;]

Dlaczego? Ja jako nastolatka uwielbiałam Snoopy'ego to miałam i torbę i koszulki i nawet trampki z tym psiakiem :D

użytkownik usunięty
aivia

No i kolejna ;)
Przecież napisałam na końcu żartobliwie o co mi chodzi, a wy wydaje mi się, chciałyście zobaczyć tylko pierwszą część zdania.
Gdybym uważała się za zgrzybiałą staruszkę (a mam wrażenie, że już mam tą etykietkę doczepioną od dłuższego czasu) to bym powiedziała autorce, że te koszulki to chory pomysł. A ja jak widać się nimi zainteresowałam bo jeśli mi się spodoba ogólny wygląd tej z Damonem to sobie ją kupię i tu się zdziwicie, wyjdę z nią na zewnątrz.
Jasne już wszystko?

Żeby było jasne, blush, ja nie mówiłam do końca serio ;) Zresztą często to robię. Coś dziś mamy problem w rozróżnianiu poważnych i niepoważnych wypowiedzi. Cóż to się dzieje z forumowym społeczeństwem? ;)

użytkownik usunięty
Evarini

No okej, po prostu jestem już trochę podirytowana i musisz mnie zrozumieć. Od dłuższego czasu jestem traktowana tu jak jakaś staruszka na emeryturze. Napisałam raz, że nie ubrałabym kolczyków z Ianem (zaraz potem jak sobie żartowałam, że może gdyby były w innym kształcie to bym sobie kupiła) to już od razu komentarze, że jestem za poważna, ale na studiach mi przejdzie. Ja wiem, że wy szalejecie za nim, mi też się podoba, uwielbiam oglądać go w filmach czy na zdjęciach, mam je nawet w telefonie, koszulkę chętnie założę, ale noszenie go w uszach, na palcach, na szyi i może jeszcze na stopach to już nie dla mnie. Czy to oznacza, że jestem sztywniarą ?

Chyba mam PMS ;)

ocenił(a) serial na 10
Evarini

a coś się dzieje:)
może diabeł się nami interesuje ? :D

nj1987

A może ktoś rzucił na nas zły urok? i trzeba to jakoś odczarować?

użytkownik usunięty
aivia

Oj, to musimy Bonnie zawołać:D

nj1987

Tak, to na pewno diabeł. W końcu od wampirów do diabła już blisko xD
Chociaż dla mnie to żadna nowość, bo jaskrawe paznokcie, czerwone jak piekło, noszę od dawna xD

ocenił(a) serial na 10
Evarini

eksakly;p

użytkownik usunięty
nj1987

Mną na pewno, w końcu ja jestem bezbożnica, co w dodatku pisze bóg małą literą :D
To już jest nawet zabawne xD

Jejciu, blush żartuję. Zresztą popatrz, jak się Stef przejął, ze kupisz akurat koszulkę z Damonem a nie z nim
http://static.tumblr.com/tjhmvyo/CkQljcjeu/4.gif

użytkownik usunięty
aivia

Nie wiem co reakcja Stefka ma do moich wcześniejszych wypowiedzi, ale ok, koniec tematu;)

Blush ma po prostu tak starą duszę, ze się nie utożsamia z równolatkami. A może przesiąkła atmosferą forumowych dwudziestokilkulatek?

użytkownik usunięty
aivia

...

ocenił(a) serial na 9

Postaram się zrobić zdjęcie i ddoać :D

użytkownik usunięty
BWaldorf

Byłabym wdzięczna :) Bo aż tak blisko do C&A nie mam.

użytkownik usunięty

Okej, widziałam już te koszulki :D Jest więcej wzorów bo jeszcze jedna z Damonem i Stefanem razem oraz jedna z zdjęciem promocyjnym do drugiego sezonu http://www.iimmgg.com/image/d16272921e12abd48eee5b8218fa54a4. Po C&A cudów się spodziewać nie można, nadruki fatalnej jakości, nie podobały mi się.
Za to nareszcie kupiłam sobie japonki bo w tym sezonie jakaś bida z nimi w sklepach:D

Też je już widziałam i zgadzam się z Blush - fatalna jakość nadruku. Jeśli ktoś chciałby koszulkę, polecam sklepy w których robią nadruki takiej samej lub nawet lepszej jakości. Istnieje także możliwość zamówienia takiej koszulki z nadrukiem przez internet. Plusem jest też to, że sami sobie wybieracie ulubione zdjęcie na nadruk.
A japonek przynajmniej na Śląsku, mnóstwo - ale tylko na targach :P

użytkownik usunięty
aivia

Dokładnie. Co z tego, że kosztuje tylko 29 zł jak po kilku praniach będzie z niej szmatka. Lepiej zainwestować w coś lepszego, co będzie można nosić przez dłuższy czas.

ocenił(a) serial na 9

To prawda nie są za piękne, ale cóż... Jestem niestety nieco rozrzutna :P i szybko zauważyłam ze postać damona jest bardzo wyblakla.

użytkownik usunięty
BWaldorf

Ja niestety aż tak rozrzutna nie jestem żeby kupować sprane ciuchy :P Bo na takie one wyglądają.

ocenił(a) serial na 10

Mam prośbę, mógłby ktoś wrzucic zdjęcia tych koszulek? Bo w moim C&A nie moge ich znależć ;/

użytkownik usunięty
oldbrick

Autorka obiecała zrobić i dać...
U mnie w C&A te koszulki były na samym końcu, na dole.

ocenił(a) serial na 10

No to muszę się jeszcze raz przejść do C&A i dokładniej poszukać ;P

użytkownik usunięty
oldbrick

Może nie widziałaś bo nadruki są wyblakłe:P

ocenił(a) serial na 9
oldbrick

Dobraa, więc musę się przyznać, że zawaliłam. Dodamz djęcia jutro, obiecujęę

BWaldorf

Nic się nie stało :) Ważne, żeby kiedyś sie pojawiły :P