Ponieważ lalunie w co drugim wątku zachwycają się Stefanami, Damonami itd, chciałbym
stworzyć kontr wątek, w którym to będziemy się zachwycać dziewczynami z serialu.
Więc pytam:
Która z dziewczyn podoba się wam najbardziej? Dla tych co nie zrozumieli pytania wyjaśniam, że
chodzi o to, którą byście najchętniej szarpali, jak Reksio szynkę?
Panowie! Jestem w szoku! Czy wy nie fascynujecie się, bohaterami płci przeciwnej, równie mocno co Panie? Spodziewałem się wysypu odpowiedzi w stylu: Elena ma takie piękne oczy, lub chętnie bym possał pistolet Pani Szeryf? A tu klops :( Zawiodłem się na was.
Bo najwidoczniej nie dotarło jeszcze do Ciebie, że tutaj facetów generalnie nie ma. Ale... Jest u nas dziewczyna, która lubi takie piękności, To Madame_7. Z nią możesz pogadać, jeśli chcesz ;P
Żadna bohaterka TVD mi się nie podoba w jakiś szczególny sposób. Jedyna godna zapamiętania była Elena w stroju Cheerleaderki.
"Bo najwidoczniej nie dotarło jeszcze do Ciebie, że tutaj facetów generalnie nie ma."
Obrażasz mnie?
"lub chętnie bym possał pistolet Pani Szeryf?"
Przykro mi, ale TVD nie ma nic wspólnego z shemale. :P
Lol, faktycznie... Jak cudem w tygodniu pojawi się tutaj góra dwóch facetów, to normalnie mamy tutaj tłum ;DDDDD
1)Candice Accola (Caroline) - jest urocza i sexowna
2)Katerina Graham (Bonnie) - mam słabość do tej karnacji :)
3)Claire Holt (Rebekah) - ma coś w sobie
To moje trzy najlepsze typy z serialu (kolejność nieprzypadkowa). Na początku podobała mi sie Elena, jednak sposób kreowania jej postaci, skutecznie mi ją obrzydził! Z pewnością pojawiło sie jeszcze kilka gościnnie grających, atrakcyjnych kobiet, jednak ciężko to zapamiętać i przytoczyć.
Jestem kobietą, ale może się wypowiem ;D
Jak dla mnie najładniejsza jest Claire Holt, śliczna buzia ;)
A Candice Accola ma coś w sobie, bardzo pozytywnie i promiennie wygląda.
Zdecydowanie Claire. Nina jakoś nigdy mi się nie podobała, chyba że w loczkach, a Candice ma dziwne zęby.
Candice jak dla mnie najładniejsza.
Nina mi sie podoba tylko w wydaniu Katherine, te włosy, ubiór, pewność siebie. Natomiast w wydaniu Eleny wydaje sie taka ... przeciętna.
Najlepsza byłą Vicky ale szybko ją uśmiercili;) Poza tym Rebeka jest niezła, no i Catherina w loczkach:)
Rebeka, to taka żywa laleczka. Zdecydowanie lepsza była Rose - kobiecość, dzikość i klasa ;P I te cudowne oczy ;P
Xenko...
Jaka dzikosć, jaka klasa? Przecież przy naszym Eliaszku Rose by się ze strachu posikała jak małą dziewczynka;)
najładniejsza jest Kath :) Caroline jest taka urocza z wygląda, aż buzia się uśmiecha jak się na nią patrzy :)
Rose? Dont joke kobieto. To klasa niżej od Rebeki. Zresztą jesteś kobietą, więc się nie znasz na urodzie kobiecej. No chyba, że jesteś les jak Kejt__,a nie jesteś.
O przepraszam, jako kobieta też mogę podziwiać urodę innych kobiet. I nie będąc lesbijką, widzieć, to, co faceci (musiałbyś mnie słyszeć, jak ja potrafię mówić o innych pięknościach i ich każdych możliwych detalach). A to, że kobiety nie widzą, to co mężczyźni, to tylko i wyłącznie wymysł zazdrosnych mężczyzn. Taka prawda, mój drogi ;P
yhyyyyy na pewno ;) co innego jest podziwiać piękno, można podziwiać np piękny obraz, a co innego chcieć szarpać jak Reksio szynkę. Żadem facet hetero nie wybierze Rose zamiast Rebeki, śmiem twierdzić.
Ale faceci mają różne gusta i nie każdy wolałby taką, a nie inną kobietę.
Sugerujesz, że u mnie tylko kończyłoby się na podziwianiu kobiet? Bycie hetero nie stoi zupełnie na przeszkodzie. Co powiesz na to, że kilka lat temu o mało nie wylądowałam w łóżku z własną sąsiadką? ;PPPP Jak widzisz, raczej nie bywam tak grzeczna, jak bym chciała. Taka, jaka powinnam być ;P
A czy ta sąsiadka nie miała czasem na imię Zenek? :) Poza tym co ty byś robiła z nią w tym łóżku? Podziwiała piękno? Tu musi być ogień, żar jak u Reksia z szynką
"Bycie hetero nie stoi zupełnie na przeszkodzie." - ymmm jak ci to powiedzieć? Stoi! Jeśli nie stoi, to znaczy, że jesteś bi :)
Agnieszka ;P Starsza o kilka lat i bardziej doświadczona, co mnie kręciło ;P I myślisz, że naprawdę nie wiedziałabym, co z nią zrobić? Mój drogi, Ty naprawdę mnie nie znasz, by tak pisać. Mogłabym zrobić bardzo wiele ;P A ogień zawsze był, jak tylko byłyśmy blisko siebie ;P Ale to było kiedyś.... W końcu mam już swoje lata ;D
Jedna przygoda jeszcze wiosny nie czyni. Więc zawiedziesz się w osądach - jestem hetero. Kurde, mam wrażenie, że na siłę chcesz zrobić z nas wszystkich lesbijki ( już nawet Kejt to sugerujesz). Ogarnij się!
Kejt, to płaczliwy mały bobasek, jej psychika jeszcze nie jest w pełni ukształtowana, stąd pewnie jeszcze sama nie wie kim jest. Co do robienia z was na siłę les, to chciałbym delikatnie tylko przypomnieć, że parę postów temu, opisywałaś wielką chęć przeżycia przygody seksualnej ze swoją starszą sąsiadką, aż poczułem się dziwnie podniecony, nie nazwałbym więc moich prób usilnymi, sklasyfikowałbym bym je raczej w kategorii: delikatne popchnięcie paluszkiem.
Po pierwsze, to było wiele lat temu, po drugie, już nie mam takich ciągotek, po trzecie, jedna taka przygoda jeszcze z nikogo nie robi geja, lub lesbijki.
I raczej nie nazwałabym Kejt małym bobaskiem, bo znam ją już długo i wiem doskonale, że taka nie jest.
No wiesz, jeśli kobieta prześpi się z drugą z czystej ciekawości, nie czerpiąc z tego większej przyjemności, to mogę się z tobą zgodzić, ale ty mówiłaś, że miałaś wielką ochotę, co oznacza, że czułaś pociąg seksualny, a taki, jeśli się wykazuje do tej samej płci, oznacza bycie homo, lub bi, jeśli pociąg odczuwa się także do płci przeciwnej.
Co do kejt, to oceniłem tylko jej zachowanie, które w mojej ocenie przypomina małego płaczącego bobaska :). Możliwe, że w relacji z tobą zachowuje się jak macho twardziel. Tego nie wiem.
jebne ze smiechu zaraz, fajnie wejsc i poczytac rozmowe o sobie ;d
drogi ast, bobaskiem niestety juz dawno nie jestem, nie wiem co bylo placzacego w moich wypowiedziach zwazywszy ze caly czas sie smieje z owej sytuacji ;d lesbijka tez nie jestem, a przynajmniej moj facet stanowczo na kobiete mi nie wyglada, juz predzej podejrzewalabym siebie o homofobie ;d
a i przepraszam za brak polskich znakow i wielkich liter, nie moj komputer i kiepska klawiatura ;)
"nie wiem co bylo placzacego w moich wypowiedziac"
hmmm, niech no się chwilę zastanowię ...Aha! To:
"Dobra, żałuję że w ogóle zabrałam głos w tej dyskusji, mój błąd. Żegnam."
Zabrzmiało to raczej jakbyś się obraziła, a nie śmiała z całej sytuacji :)
Czyli w wolnym tłumaczeniu:
No niestety są takie chwile, kiedy człowiek staje się płaczliwym małym bobaskiem :)
To taka metafora była, nie traktuj jej dosłownie, dobrze zdaję sobie przecież sprawę, że małe bobaski także nie potrafią pisać i czytać, a jednak prowadzę z tobą dialog.
Nie przejmuj się Kejt, facet ma typowo stereotypowe myślenie i nic na to nie poradzimy ;D (czasami też mam wrażenie, jakbym miała do czynienia z dzieckiem, które zaraz ucieknie z płaczem, bo ktoś myśli inaczej, niż on)
Ja się nie przejmuję, zdziwiłam się tylko, bo nie oceniłam ich pod względem seksualności ani nic, tylko wyglądu :D
Jeśli ktoś podoba Ci się pod względem wyglądu, to podoba Ci się również sexualnie :)
Wyczułem dziwne podniecenie w twojej wypowiedzi, może to charakter pisma, i uznałem, ze jesteś lesbijką.