Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wiem że wielu z was nie lubi Jeremiego ale dlaczego on i matt nie zostali zaproszeni na święto dziękczynienia ?? W końcu jest bratem Eleny.

ocenił(a) serial na 10
DraY

Może dlatego że oni (a szczególnie Jeremy) nie lubili wyjeżdżać z Mystic Falls, a reszta osób nie mogła tam wejść? Ale szczerze mówiąc też nie wiem, to mi się wydaje najbardziej logiczne

klaudia098

Jak tak teraz o tym pomyślę, to macie racje. Kompletnie nielogicznie, zwłaszcza jeśli pomyśleć, jak bardzo Elena była zraniona, gdy Jeremy zmarł.
Ale swoją drogą, to nurtuje mnie jedno pytanie - skoro Alaric nie mógł odczynić tego uroku zapomnienia, to czemu nie mogła poprosić o to Klausa, albo Elijah?

ocenił(a) serial na 8
ameslari

Klaus ma pojawić się w serialu znowu, więc pewnie jakoś to się stanie xd
a dwa ciężko mi to sobie wyobrazić: - Cześć Klaus, Pamiętasz milion razy chcieliśmy Cię zabić, ale teraz potrzebuję byś przywrócił mi wspomnienia o moim chłopaku. Mógłbyś?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 6
pmarchlewicz

KIEDY KLAUS MA SIĘ ZNOWU POJAWIĆ? I SKĄD TY TO WIESZ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
monia1gucio

no nie wiem? umiem czytać? mam fb? o kjurde oba =.= a kiedy to dokładnie nie podali

ocenił(a) serial na 6
pmarchlewicz

Inteligencie ten twoj fb o newsach o tvd to jakaś ściema . Sama Marlene powiedziała że jak narazie ani Klaus nie wybierze się do TVD ani Caroline do TO. Powiedziała że byłaby taka możliwosć jakby którys serial sie skończył.... :( I dlaczego od razu taki bulwers? Jakbym nie umiała czytac to bym raczej nie odpowiedziała na twojego posta. Troche luzu :)

ocenił(a) serial na 8
monia1gucio

odpowiedziałam w tonacji Twojego pytania -.-'
dwa - oba seriale ciągle się łączą, ostatnio jeden leciał w drugim była przerwa, czyli w tym momencie jest okazja do tego by ktoś odwiedził dany serial.
trzy - sam przykład Tylera, który w TVD i ma swoje epizody w TO
a po ostatnie - czytać to Ty moze i potrafisz, ale na pewno nie czytasz ze zrozumieniem.
Dziękuję dobranoc

ocenił(a) serial na 6
pmarchlewicz

Tyler był tylko 1 raz w TO. Nie wiem czy źle mnie zrozumiałaś ale napisałam dużymi literami ze szczeście . Uwielbiam Klaroline <3 Ty chyba odebrałaś to negatywnie a było wrecz przeciwnie :) No i widzisz kto tu czytac nie umie ze zrozumieniem , tylko od razu wyciaga pochopne wnioski . :) Nie wiem co ci jest, nie znasz mnie i oceniasz. Gratuluje :)

ocenił(a) serial na 8
monia1gucio

aha -.-' :O

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 9
ameslari

A czy to czasem nie działało tak, że inny pierwotny nie może zdjąć hipnozy/uroku, którą nałożył inny?
Choć znając ten serial, zasady zmieniają się zależnie od potrzeb :P
Ale pierwotnych byłoby miło znów zobaczyć w tvd.

yokko

Nie wydaje mi się, choć możliwe, że to przeoczyłam. Ale myślę, że Klaus zrobiłby to, zwłaszcza wciąż będąc zauroczonym w Caroline.

ocenił(a) serial na 6
ameslari

zakochanym -_- nie zauroczonym

monia1gucio

Fakt. Szkoda, że nie ma go już w serialu. Pasowaliby do siebie z Caroline. I on byłby pierwszym facetem, który naprawdę ją docenia, czego nie można powiedzieć o Tylerze, czy Stefanie.

ocenił(a) serial na 6
ameslari

Taaak , ja tam dalej licze na Klaroline <3 :)

ocenił(a) serial na 10
yokko

W The Originals jak dobrze pamiętam Davina potrafiła wymazywać ślady manipulacji umysłowych pierwotnych tak jak zrobiła z Cami i chyba kimś jeszcze dokładnie nie pamiętam :) więc może w TVD też znajdzie się ktoś kto będzie tak potężny żeby to zrobić :) Elenie

ocenił(a) serial na 9
Agaaa1991

Nie wiem jak było w przypadku TO, bo nie oglądam... jednak w tym przypadku wydaje mi się, że nawet nikt nie pomyśli o wykorzystaniu takiej możliwości. Według mnie zobaczymy jak Elena ponownie zakochuje się w Damonie i może wtedy będzie kaaaboom, wielki powrót wspomnień... ale, ale wszystko wyjdzie na ekranie i zobaczymy co nam przygotowano.