Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Po małej przerwie zaczęłam oglądać ponownie. No i hmm Katherine zamieniła Salvatore'ów tak? To dlaczego tuż przed jej pojmaniem Stefan miał we krwi werbanę( tak to się nazywało?) , którą podał mu ojciec i nic mu nie było jak ją wypił? czyli jeszcze nie był wampirem...to jakim cudem on się nim stał jak nasza wampirzycę zabrano? Coś przeoczyłam? Proszę mi to wytłumaczyć, bo naprawdę nie wiem czy ja po prostu oglądać nie umiem ; D

ocenił(a) serial na 9
Hineko

Stefanowi po zażyciu werbeny nic szczególnego sie nie stało ponieważ nie był wampirem, posiadał jedynie w sobie odrobinę krwi Kath. Katherine wiedziona instynktem podawała ja bracia od dłuższego czasu, Damon przyjmował ja dobrowolnie, Stefano pod wpływem zauroczenia. Posiadając w organizmie krew wampira nie przeistaczasz sie, by doszło do przemiany musisz ja w sobie mieć, umrzeć a następnie zaspokoić pierwszy głód. Tak wiec teoretycznie Kath dala jedynie fundamenty pod przemianę bo do przeistoczenia braci przyczynił sie ich własny ojciec który ich zastrzeli, umarli i odrodzili sie na nowo...

ocenił(a) serial na 9
Hineko

bo Żeby przemiana była zupełna to najpierw muszą wypić krew wampira a potem umrzeć no i jeszcze wypić ludzką krew wtedy stają się wampirami

Hineko

Dzięki ; D Obejrzałam do końca i doszło do mnie to, że za wczesnie ciekawość mnie zżerała