Czy Matt dowie się kiedyś, że są Damon Stefan Caroline to wampiry Tyler jest wilkołakiem a Bonnie czarownicą bo tylko on nie zna prawdy a to trochę głupio bo może mógłby coś do serialu wnieść ciekawego.
Możliwe że się dowie w nowych odcinkach i dobrze by było jakby go usmiercili bo to wkurzający koleś. Najpier sika za Eleną i odrzuca Caroline a potem sie zjawia jakby nigdy nic i chce ją z powrotem.
jenna tez nie jest w temacie wampirów i wilkołaków rick jej raczej nie powie choć czuje ze jak powróci izabell to się dowie ktoś ja poinformuje ze elle prowadza się z wampirem
Dokładnie ;d Co za dużo, to nie zdrowo: i tak już wie duża ilość osób - rada, założyciele, wampiry, wilkołaki, Jerry, Bonnie, Alarick, ojciec Luki i sam Luka... i więcej ich nie pamiętam... i diabli wiedzą, kto jeszcze dojdzie do grona "wielce" wtajemniczonych ; )
Nie, nie, lepiej niech pozostaną w nieświadomości ; ) Chociaż te dwie osoby ^^"
Może i będzie mdło jednak Matt jest w dość głupiej sytuacji. Jego przyjaciel jest wilkołakiem, była dziewczyna wampirem, chłopak przyjaciółki Wampirem tak jak jego brat i jeszcze Bonnie czarownicą.
Żenujące że on o tym nie wie.
A ja dopiero rok temu dowiedziałam się, że mój kuzyn jest gejem, a jego matka dalej nie ma o tym zielonego pojęcia.
I to wcale nie jest żenujące xD
Znając życie Matt czym prędzej, czym później się dowie, bo przepraszam bardzo, ale z tego, co widzę, to jego otoczenie to wszystko... inne niż normalne xD Jak piszesz - czarownica, wilkołak, wampir x 3, a na dokładkę jego była ma sobowtóra wampira. Na pewno się dowie, miło by było jednak, gdyby jak najpóźniej i zaoferować mu jak największy szok przy tym ;d
No cóż, są dla niego dwa wyjścia: albo zacznie węszyć i się dowie przez co jest szansa dla niego o dłuższy pobyt w serialu, albo będzie nadal żyć w nieświadomości i ktoś go w końcu uśmierci.
Albo włoży perukę i zostanie Klausem xD
przed nami 27 stycznia (premiera chyba nie?) wiec on jeszcze swoje 5 minut jeszcze bedzie miał pozatym potrzebny na hama wilkołak 1 zabili wiec nie kto inny jak Tyler bedzie numerem 1
ostatecznie polubiłam go od wtedy gdy Caroline pomogła mu gdy przyszła pełnia, podobała mi sie ogólnie ta scena w piwnicach każdy zasługuje na 2 szanse a tyler zmienił sie od początku serialu wystarczy ze mu ktos pomoże to przetrwac bo ze swoim sekretem był sam...