Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności dla aktorów grających swe role w serialu "The Vampire Diares"... zwłaszcza dla Dobrev, Somerhaldera, Wesley'a, Gilliesa i Morgana :D

Dodatkowo samemu serialowi życzymy kolejnych rzeszy nowych fanów, jak najlepszej jakości, która na razie pozostaje na niezwykle wysokim poziomie, a także w sumie więcej niż 3 sezony...

Producentom serialu dalszej owocnej pracy, scenarzystom kolejnych ciekawych pomysłów...

Autorce całej sagi "The Vampire Diares" L.J. Smith dziękujemy za jej "Złote dziecko" i życzymy 100 lat w zdrowiu i radości...

Jeszcze raz dziękujemy...

Przepraszam, iż wypowiedziałem się w imieniu tak wielkiego, zróżnicowanego środowiska bez żadnej konsultacji...
Sądzę jednak, że wszystko co ma na celu gloryfikację serialu "The Vampire Diares" jest akceptowalne i dopuszczalne...

Pozdrawiam moje słodkie niczym cukierki wampirzyce z "BM" :D

ocenił(a) serial na 9
MF13

Mam nadzieję dziewczyny, że na mnie nie nakrzyczycie :) Buziaki :D

ocenił(a) serial na 9
MF13

Halo ! Ludzie ! Klękajcie narody... "The Vampire Diares" leży odłogiem :) Trzeba mu to wynagrodzić...

ocenił(a) serial na 9
MF13

Pozdrawiam :*

MF13

dziekuje za pozdrowienia :D
pozdrawiam rowniez :)

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Wreszcie się ktoś tu pojawił :) Ciekawe czy Sosnowska tu wskoczy ??? Ale byłby syf... Przez duże S xDDD

MF13

Również pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
Rainn

Przyłączam się do pozdrowień :)

ocenił(a) serial na 4
alienowa

I ja. Lepiej tego nie mogles ujac :)

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Dzięki :) Twój głos jest dla mnie szczególny droga The Vampire Lady...