Damon wyznaje miłość Elenie, a później ją hipnotyzuje. Szkoda tylko, że wymazał jej pamięć, mogła o tym zwyczajnie wiedzieć. Podejrzewam, że nadal byłaby ze Stefkiem, ale przynajmniej wiedziałaby, co czuje do niej Damon i w końcu przyznałaby się sama przed sobą, że gdzieś tam w głębi duszy też żywi do niego takie uczucia :D
A scena z przyjęciem strzały za Elenę również niesamowita <3
Neff chciała powiedzieć, że to wszystkie momenty - DELENA :D
I ja jestem za tym samym ^^
Fajny był też pierwszy odcinek jak Damon pocalował Elene...chociaż beznadziejnie się skonczylo...ale cot am
w którym odcinku Damon przymuje strzałę za Elene? prosze podajcie numer albo tytuł odcinka ..
Wszystkie momenty z Deleną;]
Ale ja już mam to wszystko gdzieś, jestem rozczarowana, mam wrażenie, że scenarzyści VD dzielą się na teamy: Stelena i Delena. I skoro w jednym coś się między nimi dzieje, w drugim ktoś inny wprowadza ciumkanie Steleny :D
Mi się podobał jak w piątym odcinku Carolin powaliła Mejsona
A potem gdy na końcu się przywitała z mamą.
najlepszy i najmocniejszy to ten kiedy Damon dostaje podwójnego kosza od Kat i od Eleny, to był jeden z najbardziej zwruszających momentów ;) drugim wzruszającym było wyznanie Damona że kocha Elene ;)
Scena wyznania miłości owszem, ale nie wiem, czy podwójnego kosza Damona zaliczyłabym do najlepszych scen :P Właściwie to wtedy mu współczułam, zrobiło mi się go żal :(
Kurcze, zgadzam się z blush - zaczynam się irytować ta grą na dwa końce, ale z drugiej strony uwielbiam to uczucie , kiedy siadam do każdego kolejnego odcinka i czekam z nadzieją i dziwnym podekscytowaniem na TO, na co czekam już półtora sezonu;)) najlepszy moment? Wszystkie cyniczne wypowiedzi Damona, i robione przy tym jego miny;) XD
Dodaję jeszcze rozmowę Stefana i Elijaha przed grobowcem ;d nie pytajcie dlaczego ;p
Mi się bardzo podobała scena jak elena płacze i mówi Stefanowi że już nie ma kogo winić za to że giną jej znajomi że to wszystko jest jej winą i to przez nią caroline,tayler i bonnie są zagrożeni ;d wtedy płakałam :D
Caroline w odcinku Kill Or Be Killed kiedy jest w piwnicy starej posiadlosci Lockwoodow i zabija tych policjantow z biura szeryfa
Damon całujący Elene
Damon ratujący Elenie życie, poprzez "zabicie" Elijaha
Damon wyznający Elenie miłość
i to jak się wzjajemnie na siebie patrzą :):D
Póki co to chyba sceny Stefan/Damon/Katherine z 7 odcinka... No i wyznanie miłości Damona - strasznie wzruszające, nawet mnie;)
najlepszym momentem i najbardziej wzruszającym było wyznanie Damona i jak wtedy łza mu z oka spłynęła
Dla mnie najfajniejszym momentem był taniec Damona i Vicky w 6 odcinku pierwszej serii. Być może mam słabość do piosenki Depeche Mode ...
Uwielbiam tą scenę;d
no kurde musze sie przyczepic :D po prostu to uwielbiam :D filmomanka91 tematem tego watku sa najlepsze momenty 2 sezonu a nie pierwszego :) a co do mojego ulubionego momentu to oczywiscie Damon wyznajacy milosc Elenie i tu nie bede oryginalna :)
oczywiście jak Damon jest cyniczny.. KOCHAM
ale jedną z najlepszych scen (bo nie ma kategorii: wesołe, wzruszające i wgl) to wtedy gdy Katherine daje kosza Damonowi
Katherine gładząca rysunek rodziców, jest jakaś magia w tej scenie...
a ja wczoraj oglądałam 02/08 i podobała mi się mina Damona jak dowiedział się że Stefan pije ludzką krew... i to z Eleny :) heh
"Hi mom" Caroline rozwalilo mnie totalnie :D najlepsza scena z 2 serii:)) oczywiscie poza wyznaniem milosci przez Damona :))
i ta zakrwawiona twarz :D i mina policjantki xDD nieźle ją upaprali ketchupem ;P
tez nie bede oryginalna;d scenia wyznania milosci Elenie przez Damona na pierwszym miejscu;p
pocalunek na sile z pierwszego odcinka na nastepnym miejscu;p
podobaja mi sie jeszcze momenty Taylora i Caroline jak go pociesza i mu pomaga oswoic sie z wilkolactwem;p
Kiedy Elena pojechała z Rose to tego gościa który nie żył. I nagle Damon wpadł i dowiedział się że ona ma jakiś plan, ryzykując życie. No i on powiedział jej że nie pozwoli jej nic sobie zrobić. A potem wpadł Eljah
Mi się też podobało jak Elena zbieraly rzeczy z Jenna i nagle był tam Eljah xD, no a po za tym Delena xD
Oooj, dużo.
~ Damon mówi Elenie o tym, że ją kocha. Szkoda, że to wymazał... : / Ale ta scena była taka piękna!
~ Damon jest odrzucony przez Kat i Elenę. Myślałam, że się popłaczę... czułam się tak samo samotna jak on. Chciałam go przytulić, pocieszyć!
~ scena, gdy Katherine patrzy na portret swoich rodziców... wzruszające, smutne... Ale w końcu pokazała swoją ludzką stronę...