Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nie pamiętam, czy taki temat miał już miejsce, ale jeśli nie, to zakładam nowy. Piszcie Wasze ulubione teksty, dialogi lub sceny. Mile widziane podanie sezonu i odcinka, ewentualnie momentu, w którym to się wydarzyło. Zapraszam do zabawy :)

użytkownik usunięty
black_eye

http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/cytaty,1492564

ocenił(a) serial na 7
black_eye

Uwielbiam fragment, z 17 lub 18 odcinka, kiedy Elena dzwoni do Stefana, telefon odbiera jednak Damon i ta pyta się jaką krew najbardziej lubi Stefcio. Damon oczywiście musiał wymyślic cos oryginalnego i powiedział, ze małych słodkichszczeniaczków z mechatymi uszkami :)
I jeszcze jedna scena, bodajże z 17 odcinka kiedy to Damon pyta się Stefana czy nie obawia się buntu wiewiórek i leśnych stworzonek, kidy idzie wysysać z nich krew.
Albo jak Damon przewraca wszystko w szufladach Eleny i wkońcu dopada jej stanik :p

ocenił(a) serial na 8
black_eye

Może ja jeszcze dodam z odcinka 17, kiedy Alaric i Damon siedzą przy barze:
Damon: Wiem, że mnie nienawidzisz.
(nachyla się, niby to poufale mówiąc):
Ale wiesz co? Wszyscy mnie nienawidzą. Temu nie możesz zaprzeczyć. Straszne z nas dzisiaj były skubańce.
(Alaric namyśla się przez chwilę, a potem z całej siły daje mu w gębę, po czym wychodzi. Zaskoczony Damon masuje przez chwilę szczękę, a potem wzrusza ramionami i z wcale nie przejętą miną:)
Damon: Zdarza się.