Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 5
wercia754

super XDDDDDDDDDDDDDDDD

wercia754

Kącik kultu?:D

użytkownik usunięty
alien_2

A niech sie dzieci pocieszą xD

My nie lepsze, mamy kącik kultu na 50 tematów:D Ale nie będziemy im przeszkadzac:D

użytkownik usunięty
alien_2

alien my mamy offtopy jak sama nazwa wskazuje nie o pamiętnikach ale ok
wynosimy się na swoje podwórko

ocenił(a) serial na 5
wercia754

GDYBYM URODZIL SIE KOBIETA TO DANONEK BYLBY MOJ XDDDDDD

I_got_5_on_it

To, że jesteś mężczyzną o niczym nie przesądza:P Też możecie byc uroczy na swój sposób, czasami dowcipni i przystojni. Nie zawsze ale czasami tak:D więc próbuj, może ci się uda:D

ocenił(a) serial na 5
alien_2

przystojny juz jestem

I_got_5_on_it

To próbuj, może Damon się nabierze:P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

hehe, cale szczescie nie urodzilem sie kobieta (no offence)
a wiec zostala mi Elenka, chociaz charakterek ciekawszy ma Katrinka :MILOSC: :))))))))))) XD

I_got_5_on_it

Thank God, I am a woman:P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

Thank God, I am a męzczyzna.
we dont have okres

I_got_5_on_it

Nie macie też wielu kosmetyków, ładnych ubrań, butów na obcasie, głupio wam płakac na filmach, musicie płacic za kobiety w restauracji i jak ktoś na was napadnie to wy musicie się bic, łysiejecie, rosną wam włosy w uszach:D
Jak histeryzuję, dramatyzuję, niepotrzebnie się wykłócam i muszę miec zawsze rację to zwalę na okres;P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

kosmetyków, ładnych ubrań, butów na obcasie, głupio wam płakac na filmach, musicie płacic za kobiety w restauracji i jak ktoś na was napadnie to wy musicie się bic --------------> Metroseksualizm (jakby nie bylo - w gaciach maja to samo co my normalni)

my nie histeryzujemy, dramatyzujemy i nie klocimy sie bez powodu. nasze zycie jest prostsze

I_got_5_on_it

Jak ja nienawidzę słowa metroseksualizm- brzmi jak jakaś nowa orientacja:P To są przywileje kobiet, faceci normalni raczej tego nie robią:P
Prostsze?:D hehe, z kobietami na pewno:D

ocenił(a) serial na 5
alien_2

z wami zle, a bez was jeszcze gorzej :((((((((

I_got_5_on_it

No:P I na tym zakończmy;P