Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Po obejrzeniu pierwszego odcinka na NFilmHD, jestem chętny na kolejne. W sumie prawie nic się nie wydarzyło, ale trzeba było przedstawić jakoś bohaterów. Może przeszkadzać plastykowy wygląd bohaterów jakby wyciętych z żurnali mody, ale po prostu już takie czasy, że filmy dla młodzieży muszą być "na czasie" pod tym względem. Czekam na rozwój akcji w następnych odcinkach.
Aha, wielki plus za bardzo dobrą jakość techniczną serialu, zwłaszcza zdjęcia.

ocenił(a) serial na 7
Jason_Horror

mam pytanie bo ja nie mam tego n FIlm Hd ale chcialam wiedziec czy tam leci z napisami czy z lektorem ??

kama287

Leci z lektorem i z napisami, tylko że te napisy potrafią się "gubić"(posiadacze "n"-ki znają ten problem).

ocenił(a) serial na 9
Jason_Horror

Mi serial również bardzo się podobał , ale teraz gdy jestem na 7 odcinku jakoś tak... mnie nie ciągnie. Wiesz - ja nieraz tak mam , że jak czekam tydzień na odcinek jakiegoś serialu to cały czas się zastanawiam co się stanie itd. , A tu to w sumie mnie zaczyna przynudzać... Zobaczymy czy tobie się nie znudzi za jakiś czas. ;)bo trochę taki naciągany...

ocenił(a) serial na 7
Darkista

a zna ktoś strone internetowa na ktorej bedzie umieszczony ten serial np. z nFimHD bo z napisami oglądałam jak narazie ale chcialabym tez obejrzec z lektorem ae nie mam niestety tego programu

ocenił(a) serial na 1
kama287

to go kup albo użyj strony z torrentami HAAAALELUUUJAH, co to kurna przewodnik turystyczny po internecie? użyj googli albo zmień ksywkę na Delma

ocenił(a) serial na 10
Perykles

Moim zdaniem dużo się traci gdy się ogląda ten serial z lektorem. Strasznie nieciekawe tłumaczenie. Bardzo dużo fajnych i ciekawych dialogów po prostu odpada. Można nawet pomyśleć, że serial jest sztuczny. Polecam wersję z napisami, przyjemniej się ogląda i niczego się nie pomija. A lektor pominął kilka ważnych dla serialu kwestii.

ocenił(a) serial na 6
kama287

Wiesz co i tak będzie lepiej, bo lektor jest po prostu okropny...Już wolę z napisami

ocenił(a) serial na 9
WhiteDemon

dobra , dobra... dziewczyna nie pytała czy wy wolicie oglądać z lektorem tylko czy da się obejrzeć gdzieś z lektorem. Obejrzeć online na razie raczej nie będzie można , ale ściągnąć i owszem. Poszukaj. No bo rzeczywiście użycie wyszukiwarki nie jest takie trudne :)

ocenił(a) serial na 5
Jason_Horror

eztv.it kopalnia seriali znajdziecie tam wszystko :) najlepiej się ogląda seriale z napisami albo w ogóle bez !!

Smigol

Jest źle, wręcz fatalnie, dawno nie oglądałem takiego szaisu, masakra jakaś, nie polcam.

ocenił(a) serial na 7
slavo_ki

dzieki za pomoc ale jednak wole poczekac na 8 odc. z napisami bo szukalam juz z lektorem i szczerze nie mam ochoty wiecej szukać
SZKODA TYLKO ZE TE ODC. SA DODAWANE RAZ NA TYDZIEN lub czasem z wiekszym zalerzy od strony a niestety ostatnio zauwarzylam ze strona na ktorej wczesniej odc . sie ukazywaly poprostu cos z nia sie stalo i nie da sie wejsc mam nadzieje ze naprawia ten blad

ocenił(a) serial na 7
slavo_ki

dzieki za pomoc ale jednak wole poczekac na 8 odc. z napisami bo szukalam juz z lektorem i szczerze nie mam ochoty wiecej szukać
SZKODA TYLKO ZE TE ODC. SA DODAWANE RAZ NA TYDZIEN lub czasem z wiekszym zalezy od strony a niestety ostatnio zauważyłam ze strona na ktorej wczesniej odc . sie ukazywaly poprostu cos z nia sie stalo i nie da sie wejsc mam nadzieje ze naprawia ten blad

kama287

przecież napisy są już od rana.... xD

ocenił(a) serial na 8
Luelle

Luelle, przecież to jest kama287, czego wymagasz...

ocenił(a) serial na 7
Divine

chyba mnie nie zrozumiałyście chodzi mi o ty ze wolalabym sobie obejrzeć z lektorem ale jednak nie moge bo na stronach żadnych nie znalazłam z lektorem to juz nie wymagam tyle i moge obejrzeć z napisami tylko ze aktualnie nie ma nowych odc.
a ty Divine nie wiem co sugerujesz powiedziec przez to ze ''to jest kama287 czego wymagasz...''