Po obejrzeniu pierwszego odcinka na NFilmHD, jestem chętny na kolejne. W sumie prawie nic się nie wydarzyło, ale trzeba było przedstawić jakoś bohaterów. Może przeszkadzać plastykowy wygląd bohaterów jakby wyciętych z żurnali mody, ale po prostu już takie czasy, że filmy dla młodzieży muszą być "na czasie" pod tym względem. Czekam na rozwój akcji w następnych odcinkach.
Aha, wielki plus za bardzo dobrą jakość techniczną serialu, zwłaszcza zdjęcia.
mam pytanie bo ja nie mam tego n FIlm Hd ale chcialam wiedziec czy tam leci z napisami czy z lektorem ??
Leci z lektorem i z napisami, tylko że te napisy potrafią się "gubić"(posiadacze "n"-ki znają ten problem).
Mi serial również bardzo się podobał , ale teraz gdy jestem na 7 odcinku jakoś tak... mnie nie ciągnie. Wiesz - ja nieraz tak mam , że jak czekam tydzień na odcinek jakiegoś serialu to cały czas się zastanawiam co się stanie itd. , A tu to w sumie mnie zaczyna przynudzać... Zobaczymy czy tobie się nie znudzi za jakiś czas. ;)bo trochę taki naciągany...
a zna ktoś strone internetowa na ktorej bedzie umieszczony ten serial np. z nFimHD bo z napisami oglądałam jak narazie ale chcialabym tez obejrzec z lektorem ae nie mam niestety tego programu
to go kup albo użyj strony z torrentami HAAAALELUUUJAH, co to kurna przewodnik turystyczny po internecie? użyj googli albo zmień ksywkę na Delma
Moim zdaniem dużo się traci gdy się ogląda ten serial z lektorem. Strasznie nieciekawe tłumaczenie. Bardzo dużo fajnych i ciekawych dialogów po prostu odpada. Można nawet pomyśleć, że serial jest sztuczny. Polecam wersję z napisami, przyjemniej się ogląda i niczego się nie pomija. A lektor pominął kilka ważnych dla serialu kwestii.
Wiesz co i tak będzie lepiej, bo lektor jest po prostu okropny...Już wolę z napisami
dobra , dobra... dziewczyna nie pytała czy wy wolicie oglądać z lektorem tylko czy da się obejrzeć gdzieś z lektorem. Obejrzeć online na razie raczej nie będzie można , ale ściągnąć i owszem. Poszukaj. No bo rzeczywiście użycie wyszukiwarki nie jest takie trudne :)
eztv.it kopalnia seriali znajdziecie tam wszystko :) najlepiej się ogląda seriale z napisami albo w ogóle bez !!
dzieki za pomoc ale jednak wole poczekac na 8 odc. z napisami bo szukalam juz z lektorem i szczerze nie mam ochoty wiecej szukać
SZKODA TYLKO ZE TE ODC. SA DODAWANE RAZ NA TYDZIEN lub czasem z wiekszym zalerzy od strony a niestety ostatnio zauwarzylam ze strona na ktorej wczesniej odc . sie ukazywaly poprostu cos z nia sie stalo i nie da sie wejsc mam nadzieje ze naprawia ten blad
dzieki za pomoc ale jednak wole poczekac na 8 odc. z napisami bo szukalam juz z lektorem i szczerze nie mam ochoty wiecej szukać
SZKODA TYLKO ZE TE ODC. SA DODAWANE RAZ NA TYDZIEN lub czasem z wiekszym zalezy od strony a niestety ostatnio zauważyłam ze strona na ktorej wczesniej odc . sie ukazywaly poprostu cos z nia sie stalo i nie da sie wejsc mam nadzieje ze naprawia ten blad
chyba mnie nie zrozumiałyście chodzi mi o ty ze wolalabym sobie obejrzeć z lektorem ale jednak nie moge bo na stronach żadnych nie znalazłam z lektorem to juz nie wymagam tyle i moge obejrzeć z napisami tylko ze aktualnie nie ma nowych odc.
a ty Divine nie wiem co sugerujesz powiedziec przez to ze ''to jest kama287 czego wymagasz...''