Mnóstwo ciekawych i zaskakujących wątków, zwrotów akcji a gł. trójka aktorów- nie dość że świetnie grają to są naprawdę atrakcyjni fizycznie. Czytam właśnie pierwsza książkę i muszę przyznać, że nie podoba mi się- jest płytka i mało ciekawa... serial przerósł książkę co rzadko się zdarza... respekt:)
Xd zwłaszcza jak popatrzeć na godziną dodania postu... powiedziała nienormalna Kandzia z nad rozgrzebanego rozdziału swojej magisterki, który ma jutro... znaczy dzisiaj oddać.... T_T
Właśnie, wreszcie ktoś z wykrzyknikiem i z opinią odwrotną jak wylanie pomyj...
Miło;)
Choć w 1 chwili to mi Supernatural przyszli na myśli, że pomyłka zaszłaXD
Właśnie mi też, aż się zdziwiłam, ale później czytam i widzę, że ktoś dobrze gada;D I nie na ten temat, na który myślałam;P
Zgadzam się;)
Miło słyszeć wreszcie jakąś opinię w której nikt mi nie ubliża :P
A ktoś z was ogląda Supernatural? Ja niestety późno dowiedziałam się o tym serialu i ilość odcinków mnie przeraża ;]
Żartujesz?
Mam tak samo;)
Chciałam się za to wziąć, ale no właśnie - odcinków od groma do nadrobienia...
Witaj w klubie ;)
Pewnie dla kogoś kto potrafi obejrzeć 40 odcinków w weekend to nie problem :P Ale dla mnie niestety tak :P
Ja Supernatural polecam, obejrzyjcie chociaż pierwszy sezon . Ja najpierw nie byłam pewna, ale w jakiś miesiąc obejrzałam wszystko i jestem bardzo zadowolona, jest sezon 6, a serial trzyma dalej poziom. I widać, że scenarzyści mają duże poczucie humoru (ale bardziej w kolejnych sezonach). ;)
SN wymiata (!) i w ogóle. Pierwszy sezon jest spoko a kolejne tylko lepsze. Ja jestem na czwartym.
Zachęcam Was gooorąco - przystojni główni b., humor, trochę nadnaturalności i fajna muza ;)
Może się skuszę jak będę mniała trochę wolnego czasu;)
no i dzięki za dodanie takiej pozytywnej opini o serialu:)
To że świetny to wiem bo czytałam mnóstwo opinii. Ale jak na razie 6 sezonów to na razie nie ma moje siły czasowe ;)
Jasne, że oglądam Supernatural! Zajebisty serial :D A Jensen Ackles, który gra Deana to jak dla mnie najprzystojniejszy i najseksowniejszy facet na tej planecie :D
P.S Tytuł tego tematu skojarzył mi się tak samo jak Wam.
Który odcinek jest Twoim ulubionym?;> Jak dla mnie to Yellow Fever, Tall Tales, Mystery Spot i ten z króliczą łapką:P
Przyjedź do mnie, mam wszystkie odcinki na kompie i sobie co jakiś czas wracam do ulubionych;] Można się poszczać ze śmiechu momentami;)
Ja oglądam Supernatural, obejrzałam wszystkie sezony w 3 tygodnie. Miałam dużo wolnego:P Serial jednak bardzo wciąga, jeden z lepszych jakie kiedykolwiek oglądałam;]
Hehe dużo mam ulubionych :D Jednym z nich jest The French Mistake :D Nie mogłam ze śmiechu na tym odcinku :D Moje ulubione postacie to Dean, Sam, Bobby i Cass :D To też jeden z moich ulubionych seriali :D Mam kilka takich które kocham nad życie i to właśnie m. in Supernatural :)
Nooo French Mistake to był boski odcinek:D Wiesz, że Misha Collins na swoich Twitterze też ma napisane "J2 got me good[...]"?:P Co do postaci to Dean, Castiel i oczywiście Trickster/Gabriel. Uwielbiałam gościa poczucie humoru:D
No :D A ja lubię Zachariasza xD Sama nie wiem czemu, no i John Winchester też spoko :D Ale to w końcu ojciec chłopców, więc jak ma być niefajny :D Ogólnie uważam, że relacje pomiędzy Samem i Deanem są wspaniałe i godne pozazdroszczenia :)
Czy ja wiem... Ich relacje nie były zbyt ciekawe w czwartym sezonie. Sammy'emu odbiło troszkę... Poza tym Dean powiedził mu, że już mu nigdy nie zaufa... Według mnie ich relacje były najlepsze w pierwszych sezonach serialu.
Zachariasz... hm, no to był dick brzydko mówiąc;]
Mimo wszystko bracia zawsze troszczyli się o siebie. Szczególnie Dean o Sammy'ego. Ja patrzę na cały serial, a nie na poszczególne sezony. A Zachariasz może i dick, ale lubiłam go xD
No tak, Dean mimo wszystko gotów był ponieść każdą cenę by chronić Sammy'ego, to fakt;] Chociaż Sammy tego zbytnio nie doceniał, no ale cóż:P No, każdy lubi co innego;] Jak dla Gabriel to najlepszy kozak serialu był. Kwiczałam na odcinku gdzie facet tańczył wolny taniec z obcym:D
No Sammy faktycznie był czasami niedoceniany choć trudno się dziwić skoro popełnił trochę grzeszków xD A Gabriel spoko był xD Za to nie przepadałam za postaciami kobiecymi Bellą, Jo, Anną, Ruby itd. Po prostu były wkurzające jak cholera.
Ja lubiłam Bellę, Jo, Elen. Ruby mnie wkurzała jako czarna, jako blondi była znośna. Natomiast Meg uwielbiałam jako blondynę i czarnulę;p
Ja Meg nie znosiłam ;p I tej blond Ruby - była po prostu okropna, już wolałam tą czarną :D No i Elen była w sumie spoko, ale Jo i Bella strasznie mnie irytowały.
A ja się cieszyłam, że nic nie było między nimi xD Dobra spadam będę później :)
Zrobił się mały offtop więc się wypowiem do tematu w końcu:P Ja przeczytałam może z trzy części pamiętników Wampirów i miałam wrażenie jakby to pisała nastolatka na swoim blogu. Stylistycznie mało poprawnie itd., natomiast jeśli chodzi o serial, to że tak bardzo różni się od książki działa bardzo na jego korzyść;] Owszem w pierwszych odcinkach miałam wrażenie jakbym oglądała Gossip Girl czy coś takiego, całe szczęście po kilku odcinkach zaczęli się poprawiać;] Zresztą zawsze tak jest na początku seriali, wprowadzenie może człowieka zabić śmiechem. Teraz jednak muszę, że się myliłam w pierwszej ocenie serialu;] i czekam z niecierpliwością na odcinek 20:)
tak tak serial zdecydowanie przebija ksiazke
a co do tytułu twojego wątku " nie z tego świata" to tak apropo zjaebisty serial :D:D
łech, nie mogę się otrząsnąć. założony przez nową osobę na tym forum wątek o tematyce innej niż "szajs". kiedyś w nagrodę podaruję Ci butelkę "magicznych krwistych smarów bonnie benett". ewentualnie można wytoczyć jej krew z nosa. to nie powinno być trudne. gdy stanie oko w oko z klausem skicha się i będziemy mieli zapasik jej smarów po wsze czasy
Hehe ja książek nie czytałam i nie mam zamiaru po tak negatywnych opiniach. Ważne, że chociaż serial jest dobry :)
Ja wiem że nie ma po co porównywać seriali ale aktorów można. Jensen Ackles jest megaaaaaa ciacho, widziałam go nie tylko w Supernatural ale też w Cień Anioła ale mało tam grał tam. No a Ian.. to już było wiele razy poruszane.:)
Ja nie wiem, ale mam takie odpały że ja w jakimś serialu nie dostrzege niezłego faceta to odrazu serial traci u mnie;p
Ja bym miała wybierać miedzy jednym a drugim to bym wogóle nie wybrała ;p
Dean i Damon mają jeszcze jedną cechę wspólną (poza extra wyglądem) - najlepsze teksty w swoich serialach. Mogliby stanąć w szranki. Ciekawe kto by kogo przegadał ?
Ja myślę, że Damon mimo wszystko nie miałby szans w tym starciu :P Dean to 6sezonowe doświadczenie i klasa sama w sobie ^^
muszę się zgodzić. ale, przyznaje, bardzo chciałabym zobaczyć Jensena i Iana w jednej produkcji - może jakiś wspólny odcinek, mashup seriali? To mogłoby być ciekawe ;D
dodam jeszcze, że mimo iż Dean jest przegenialny, zawsze jakoś wolałam Sama.
Hehe a ja właśnie czekam na ekranizację książki, gdzie większość fanów chce aby oni i Sophia Bush zagrali główne role. Spójrzcie na mój Avek xD Zarówno Dean jak i Damon są super przystojni, ale Dean jest dla mnie numerem jeden :D Najprzystojniejszy mężczyzna, jakiego widziały moje oczy :D