PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122273
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Przeczytałam ,że odchodzi z TVD dodatkowo wrzuciła ten podpis na swoim instagramie, potwierdzając tym samym plotki. Myślicie, że ten ostatni 7 sezon bez Eleny ma jakiś sens ?

ocenił(a) serial na 7
maryyram0290

Wiesz nie wiem czy jej odejście pogorszy siódmy sezon bądź ulepszy, ale doszła pewnie do związku, że po prostu kręcenie tego dalej jest bez sensu. W dodatku Tyler odchodzi OH YEAH!! Ale pewnie będzie po staremu i jej śmierć nic nie zmieni (jeżeli ją uśmiercą, bądź odjedzie z Damonem w stronę zachodzącego słońca) wtedy zostają Caro, Stefan, Bonnie, Alaric, Matt, Enzo. Zastanawiam się co oni wymyślą do siódmego sezonu? Ale będzie pewnie to samo co teraz się dzieje.

ocenił(a) serial na 4
anne22

Miałam tylko zerknąć i się nie logować, ale jak zobaczyłam ten fragment : "bądź odjedzie z Damonem w stronę zachodzącego słońca" i wyobraziłam sobie taki obrazek, to najpierw spadłam z krzesła ze śmiechu, a potem jednak się zalogowałam :D.
Po prostu po tych wszystkich sezonach podchodów między Damonem, Stefanem i Eleną, to wydaje się już przekomiczne. Dodałabym jeszcze Stefana biegnącego za nimi z płaczem...

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Hhaahah! Powiem ci wizja Eleny i Damona jadących w stronę słońca brzmi komicznie :D tak myślałam o tym cały czas. A Caro woła za Stefciem " Ejj Stefek kaj leziesz?"

ocenił(a) serial na 8
anne22

Ta, Elana z Damonem odjadą w stronę zachodzącego słońca, a główną pałeczkę po nich przejmą Caro ze Stefkiem... idę skoczyć z okna :)

ocenił(a) serial na 4
Carmellia

I okaże się, że to jednak Caroline i Stefan są sobie przeznaczeni bo tak chce kosmos... To ja w takim razie idę się pociąć :D

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Wiecie co robienie epic love ze Stefana i Caro to trochę przesada, przyjaźnili się tyle lat i nagle już wielka miłość? Lepiej jak to będzie pomału się rozwijało a nie na siłę.

ocenił(a) serial na 8
anne22

Oni do siebie jakoś średnio pasują to fakt, ale w sumie Caro z Klausem to też jakaś pomyłka była xD

ocenił(a) serial na 4
Carmellia

To była chyba największa pomyłka w całym tym serialu! Z początku myślałam, że jeszcze to będzie miało jakoś ręce i nogi, ale niestety. Gdzie Klaus z Caroline... komuś naprawdę odbiło

ocenił(a) serial na 4
anne22

ale to już urosło w tym serialu do miary epic love? Naprawdę? Podziwiam, że dajecie radę to oglądać jeszcze.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Tak mi się przynajmniej wydaje od samego początku odkąd Stefan wrócił do całej grupki.

ocenił(a) serial na 4
anne22

Oni wszyscy powinni odejść z serialu. W ogóle ten pomysł z Silasem tez był potłuczony. Nawet ne wiem jak to się skończyło. Już tak wybiegali daleko w przeszłość, że miałam wrażenie, że za chwile zobaczę Stefana i Elenę polujących na mamuty.

ocenił(a) serial na 8
Aredhel125

" za chwile zobaczę Stefana i Elenę polujących na mamuty."
hahahhaha! właśnie to sobie wyobraziłam - niezły widok :D

ocenił(a) serial na 4
anne22

I jeszcze taki wiatr powinien powiewać. W sumie skoro już, to widziałabym ich na Titanicu zamiast Kate Winslet i DiCapio w tej osławionej scenie.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

A potem ona się wkurzy i skręci mu kark i bye bye mały i Elena idzie sama haha.

ocenił(a) serial na 4
anne22

Hahaha. A potem z wody powinien wynurzyć się wielki kraken i ją pożreć i koniec serialu.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Niech zrobią cokolwiek z nią mnie już ona nie obchodzi. No zobaczymy czy ogarnie całkiem nowe role haha.

ocenił(a) serial na 4
anne22

Nie wiem, czy ona się jeszcze do czegoś nadaje. Tylko jako Katherine wyszła z twarzą.

Aredhel125

pisze wogole gdzieś dlaczego ona odeszła ?