Stefan prześpi się z KAtherine!!!!!
Dacie wiarę?
|
|
|
\\\////
\\///
\/
http://www.youtube.com/watch?v=wPHaAQ6L8zk&feature=player_embedded
ja nie wiedziałam :P nie lubię dowiadywać się wcześniej co zdarzy się w następnym odcinku.. większe emocje w trakcie seansu ;d
Myślę że tytuł mówi sam za siebie, w końcu 11 odcinka nie było jeszcze :P A spekulacje opierają się na spoilerach:D
Mam nadzieję, że Elena szybko sobie z nim "wyrówna rachunki" - kto ma ją pocieszać, jeśli nie Damon??
Tak z pewnością i będą żyli długo i szczęśliwie a Klaus będzie ich pieskiem :P Proszę was, może jeszcze Elena będzie gościć w nowej sypialni Damona :P Która notabene ma być gotowa chyba... w ten czwartek ? xD
to byloby zbyt proste aby Stefan przespal sie z Katherine a Elena poleciala do Damona. Mysle, ze miedzy Stefanem i Katherine moze dojsc do czegos, ale nie wiem czy przespia sie razem. Fajnie byloby jakby cos sie zaczelo dziac konkrteniejszego w zwiazku Stefano i Eleny np. Stefan zdalby sobie sprawe ,ze Katherine nie jest mu obojetna czy cos ;p
Mnie się podobają relacje między trójką głównych bohaterów. Choć też czekam, żeby coś się zaczęło dziać w nudnawym związku Eleny i Stefana. Teraz Damon może wkroczyć do akcji, ma błogosławieństwo Stefci.
:o naprawdę tutaj to niektórzy chyba nie umieją czytać... w pierwszej wiadomości jest już zwiastun xD
Co to ma być? O_o ale jaja!:P no pięknie się dzieje:D
Tylko ciekawe jak się to wyda:D
I jak będzie się z tym czuł Stefan:P
Myślę,że będzie iskrzyło między Damonem i Eleną,ale to z czasem i max dojdzie do pocałunku:)
Nic więcej:)
Ale kurcze:D Stefcio zaszalał:D ha ha ha:D