Niestety teraz spadła, od kilku dni 7.9 ciekawa jestem co za matoły to wyjedynkowały, he???
Żeby mi to było ostatni raz xD
Jak już tak szukasz winnych to się zgłaszam :) Średnia spadła dosłownie kilka dni po tym jak zmieniłam ocenę z 8 na 7 :D
Może bym i jej nie ruszyła, ale 4 sezon to u mnie GÓRA 6/10, a i tak jestem łaskawa. Jedynie pierwsze 2 sezony zasługiwały na mocną 8, potem coraz gorzej.
To tylko ja chyba nadal się jaram... :D Tak, tak, jestem nienormalna na punkcie tego serialu :)
Nie no... ja też się jaram, co nie zmienia faktu że oceniam na 7 :P Zobaczymy jak się będziesz jarać jak dokończysz 4 sezon :D
Miałam, miałam. Bo 1 i 2 sezon zdecydowanie na to zasługiwał. 3 sezon - to Pierwotni, którymi byłam zafascynowana. No a potem 4 - cóż... nie mam za co go chwalić. Chyba tylko za 20 odcinek (przemilczmy motyw ciąży) i za parę cennych scen z Alaricem. No i tyle, ale to za mało żeby moja ocena utrzymywała się tak wysoko, więc poszło w dół.
Ja ogółem nie daję serialom 10, bo jednak nie ma takiej opcji, żeby przy dużej ilości odcinków czegoś się nie udało spieprzyć. Max to 9 + miejsce w ulubionych.
Nawet SN, które kocham ma u mnie 8 + serducho :P