Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Niestety teraz spadła, od kilku dni 7.9 ciekawa jestem co za matoły to wyjedynkowały, he???
Żeby mi to było ostatni raz xD

ocenił(a) serial na 6
wampirunia

I prawidłowo że spada ocena. Skoro TVD pikuje w dół, to zasłużyły na to.

wampirunia

Ja nie wiem, to jakieś chamstwo !

ocenił(a) serial na 1
wampirunia

Jak już tak szukasz winnych to się zgłaszam :) Średnia spadła dosłownie kilka dni po tym jak zmieniłam ocenę z 8 na 7 :D
Może bym i jej nie ruszyła, ale 4 sezon to u mnie GÓRA 6/10, a i tak jestem łaskawa. Jedynie pierwsze 2 sezony zasługiwały na mocną 8, potem coraz gorzej.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To tylko ja chyba nadal się jaram... :D Tak, tak, jestem nienormalna na punkcie tego serialu :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie no... ja też się jaram, co nie zmienia faktu że oceniam na 7 :P Zobaczymy jak się będziesz jarać jak dokończysz 4 sezon :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Bo nie widziałaś 4 sezonu :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Pół :p

Slutty_Pumpkin

U mnie długo utrzymywał się na 10/10 ale od 4 sezonu zaczęło spadać i teraz jest 7/10

ocenił(a) serial na 6
immortal13

U mnie z 8 spadło na 6, pogrążają się xD

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Miałaś 10? Wow... To nieźle Cię wkurzyli :D

Slutty_Pumpkin

Miałam, miałam. Bo 1 i 2 sezon zdecydowanie na to zasługiwał. 3 sezon - to Pierwotni, którymi byłam zafascynowana. No a potem 4 - cóż... nie mam za co go chwalić. Chyba tylko za 20 odcinek (przemilczmy motyw ciąży) i za parę cennych scen z Alaricem. No i tyle, ale to za mało żeby moja ocena utrzymywała się tak wysoko, więc poszło w dół.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Ja ogółem nie daję serialom 10, bo jednak nie ma takiej opcji, żeby przy dużej ilości odcinków czegoś się nie udało spieprzyć. Max to 9 + miejsce w ulubionych.
Nawet SN, które kocham ma u mnie 8 + serducho :P

Slutty_Pumpkin

U mnie SN ma 10 i serducho :D Wg mnie ten serial ciągle trzyma bardzo wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 6
immortal13

Piąteczka:))

wampirunia

SPOILER (nie wiem sama czemu uprzedzam, ale jeszcze ktoś kto nie oglądał jeszcze się tu pojawi)
Po tym jak zabili Jennę, Alarica i Annę to nie ma się czemu dziwić. Jestem wielką fanką, ale czwartego sezonu jeszcze nie skończylam, bo... Jakos wszystko straciło na uroku. Oby piąty sezon byl lepszy...