Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

To żart ? Zachęcony przebrnąłem przez 10 odcinków czy to się rozkręci? A Elene powinno się rozstrzelać jest tak irytująca jak Bambi :) i te jej miny... Najlepszy jak na razie to Damon, ale i tak Czysta Krew dużo lepsza :) Może wytrzymam do końca 1 sezonu :)

ocenił(a) serial na 7
CZARNY_31

To nie to samo to czysta krew, seriale bardo się różnią i nie powinno się ich porównywać. Ja nie przepadam za czystą krwią... Jej klimat jakoś do mnie nie przemawia :P Pamiętniki się rozkręcą... przynajmniej moim zdaniem sezon 2 był najlepszy chyba dzięki Kath ;) Albo producenci weszli w końcu na dobry tor bo wiele się zmienia ;) Ogólnie lubię seriale/filmy w których grzebie się w przeszłości, a w Pamiętnikach Wampirów przeszłość sprzed tysiąca (lub więcej) lat ma wpływ na całą teraźniejszość ;)

CZARNY_31

Oglądam czystą krew i pamiętniki oba seriale kocham,wolę chyba troszkę czystą krew :)
Pamiętniki kolego drogi,rozkręcą się jakoś tak jak koleżanka wyżej napisała w 2 sezonie..
1 sezon jest nudny,nic ciekawego..oprócz ostatniego odcinka,ale musisz jakoś przeżyć,potem jest coraz lepiej :)
Więc warto przetrwać 1 sezon
W czystej krwi 4 sezon dla mnie jest tragiczny...:) ale czekam na 5 może będzie lepiej,bo pierwsze 3 sezony były dla mnie świetne
Więc czarny kolego ;) dasz radę

ocenił(a) serial na 5
Damx123

Dzięki za info Damx123 razem z Martusia_18 zachęciliście mnie drugi sezon mam już na twardzielu ale dokończę pierwszy :) Co do Czystej to na razie jestem po trzech :) i były super i jak by co to polecam Supernatural tylko tam trochę inaczej traktują wampiry :)

użytkownik usunięty
CZARNY_31

No, głosujemy dla żartów żeby była wysoka ocena. Takie jaja.

CZARNY_31

I większośc ogląda tylko dla Damona:D Poczekaj do 3 sezonu, tam dopiero Elena irytuje;P Za to akcja się bardzo rozkręciła i nie ma praktycznie nudnych odcinków. Czysta krew też przez pierwszy sezon była beznadziejna ale potem było coraz lepiej. Tam oglądałam tylko dla wątku Erica a tutaj tylko dla wątku Damona:D