PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

moim zdaniem rewelacja!! wreszcie się działo:) Damon w roli macho spisał się jak najlepiej,cierpiący Stefan też miodzio. ciekawe czy będzie walczył ze swoją żądza ludzkiej krwi(i wróci do wiewiórek) czy nie...choć pewnie dobiją go wyrzuty sumienia i wróci do starej diety.akcja sie rozkręca i zapowiada się jak najlepiej

ocenił(a) serial na 5

Alternatywa000- może teraz jest Matt jest tylko byłym Eleny, ale potem się jeszcze przyda także wątpię żeby go uśmiercili(przynajmniej w książce żyje)

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

Kilka odcinków.

Jak dla mnie jest to po a może na równi jeden z lepszych seriali o wampirach dla starszej młodzieży.
Od początku jest naprawdę nieźle.
Są momenty, w których przewijam, bo ostatnio same nudy.
Ale nie, z odcinka na odcinek nowe fakty - dobrze, ze nie znam książki, bo serial mógłby mi popsuć jej odbiór.
Te zaskakujące na swój sposób końcówki każdego z odc. - the best.
Proszę twórców, aby nie spłycali, bo powtarzają pewne momenty, a to nuży.

Jak na 17 odcinków serial ma 8,2/10.

ocenił(a) serial na 4
mrooffka

szczerze? dla mnie najfajnieszy odcinek ze wszystkich...Stefan narescie robi się prawdziwy wampir a nie taka piczka ;/ pomijam że końcowa scena wymiata i te ich miny ... teraz Damon będzie hamować Stefana ...kurde cudnie by było jakby zabił Elene...ale to nie możliwe bo główna aktorka...eh a szkoda bo jest tragiczna ...

a tak nawiasem mówiąc, czy żaden chłopak tego nie ogląda ? kurde same idiotki które wzdychają do Damona i niektóre do Stefana...kurde orgazmu nigdy nie miałyście? Zróbcie sobie dobrze a nie sikacie przed monitorem jak jakieś nimfomanki dorośnijcie dziewczynki

Beemka

Spokojnie... Rzeczywiście nasza grupa jest w mniejszości, co nie zmienia faktu, że serial całkiem przyjemnie się ogląda. Pomimo drewnianej gry aktorki odtwarzającej postać Eleny reszta prezentuje się całkiem nieźle. Prawdą jest również to iż Ian Somerhalder wcale nie gra tu "wybitnie" po prostu dobrze wygląda i każde słowo wymawia z takim namaszczenia jakby sam wymyślał scenariusz. Według mnie najbardziej naturalnie gra Bonnie, ale to tylko moje prywatne spostrzeżenie. Puenta z tego taka, że ten serial oglądają nie tyle chłopacy, co faceci (mam 21 lat)!

ocenił(a) serial na 10
Beemka

Do "Beemka"

Sadze ze to czy "mialysmy orgazm" nie powinno cie interesowac, pozatym ogladaja ten serial osoby w przedziale wiekowym 11/25 wiec nie bylo to odpowiednie pytanie ani wypowiedz.
Pisz co sobie tam sadzisz o odcinku/serialu ale nie obrazaj fanek.

ocenił(a) serial na 8
Beemka

Ja jestem facetem i serial oglądam, i mi się podoba, a jestem wybredny.
Seriali i filmów o wampirach wdziałem bez liku.

Osobiście: Elena i Bonnie oraz Lexi mi się podobały, a reszta dziewczyn jest też niczego sobie - uroda. O grze to się nie wypowiadam, bo jak nie aktor, to gra jak nie aktor.

Ja osobiście nie sikam jak widzę jakąś laskę, a co do facetów to oczywiste, że facet to facet, nie żadne bożyszcze, którego mam plakat.
I nigdy tak nie było.

Jeśli chodzi o Damona, to mnie wkurzał, a teraz od kilku odcinków jest cool, odwrotnie Stefan, którego uważałem za całkiem niezłą postać, ale po ostatnim - witajcie w świecie wampirów.

ocenił(a) serial na 8
mrooffka

Najlepszy odcinek sezonu. Oby więcej takich. W końcu jakaś akcja.

mrooffka

och boski odcinek. nareszcie mega dużo się działo! :>

africansun

miałam nadzieję, że Stefan się przekręci. Niestety nie. Co za rozczarowanie.

mrooffka

Buhehe, ogólnie końcówka mnie rozbawiła, Stefan nałogowiec, buehhe, będzie ciekawie :) I mina Damona bueheh