PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122233
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Potrzebuje nazwiska jednek aktorki ktora wystepowała w tym odcinku.
Gdy Elen z Damonem i meżem Isabel pojechali na uniwesytet w poszukiwaniu informacji o wilkołakach,drzwi otworzyła im pewna dziewczyna ktora w pozniejszym czasie nieudolnie probowała ich zabic.
Jesli ktos kojarzy ta aktorke prosze o info.

Dexter_1910

Courtney Ford

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Dzieki;)
Blush, faktycznie stworzyłes ciekawy watek ale moja ciekawosc i niecierpliwosc była tak wielka ze nie spojrzałem nawet na tematy,chciałem utworzyc swoj zeby jak najszybciej uzyskac odpowiedz.
Znacie z pewnoscia to uczucie gdy nie mozecie sobie czegos przypomniec i dopuki tego nie zrobicie bedzie was to cały czas meczyło.Nie mogłem sie skupic na serialu myslac cały czas o tej aktorce.
Tak czy onaczej problem rozwiazany, jeszcze raz dzieki za info;)

Dexter_1910

Nie ma za co;) Ta aktorka ostatnio gra w Czystej krwi, nie wiem czy oglądasz?

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Wiesz skad ja pamietałem? z Dextera ktorego jestem chyba najwiekszym fanem;)
Czystej krwi nie ogladałem,nie miałem jeszcze okazji zapoznac sie z tym serialem

Dexter_1910

Polecam zobaczyć;)

użytkownik usunięty
Dexter_1910

Ano mam takie uczucie, zwłaszcza jak chcę znaleźć jakiś utwór z filmu czy serialu, ale staram się wysilić swoje szare komórki i samej poszukać. Czasem konieczna jest pomoc, ale bez przesady, już na początku ta postać się przedstawia jako Vanessa. Wystarczyło wpisać w google "vampire diaries vanessa", no ludzie...
Na przyszłość polecam wątek zbiorczy, po to został założony żeby nie powstawały setki tematów z pytaniami;)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8

Szukałem po obsadzie,ale albo jej nie ma albo ja przeoczyłem.
Tą aktorke widziałem jedynie w Dexterze, a biorac pod uwage ilosc filmow jak i seriali ktore juz ogladałem,ciezko było zmusic swoje szare komórki do tego by utożsamiły ta aktorke z czymkolwiek..
Czasami lepiej isc na łatwizne i zapytytac filmwebowiczów;)

ocenił(a) serial na 9
Dexter_1910

Nie znosiłam jej w Dexteterze, bo była z Desmondem (nie pamiętam jak miał na imię w serialu), a Desmonda uwielbiałam :D

użytkownik usunięty
Dexter_1910

http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Pytania+dotycz%C4%85ce+serialu+cz.+2,1629277 !!!