Potrzebuje nazwiska jednek aktorki ktora wystepowała w tym odcinku.
Gdy Elen z Damonem i meżem Isabel pojechali na uniwesytet w poszukiwaniu informacji o wilkołakach,drzwi otworzyła im pewna dziewczyna ktora w pozniejszym czasie nieudolnie probowała ich zabic.
Jesli ktos kojarzy ta aktorke prosze o info.
Dzieki;)
Blush, faktycznie stworzyłes ciekawy watek ale moja ciekawosc i niecierpliwosc była tak wielka ze nie spojrzałem nawet na tematy,chciałem utworzyc swoj zeby jak najszybciej uzyskac odpowiedz.
Znacie z pewnoscia to uczucie gdy nie mozecie sobie czegos przypomniec i dopuki tego nie zrobicie bedzie was to cały czas meczyło.Nie mogłem sie skupic na serialu myslac cały czas o tej aktorce.
Tak czy onaczej problem rozwiazany, jeszcze raz dzieki za info;)
Wiesz skad ja pamietałem? z Dextera ktorego jestem chyba najwiekszym fanem;)
Czystej krwi nie ogladałem,nie miałem jeszcze okazji zapoznac sie z tym serialem
Ano mam takie uczucie, zwłaszcza jak chcę znaleźć jakiś utwór z filmu czy serialu, ale staram się wysilić swoje szare komórki i samej poszukać. Czasem konieczna jest pomoc, ale bez przesady, już na początku ta postać się przedstawia jako Vanessa. Wystarczyło wpisać w google "vampire diaries vanessa", no ludzie...
Na przyszłość polecam wątek zbiorczy, po to został założony żeby nie powstawały setki tematów z pytaniami;)
Pozdrawiam.
Szukałem po obsadzie,ale albo jej nie ma albo ja przeoczyłem.
Tą aktorke widziałem jedynie w Dexterze, a biorac pod uwage ilosc filmow jak i seriali ktore juz ogladałem,ciezko było zmusic swoje szare komórki do tego by utożsamiły ta aktorke z czymkolwiek..
Czasami lepiej isc na łatwizne i zapytytac filmwebowiczów;)
Nie znosiłam jej w Dexteterze, bo była z Desmondem (nie pamiętam jak miał na imię w serialu), a Desmonda uwielbiałam :D