Dlaczego nie ma już odcinków z lektorem? Czy pojawią się na normalnym kanale np polsat czy tvn?
Mam jeszcze jedno pytanie czy przyzwyczailiście się do tego, że film odbiega od książki (chodzi mi o głównych bohaterów Bonnie Elene Caroline) czy wolelibyście gdyby ich wygląd był taki sam jak w książce. Czyli Elena jako blondynka Bonnie ruda a Caroline brunetką.
tzn wiesz akurta co do Caroline to jest problem bo w serailu jest ona polaczeniem książkowej Caorline i Meredith wiec tu ciezko powiedziec;p osobiscie podoba mi sie dobranie aktorki do roli Bonnie bo ma ona taki orientalny wygląd i nadaje sie do grania wiedzmy;] Elene wole jako brunetke bo blond kojarzyla by mi sie z jakas gwiazdka playboya (bynajmniej po jej opisie w ksiazce odnioslam takie wrazenie) wiec uwazam ze wole te "charakteryzacje" serialowa od ksiazkowej;] a poza tym ten serial nie jest ekranizacja ksiazki tylko zostal zaczerpniety z niej watek glowny wiec nie przeszkadza mi to ze odbiega od tego co jest napisane w powiesci;] dzieki temu nie musze sie martwic ze wiem co bedzie (poniewaz czytalam ksiazke) a wprost przeciwnie serial za kazdym razem zaskakuje mnie czyms nowym;];] to by bylo na tyle;]