W imieniu sekty sekty Aiviańskiej w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.
Obecna lista członków naszej ,,sekty"
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Ktoś mówił o Melissie, ale czy Spencer by za nią nie płakała? Tam stała nie wzruszona.
Może terapeutka? Choć podobno miała odegrać w 2 sezonie dużą rolę to po, co by ją uśmiercali w 5 odcinku? Ale 'A' ją śledził/a.
Możemy sobie rozmyślać, a pewnie i tak Nas zaskoczą ;)
Kurde, wiem że trochę spoilerowałam gadając o Moonlight, ale wy już przesadzacie:P Ale dobra, do czasu kiedy zacznę PPL zapomnę pewnie o tej rozmowie xD
Czasami. Czasami nawet, gdy coś oglądam jednocześnie gram w pasjansa pająka xD
Ja też czasami robię sobie przerwy podczas oglądania bo sobie np. przypomnę, że muszę coś sprawdzić w internecie :D
Tez mam coś takiego. Jak mi się przypomni, ze mam coś sprawdzić to muszę to zrobić od razu bo inaczej znowu zapomnę xD
Ja czasami jak nie mam dostępu do neta to zapisuję w komórce, czasami skrótami bo myślę, że od razu sprawdzę jak będę mogła. A potem mija kilka dni, ja patrzę a tam dwadzieścia notatek, z czego połowy nie mogę rozszyfrować :D
Dzięki:)
Padłam na jednym temacie na filmwebie..:D
"Ema.
Chciałbym sie Was zapytać czy lepiej ogladać ten serial z napisami czy z lektorem. Widziałem opinie gdzie ludzie piszą że lepiej z napisami, i też chciałbym się dowiedzieć jeśli tak to czy dużo się traci oglądając go z lektorem?
Pozdro"
Odpowiedź: lepiej zjesc na obiad kupe czy kotleta?
:D
Dobra ja lecę- jutro zakończenie roku. Trzeba się przygotować, włosy umyć..
Dobranoc ;)
Dagusia, mam do Ciebie pytanie: to zdjęcie w Twoim avie jest prawdziwe czy to fotomontaż?:P Nie żebym wątpiła, że Ian ma taką klatę, ale jakoś mam wrażenie, że głowa jest doklejona;D
Wiesz, że nie mam pojęcia ;). Spodobało mi się, to wziełam na avka ;). Jednak chyba prawdziwe...
Rzeczywiście ;), ale zostawię avka i tak go co kilka dni zmieniam- to już moja mania.
Ja w takich sprawach jestem pesymistką. Zawsze nastawiam się na najgorsze żeby potem się ewentualnie miło zaskoczyć. Chyba, że jestem pewna, że dobrze napisałam. Ale jeśli wiem, że zawaliłam to po co się łudzić.
Macie czasami tak, że nie lubicie jakiejś piosenki, ale macie ją cały czas w głowie ? :/
Aniu spójrz jak śmiesznie napisałaś: "Widziałam zdjęcia i tez się zastanawiam nad tym zastanawiam" xD Ja też tak czasami pisze xD