Odcinek na dobrym poziomie. Kai... Uwielbiam gościa, o wiele bardziej charyzmatyczny i złowieszczy niż ten ken Cade :) Wiemy już, że Khaterina powraca, to też na duży plus. Oby jeszcze Elka wróciła na koniec i będę zaspokojona :). Obstawiam również, że niektórzy aktorzy z TVD mogą przejść do TO.
Mi też się podobał :D po tragicznym ostatnim odcinku ten był dość dobry ;> a Kai zdecydowanie był jeggo największym plusem
Khaterina jako nowy diabeł:D oklepane. Nina pewnie wróci jako Katherina a nie Elena. Lepiej by było jakby tylko pociągneli wątek z wyciągnięciem Enza i próbą rozłączenia BonBon i Elki i tyle.
czuję, że twórcy serialu przekombinują i zamiast happy endu dla wszystkich pozostaniemy na koniec z mieszanymi uczuciami ;b bo co jak co, ale wszyscy w TVD zasługują, po tym co ich spotkało, na "żyli długo i szczęśliwie ..
Co za niedorzeczny odcinek. Ile razy w tym sezonie zginął Damon ? Jak mamy uwierzyć w danej scenie na dramatyczne zakończenie jak umieraja se i wracaja do zycia jak gdyby nigdy nic ... w dupie z takim czymś. Alaric który dzwonił w momencie kiedy Stefcio próbuje zabić Cade'a odbiera se telefon i wy*ebane hahaha a Stefan z kolei zamiast od razu go zabić to sie z nim bawi co to ku**a było ?
Dokładnie! Jak ktoś ginie już nie robi to na mnie wrażenia, a Stefan który rozmawia z diabłem i wali do po gębie zamiast go zabić...mega irytujące oraz głupie.
irytujace to bylo , to ze Kade beztrosko zostawia sztylet w trumnie i idzie do piekla ( a raczej przenosi sie umyslem bo cialo chyba zostalo)
akurat Stefan dosc szybko wbil mu sztylet ( jedynie Alaric spieprzyl bo mimo wszystko pare sekund mogl poczekac)
chociaz pojac nie moge czemu tego zwyczajnie nie nagrali ale no tworcy sami zapedzaja sie w kozi rog z coraz to nowymi uber bossami i wymyslaja coraz glupsze sposoby na zabicie ( oczywiscie musial istniec sztylet co go zabija i oczywiscie przez iles tam setek czy tysiecy lat nigdy nie potrafil go zdobyc
w ogole wyjasnili czemu to Kaska ma byc krolowa piekla? bo chyba mnie ominela ta czesc
Pewnie uważają, że nasza urocza sobowtórka Eleny jest najgorszą osobą która tam przebywała. Nie żeby piekło było pełne wszelkiego rodzaju złoczyńców, morderców i gwałcicieli. Albo, że zmanipulowała Cade albo kogos innego bo umie sobie wszędzie radzic. Cóż za zbieg okoliczności, że na czele piekła! stoi ktoś kto szuka zemsty na naszych bohaterach.
no oni sami sie chyba gubia , caly czas byla jakas druga strona( ktora niby zniszczyli) a tu sie okaze , ze od setek czy tysiecy lat pieklo istnieje
I co z tego ja pokazują nam jego ryj co chwile a pewnie na końcu i tak wróci do swiata żywych . 0 emocji
Jest zamknięty w jakimś więziennym świecie, co nie za bardzo rozumiem na jakiej zasadzie działa.
Cade stworzył swój świat, "piekło", w chwili, gdy umierał. A teraz Bonnie zrobiła coś podobnego pod wpływem emocji przy śmierci Enzo, zabierając przy tym jego duszę. Teraz chyba sobie może do swojego "piekła" zabierać dusze, tak jak Cade to robił. A przynajmniej to jest logiczne