Otóż E!Online prowadzi na najlepszą serialową parę 2011 (wcześniej takie duże głosowanie było na Najseksowniejszą Bestię, i ze wszystkimi wygrał nasz serialowy Damon, o czym potem ukazał się artykuł w gazecie). Na początku były dwie pary z naszego serialu: Damon/Elena i Stefan/Elena niestety Stelena została wyeliminowana teraz już 3 runda w której Dalena walczy z parą Castle&Beckett z serialu Castle.. Przegrywają, ale procentowo nie dużo.. PRZYDA SIĘ TWÓJ GŁOS!
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b226744_tvs_top_couples_2011_v ote_in_sweet_16.html
ja tez zaglosowalam ale zupelnie na kogos innego.
pomimo mojej milosci do serialu pamietnikow nie moglam zaglosowac na damona bo wole stefana :D
wiec oddalam glos na parke z serialu "chirurdzy" ;] pzdr.
i mam nadzieje ze nie dostane zje*** ;] ;d
olka19_19 ale można na więcej niż jedną w każdym "Game" można na jedną parkę oddać głos :D
Też zagłosowałam xD Cieszę się, że Stelena już dawno odpadła :P Oto kolejny dowód, że większość woli Delenę :P
magdaleena00 można głosowac ile razy chcesz... tylko nie wiadomo czy sie to bedzie liczyc
można próbowac aktualnie przegrywamy 2 % POMÓŻCIE ludzie!
Niezłe głosowanie. Pary któr nawet nie są razem np Silly i Bones. Ale coż głos oddałam na Delene :)
mam nadzieję, bo głosowanie dobiega końca a oni dalej nie wygrywają! :( ale chyba damy rade.. MUSIMY DAĆ RADĘ ! Pomóźcie Wy też!
49.7% Castle-Beckett (Nathan Fillion & Stana Katic), Castle
50.3% Damon-Elena (Ian Somerhalder & Nina Dobrev), The Vampire Diaries
udało się przegonić xD