Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

film mega w pyte ;D czekam na 3 sezon czyli juz nie dlugo ;P

ocenił(a) serial na 9
kaniew90

Noooo, ja też:D

BeautyAndStupid

Też czekam na 15 bo akurat wyjadę sobie na wakacje w końcu:D A jak wrócę to obejrzę serial:D

kaniew90

Czekamy, czekamy na 3 sezon :)

efka84

Ja szczerze to aż tak bardzo nie czekam..
2 sezon był świetny i wątpię czy 3 go przebije..
Jakoś historia Klausa mało mnie obchodzi...liczyłem na to że Go zabiją
i znowu Stefan zły..trochę głupio..
Czytałem książkę ..serial lepszy ale obawiam się tego 3 sezonu...a może wcale niepotrzebnie?
Ktoś wie coś na temat 3 sezonu?
Mam nadzieje że Elena nie będzie z Damonem..
Mam dość wiecznie niezdecydowania Elenki..
Niech w końcu się zdecyduje a Damon niech znajdzie jakąś lepszą niż tą mdłą Elenkę
Bo szkoda żeby Damon się zmarnował przy takiej mdłej dziewczynki..
Normalnie Elena robi się jak druga Bella..

ocenił(a) serial na 6
Damx123

"Jakoś historia Klausa mało mnie obchodzi...liczyłem na to że Go zabiją"

Chlip;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

<żółwik>

ocenił(a) serial na 6

Źólwik, Malinko;)

użytkownik usunięty
Damx123

Co nieco już wiadomo na temat 3go sezonu....

UWAGA SPOILERY!!!

The Vampire Diaries [3x01] The Birthday
Oficjalny opis odcinka:

W poranek 18 urodzin Eleny Caroline jest zajęta planowaniem imprezy, ale Elena skupia się na poszukiwaniu jakichkolwiek wskazówek, które pomogłoby jej odkryć gdzie znajduje się Stefan. Damon również poszukuje Stefana, jednocześnie próbując ochronić Elenę oraz powstrzymać ją przed zrobieniem czegoś, co przykułoby uwagę Klausa. W tym samym czasie Klaus i Stefan aktywnie podążają tropem wilkołaka nazywającego się Ray Sutton. Jeremy (pracujący teraz w Mystic Grill u boku Matta) stara się zrozumieć czemu od momentu gdy został przywrócony do życia przez magię Bonnie widzi duchy Vicki oraz Anny. Przez ten czas Alaric dokłada najwyższych starań by opiekować się Eleną i Jeremym, jednocześnie zmagając się z żałobą po śmierci Jenny. Ostatecznie Caroline i Tyler mierzą się z nowym oraz nieoczekiwanym wyzwaniem.

Poza tym:
W 3 sezonie pojawia się była partnerka Stefana (z czasów kiedy pił ludzką krew) Rebecca (znana też jako Bex). W tej roli obsadzona została australijska aktorka Claire Holt. W "The Vampire Diaries" po raz pierwszy poznamy Bex w retrospekcjach. Nie pozostanie ona jedynie wspomnieniem, gdyż Bex nigdy nie zapomniała o Stefanie. Powód, dla którego znów pojawia się w jego życiu, może być dla nas zaskoczeniem...
Więc 3ci sezon nie będzie tylko i wyłącznie historią rodziny Klausa... Co do "złego" Stefana - ktoś musi być zły, skoro Damon powoli przechodzi na stronę dobra :D

efka84

Dzięki ale coś mnie zaskoczyło..
Claire Holt ????!
To ta syrenka z h2o ?
Błagam...
Widziałem parę razy h2o..
Ona tam gra tragicznie..i ten wygląd
Nie no..teraz doznałem szoku........
MASAKRA...
To już mogli inną z h2o ....
A nie ją ......

Damx123

hehe tak, to dokładnie ta sama Claire Holt :D:D zapowiada się ciekawie hihiii ;)

A tak nawiasem mówiąc, to myślę że 3 sezon nas zaskoczy... tak jak poprzednie dwa :)

efka84

Tak..ale ta Claire mi nie odpowiada..
Nie mam nic do h2o...nawet oceniłem to dobrze :)
Tylko ta aktorka mnie nie przekonuje..jest sztuczna i jakaś taka pusta..
Już lepiej jakby była Cariba..z h2o

Damx123

http://www.google.pl/imgres?q=cariba+heine&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=641&tbm= isch&tbnid=dHHX4TdJy0denM:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/cariba-heine/im ages/24072777/title&docid=e8F8kgn5AMAPaM&w=214&h=314&ei=a6NaTr2QB4XbsgaVobiYCw&z oom=1
Taka Cariba wyglądałaby pięknie w pamiętnikach i byłaby konkurencja dla Elenki
Ale Claire to jakiś chyba żart ...

Damx123

Wiem, też nie przekonuje mnie Claire, ale co poradzić...? Producentom serialu widać ona odpowiada. Dla mnie jej gra też jest do niczego (przynajmniej w serialu H2O nie reprezentowała ona jakichś szczególnych umiejętności aktorskich), ale może w TVD nas zaskoczy - kto wie... Dlatego uważam, że może być ciekawie :)

ocenił(a) serial na 9
efka84

i znowu jakaś wielbicielka Stefana :/ dlaczego w serialu nie pojawiają się byłe Damona? Wtedy mogłoby się okazac, że Elenka jest zazdrosna i że coś jednak do niego czuje... ale to tylko taka moja wizja :D

ocenił(a) serial na 9
vera232

Bo wszystkie kochają zawsze i na zawsze Stefana :D

vera232

Jak na razię to Damon ma więcej wielbicielek z tego co widze..
Poza tym jakby miały pojawić się byłe Damona to by za dużo postaci doszło..bo z jakieś 100 nowych pań to chyba za dużo jak na serial i wątki?
Elena niech się utopi..wtedy będzie ciekawiej,Damon niech znajdzie sobie kogoś lepszego..a Stefan niech wróci do tej byłej i sprawa załatwiona :)