Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Może napiszemy petycje, by wyemitowano w Polsce ten serial za jakiś czas. Wiadomo, że w sieci będą krążyły odcinki serialu ale po angilesku i niektórzy nie będą rozumieli całego odcinka.

Vampire_D

Ja jestem całkowicie za;):)uważam ze ten serial będzie świetny;)juz nie moge sie doczekać;)pozdrawiam

agnieszka__20

NAJLEPIEJ NAPISAC JĄ DO RÓŻNYCH STACJI TELEWIZYJNYCH. Tylko kto się tym zajmie.Ja nie jestem za bardzo twórcza. Mojej petycji by nawet nie przyjęli. Jeśli macie jakieś pomysły to wysyłajcie na mojego e-maila kamcia64@wp.pl

Vampire_D

Napisałam prośbę do stacji AXN. Dostałam odpowiedź. Kobieta, która się tym zajmuje napisała, że przekaże prośbę do centrali w Budapeszcie,która zajmuje się zakupami programowymi. Możemy mieć nadzieję.

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

jakby co to ja mogę się dołączyć do tej prośby:) popieram to będzie świetny serial:)

AA_M

napisałam ją w imieniu wszystkich fanów :)

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

to dobrze:) a jakby co to pisz to ja się na pewno dołączę:) (agniecha_93@tlen.pl)
p.s. czytałaś może Uwięzionych? ja jestem w połowie i naprawdę super część:)

AA_M

nie nie czytałam, ale chciałabym. Na razie nie mam jak jechać do Wrocłąwia do empiku, dlatego pozostaje mi czekać na e-book

Vampire_D

Wrocławia*

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

oj. coś mi się wydaje ze ten e-book szybko nie powstanie.

AA_M

Jakoś wytrzymam. Chyba że jakoś zdobędę książkę. Poczytam cos innego sobie, żeby zabić czas.

użytkownik usunięty
Vampire_D

Zgadzam się z tym w 100%. Szkoda, ze np TVN nie może tego wyemitować we wrześniu albo AXN :(((( Bardzo chcę obejrzeć ten serial, ale niestety nie mam jak. Narazie niestety muszą mi wystarczyć audiobooki.

We wrześniu to napewno żadna polska stacja nie wyemituje tego bo najpierw to musi wyjść w stanach.Moim zdaniem jakaś polska stacja napewno to wyemituje ponieważ to jest na podstawie książki, która jest w dodatku bestsellerem:)Może TVP1 to wyemituje :P Zagubionych wyemitowała to może pamiętniki też wyemituje :P

Elena188

Ja stawiam nia AXN bo jedynka jak napisałam to odebrała to dziwnie, a druga stacja( jej przdstawicielka) napisała ( patrz post na samej górze) że jednak przedstawi ofertę. Widac im bardziej zależy. A kobiety co do seriali są bardziej obeznane i się orientują.

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

a w jakich stacjach próbowałaś? bo ja na przykład AXN nie mam:( może Polsat albo TVP2 by się zgodził:)

ocenił(a) serial na 8
AA_M

uważam że AXN będzie to emitować;) zapewne w 2010roku.... niestety

gryzeldunia

Polsat? Nioe wierzę w to. Pisałam do Tvp 1 ale widzę, że chyba nie chcą. Po za tym to publiczna telewizja,a jak wiemy większość ludzi nie płaci abonamentu radiowo-telewizyjnego to im sie nie śpieszy. Axn jak mówiłam to rozpatrzy. Ja tez nie mam tej stacji ale niedługo będę miała.

ocenił(a) serial na 10
Vampire_D

może akurat Polsat wyemituje:) zawsze można pomarzyć:)

ocenił(a) serial na 10
AA_M

Ja jestem bardzo ZA tą petycją.

I zgadzam się, że Polsat na bank tego nie wyemituje. To samo się tyczy TVP1 i 2. To, że AXN póści VD jest najbardziej prawdopodobne, może jeszcze FOXlife, TVN albo TV4. Te trzy stacje też są bardzo prawdobodobne.
Ile ja bym dała, żeby to wyemitowano w Polse i wisi mi to na jakim kanale (najlepiej żeby ten kanał był w zwykłej telewizji albo w pakiecie Cyfry +)! Byle by było!

ocenił(a) serial na 5
Vampire_D

nie musisz dziekowac, hehe :D

ocenił(a) serial na 4
I_got_5_on_it

może wyemitować jeszcze nfilmHD. Mógłby jak najszybciej!