PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Piękne Sceny

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=gPT7FBUx8YU
Znalazłam ostatnio (dzisiaj) piękne sceny z udziałem Eleny i Stefana Sklejka odcinkow 1-10 naprawde piękne

jatojatytoty

litości ten lektor ..... nie moge tego objerzeć bo on psuje wszystko...

monikjon

aa mi sie Ok z lektorem ogląda ale żeby te sceny piękne były to (jak to mówią rolnicy)nie przesadzajmy

ocenił(a) serial na 10
jatojatytoty

Odnosząc się do wypowiedzi monikjon.
Zawsze, wszędzie, wszystko tylko i wyłącznie z oryginalnym głosem. W tym momencie nie wyobrażam sobie nie znać angielskiego. W innych przypadkach (bo niestety znam tylko angielski) korzystam z napisów. Lektor czy dubbing doszczętnie rujnuje perspektywe udanego seansu (podkreślam, że to tylko moje odczucie)!

Ale rozumiem. Nie każdy zna angielski, szczególnie młodsza widownia. W moim przypadku to działa jak uczulenie... lektor = alergen. A uczulenie objawia się silnym niepokojem, czasem mam ochote powyrywać sobie włosy z głowy (a trochę ich jest i subiektywnie stwierdzam, że są całkiem ładne, więc szkoda ;P). Choć próbowałam, nie mogę się oswoić z głosem lektora.

Wiem, wiem... komentuje tylko filmik z YT - wytrwałam kilka sekund więc o wartości merytorycznej się nie wypowiem.
Pozdrawiam! :D

ocenił(a) serial na 10
inezzz89

zgadzam sie co do tej scenki z PW ze lektor jest straszny w ogrinale to brzmiiii o wiele wiele lepiej bo przeciez zawsze mozna obejrzec z napisami...

ocenił(a) serial na 8
alkara13

ja bym tego serialu w życiu nie mógł obejrzeć z lektorem, po za tym jest dosyć kijowy, oryginał the best :D

ocenił(a) serial na 10
Vampire19

też tak uważam. przepraszam wszystkich, ale rzygać mi się chce jak słyszę "The Vampire Diaries" z lektorem!!!

ocenił(a) serial na 10
jatojatytoty

http://www.youtube.com/watch?v=xc1rBEhemSU
Damon(tym razem po angielsku:D)