http://pl.tvd.wikia.com
Stworzyłam wikipedię (wikia.com) poświęconą w całości serialowi Pamiętniki Wampirów. Jest to zbiór wszystkich postaci, relacji, odcinków, miejsc oraz wszystkiego co związane jest z serialem. Jak na razie mamy 190 stron oraz 643 obrazów. Wikipedia się rozwija, niestety pomału, ponieważ mało kto wie o niej. Załoga liczy 7 zarejestrowanych użytkowników, przy czym wiele osób edytuje artykuły bez własnego profilu (bez rejestracji). Tak więc piszę tutaj z zapytaniem czy ktoś byłby chętny pomóc w udoskonalaniu wikipedii? Oczywiście każdy może wejść i edytować artykuły, jednakże mile były by widziane osoby posiadające profil ;)
Właśnie ;) Na każdy możliwy sposób trzeba ją rozsławiać. A TVD są niesamowite <3
A wiecie może kiedy będzie 4 sezon w tv na n bo już trochę czasu minęło od premiery w USA a nic nie znalazłem na ten temat?
Ja niestety nic na ten temat nie wiem :( A wiesz może kiedy będzie 3 sezon na TVN7. Chciałabym jeszcze raz obejrzeć ten sezon :)
no to jeszcze raz up, na prawdę potrzebujemy ludzi, którzy by nam pomogli rozwijać wikipedię o serialu ;)
Mnie ta strona zainteresowała. Pewniebędę ją regularnie odwiedzać, ale chyba pomocnikiem nie zostane. Poprostu pisać nie umie... No chyba że przyjdzi mi coś wyjątkowego do głowy. Zarejstruje się. I życzę powodzenia ;D
A znasz angielski? Bo można również tłumaczyć angielską wersję wikipedii o serialu i tak właśnie mogą powstać artykuły :D
Niestety nie... ;C Ale spędzam dużo czasu na przekopywaniu materiałów promocyjnych... Może kiedyś jakbym coś znalazła to się postaram jak narazie złożyłam konto na twojej stronce. Gratuluje, jest genialna ;D