Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomocy!

ocenił(a) serial na 9

Od jakiegoś czasu usiłuje znaleźć piosenkę, którą usłyszałam na jakimś filmiku zmontowanym na temat Eleny i Demona jakiś czas temu był taki temat w którym wstawiane były różne takie filmiki czy ktoś pamięta może jak się nazywał lub może podać link bo nie mogę go znaleźć.

_monia_

A pamiętasz może, kto podał tego linka?;P

ocenił(a) serial na 9
Ava713

właśnie nie, jak bym pamiętała to bym o tym nie pisała

_monia_

No domyśliłam się już, po prostu próbuję Ci pomóc, a trochę mi trudno to zrobić bez wiedzy, o którą piosenkę Ci chodzi;P W takiej sytuacji mogę Ci tylko podawać tytuły piosenek, może trafimy;P Bo z tego co pamiętam, podałyśmy tam z dziewczynami całą masę filmików;P

Ava713

http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/FanMade+Video,1508650 - tu jest link do tamtego tematu, jeśli to coś pomoże;P

użytkownik usunięty
Ava713

Twój opis nie jest zbyt pomocny bo filmików Delenowych była tam cała masa.
Ava podała ci linka, więc szukaj ;]

ocenił(a) serial na 9

wiem że opis nie jest bardzo pomocny, ale poza tym że pamiętam iż filmik był czarno-biały nic więcej nie zapamiętałam ale to dokładnie ten link teraz już sobie poradzę, wielkie dzięki za pomoc

_monia_

Spoko:)

użytkownik usunięty
_monia_

Jeśli czarno-biały to na myśl przyszedł jeden z moich ulubionych filmików z piękną piosenką RyanDan - Tears of an angel ;)

O tak, jest piękna- znam tą piosenkę;D

ocenił(a) serial na 9
Ava713

właśnie o tą mi chodziło :)

użytkownik usunięty
_monia_

to cieszę się że jednak pomogłam, chyba że się spóźniłam :P

ocenił(a) serial na 9

nie miałam zbytnio czasu na szukanie po tych klipach więc się nie spóźniłaś dzięki :)