Od jakiegoś czasu usiłuje znaleźć piosenkę, którą usłyszałam na jakimś filmiku zmontowanym na temat Eleny i Demona jakiś czas temu był taki temat w którym wstawiane były różne takie filmiki czy ktoś pamięta może jak się nazywał lub może podać link bo nie mogę go znaleźć.
No domyśliłam się już, po prostu próbuję Ci pomóc, a trochę mi trudno to zrobić bez wiedzy, o którą piosenkę Ci chodzi;P W takiej sytuacji mogę Ci tylko podawać tytuły piosenek, może trafimy;P Bo z tego co pamiętam, podałyśmy tam z dziewczynami całą masę filmików;P
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/FanMade+Video,1508650 - tu jest link do tamtego tematu, jeśli to coś pomoże;P
Twój opis nie jest zbyt pomocny bo filmików Delenowych była tam cała masa.
Ava podała ci linka, więc szukaj ;]
wiem że opis nie jest bardzo pomocny, ale poza tym że pamiętam iż filmik był czarno-biały nic więcej nie zapamiętałam ale to dokładnie ten link teraz już sobie poradzę, wielkie dzięki za pomoc
Jeśli czarno-biały to na myśl przyszedł jeden z moich ulubionych filmików z piękną piosenką RyanDan - Tears of an angel ;)