Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122810
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Cześć, poszukuje osoby, która przeczytała chociaż oryginalną serię książek. Jest ktoś może tutaj?

ocenił(a) serial na 9
anka95

Ja przeczytałam 3 księgi. Ani trochę nie odzwierciedlają tego co się dzieje w serialu, tylko postacie i miejsce jest pododobne...

anka95

Przeczytałam 2 księgi, wzięłam się za 3 ale nie mogłam.. Po 2 rozdziałach odpuściłam. Generalnie nie polecam :)

anka95

Znaczy ja przeczytałam chyba dwie pierwsze księgi i zrezygnowałam z dalszego czytania, w każdym razie chodzi o to, że prowadzę wikipedię o TVD i TO i potrzebuje jakieś osoby do edytowania, które mniej więcej znają fabułę, zarys postaci itd. ;) >>>www.pl.tvd.wikia.com<<<

ocenił(a) serial na 9
anka95

poszukaj na lubimyczytac.pl , książek nie polecam są w porównaniu z serialem beznadziejne :)

anka95

Ja przeczytała wszystkie części do pieśni księżyca, nawet następne mam na półce ale jakoś nie mogę się zabrać za ich czytanie :)

xcyv

A czy byłabyś chętna nam pomóc? Tak jak wyżej wspomniałam chodzi o opis postaci przede wszystkim ;)

anka95

Jasne, chętnie pomogę ;)

xcyv

To zapraszam na stronę (www.pl.tvd.wikia.com) ;) najlepiej będzie jak założyć konto, edycja nie jest trudna, lecz jakbyś miała jakieś pytanie to napisz na mojej tablicy (AnneMMadeline)

anka95

Okay :) Jutro popołudniu mam dużo czasu więc wpadnę na stronę i coś zacznę robić :)