jupi w retrospekcjach zobaczymy Lexi ja sie ciesze;)
Też się cieszę :) Ale skoro Lexi ma być w retrospekcjach... to może ze Stefanem? :] W końcu się przyjaźnili wcześniej. O, mogliby pokazać tą imprezę (czy cokolwiek to było), na której była Katherine i patrzyła z ukrycia na Stefka i Lexi :)
Zatem obejrzyj go w całości a się dowiesz :D
W każdym razie to wampirzyca ; > więcej ci nie zdradzę, bo jak obejrzysz to nie pożałujesz!
kurde, ciekawa jestem czego będą dotyczyc te wspomnienia :) może stefan bd opowiadać o lexi caroline? ;d
Albo komukolwiek innemu. Albo pojawi się nowa postać którą będzie łączyć z Lexi wspólna przeszłość :P
ooo faktycznie moze ten jej chlopak wróci ;d;d ,hmm tylko po co wkoncu 'wybaczyl' Damon'owi
Ja sie ciesze ze Lexi wroci byla fajna i w sumie byla tylko w jednym odcinku a tak bardzo mi jej szkoda bylo gdy ja Damon zabił ; (
też o tym czytałam. ;)
w retrospekcjach ma być pokazany znów rok 1864, ale będzie to już po przemianie i będzie ukazana ciemna strona Stefana. ;D więc może jakiś wspólny "obiadek" Lexi i Stefana. ;D
mógłby opowiadać o niej Caroline. w końcu w którymś odcinku drugiej serii powiedział jej, że przypomina mu Lexi, którą osobiście uwielbiam
To fajna wiadomość , moja ulubiona postać tej serii obok Anny . Ale nie domyślacie się czy to będą tylko jakieś wspomnienia kogoś czy po prostu znajdą sposób żeby ją sciągnąc do krainy żywych . Pewnie znając życie pojawi się jako czyjeś wspomnienie .
Ale może nie .
Byleby jak najdłuższa .Ale jakby się nie starali , musieli ściągnąć Arielle Kebbel żeby zagrała tych parę scen , może zadomowi się na dłużej .