http://www.youtube.com/watch?v=qLQyIXVX8B8
będę wdzięczna jeżeli ktos poda tytuł piosenki z promo
Cy mógłby mi ktoś napisać kto jest w tych parach pod koniec zwiastuna ? Wiem, że ta pierwsza to chyba Matt i Caroline, a reszta ?
ostatnia scena , w której jest damon . to ta scena w której pił krew żony Alarica, wiec to jak zwał tak zwał DAmon i Isabel. We wcześniejszym urywku tez był pokazany Damon ale nie wiem z kim tak był co tak ja trzymał od tyłu , może jakaś nowa postać lub retrospekcja - ja sądzę że może to być Bree jak była młoda. przecież miała ona romans z nim :-) A jakie są wasze pomysły
A mnie się coś wydaje, że to na bank nie jest Bree, ona była wyższa.
Ani Bonnie;) przyjrzałam się dokładnie, jest co prawda bardzo podobna, ale to na 95% nie ona. Chcą, żebyśmy tak myśleli;)
A tak przy okazji...
Damon nigdy nie umie trzymać łapek przy sobie;)
Jestem bardzo ciekawa tego spoileru z Popcornera...On i matka Matta? To może być interesujące, zważywszy na to, że z pani Donovan pewnie też niezłe ziółko;)
Pierwsza to Matt i Caroline, na samym końcu Damon pijący krew Isabell - żony Alarica. Wcześniej - tak, też wydaje mi się, ze jest to Bree w młodości.
Skoro już o zwiastunie mowa, to nie sądzicie, że niezbyt ciekawy? Nie było tam praktycznie żadnych nowych scen...
Sadze ze to wogole nie jest zwiastun.
Ktos sobie powklejal rozne sceny ze starych odcinkow i tyle.
No to już prędzej;)
Ciekawe jak Bonnie zareaguje, że D zarywa do krewniaczki?
Pewnie wpadnie w zachwyt;)
swoją drogą ciekawe jak wprowadzą matke Matta do serialu , pewnie się chłopak nieźle wkurzy ;p
Podczas pierwszej piosenki są dwie pary:
Damon i Katherine oraz Stefan i Elena.
Po dacie:
Damon i Caroline
Matt i Caroline
Tu nie jestem pewna, bo to chyba ktoś nowy. Facet raczej nie wygląda mi na Damona.
Damon z załóżmy kuzynką Bonnie
Stefan i Elena
Stefan i Katherine
No i sam Damon :)