Dlaczego nie mogą przemienić Bonnie w wampira? Wtedy Elena by się obudziła,bo Bonnie teoretycznie byłaby martwa.
No chyba że coś przeoczyłam, bo szczerze przyznam, że długa przerwa w serialu sprawia, że wiele rzeczy mi umyka.
Może te tabletki o Armory uniemożliwiają przemienienie Bonnie? Coś mi świta, ale ręki nie dam sobie uciąć.
ej to serio jest dobre pytanie! zwłaszcza że skoro Bonnie i tak nie ma już mocy magicznej to spokojnie mogłaby zostać wampirem
Kai powiedział, żeby nie próbować "kombinować" z tym połączeniem, bo to się tylko może gorzej skończyć. Może boją się, że wtedy Elena by się nie wybudziła...
Musieli wymyślić jakąś fabułę na temat Elen, co mogłoby się z nią stać tylko i wyłącznie przez samą aktorkę Nine Dobrev która gra Elenę, Nina zrezygnowała z serialu, nie wiadomo czy na dobre dlatego też aktualnie Elena jest uśpiona, na pewno by wymyślili jakiś ciekawy powrót Eleny gdyby aktorka zechciała znów współpracować z tym serialem, niestety najprawdopodobniej zakończy się on podpaleniem trumny z Eleną czy coś, bo wątpię żeby Nina wróciła do serialu, a wielka szkoda gdyż ją pokochałam i grała jedną z głównych roli :/
I najprawdopodobniej nie istniałby wgl wątek z uśpioną Eleną gdyby sama aktorka została w serialu