PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122248
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dlaczego nie mogą przemienić Bonnie w wampira? Wtedy Elena by się obudziła,bo Bonnie teoretycznie byłaby martwa.
No chyba że coś przeoczyłam, bo szczerze przyznam, że długa przerwa w serialu sprawia, że wiele rzeczy mi umyka.
Może te tabletki o Armory uniemożliwiają przemienienie Bonnie? Coś mi świta, ale ręki nie dam sobie uciąć.

ocenił(a) serial na 9
breakeven

ej to serio jest dobre pytanie! zwłaszcza że skoro Bonnie i tak nie ma już mocy magicznej to spokojnie mogłaby zostać wampirem

ocenił(a) serial na 10
breakeven

Kai powiedział, żeby nie próbować "kombinować" z tym połączeniem, bo to się tylko może gorzej skończyć. Może boją się, że wtedy Elena by się nie wybudziła...

ocenił(a) serial na 10
breakeven

Musieli wymyślić jakąś fabułę na temat Elen, co mogłoby się z nią stać tylko i wyłącznie przez samą aktorkę Nine Dobrev która gra Elenę, Nina zrezygnowała z serialu, nie wiadomo czy na dobre dlatego też aktualnie Elena jest uśpiona, na pewno by wymyślili jakiś ciekawy powrót Eleny gdyby aktorka zechciała znów współpracować z tym serialem, niestety najprawdopodobniej zakończy się on podpaleniem trumny z Eleną czy coś, bo wątpię żeby Nina wróciła do serialu, a wielka szkoda gdyż ją pokochałam i grała jedną z głównych roli :/

ocenił(a) serial na 10
breakeven

I najprawdopodobniej nie istniałby wgl wątek z uśpioną Eleną gdyby sama aktorka została w serialu

ocenił(a) serial na 8
breakeven

To byłoby zbyt proste. Kay nie był taki głupi ;p Zresztą może się mylę, ale wydaje mi się, że ten wątek też się chyba przewinął w serialu. Kay chyba ich nawet ostrzegał, by nie kombinowali, bo to tylko pogorszy sprawę.