Jak można dać sobie do nazwy tumblra 'stelena' a w opisie przyznać, że jest się shipperem Deleny....
Wyobraź sobie moją minę gdy zobaczyłam, że jakiś stelenowiec zaczął mnie śledzić:p Wysłałam jej wiadomość, ale się nie odzywa. To chyba jakiś żart.
O loool. Jeszcze lepiej. Ona jest za Steleną, ale ma drugi osobny blog na Delenę:DDD Dobra, padłam, kto mi pomoże wstać?:D
Nie rozumiem tego kompletnie.Przecież jedno wyklucza drugie :D
Gdyby ze Steleny przeszła na Delenę,lub co gorsza odwrotnie,ale oba shippy jednocześnie? Musi to być jakaś WYJĄTKOWA osoba ;p
Ktoś Cię śledzi,do tego Stelenowiec,ja na Twoim miejscu bałabym się :D
No właśnie niezbyt tego ogarniam, ale nie wnikam:p Każdy shippuje na swój własny sposób:P
No tak.Ja widocznie tak nie potrafię,więc pozostanę za jedną parą,Deleną.Wybaczcie mi Stelenowcy,że nie potrafię jednocześnie być też i za Waszą parą :D
Dobra, wojna Stelenowo-Delenowa zakończona:D Teraz rozpoczynam kolejną, bo mam pytanie. Oglądałaś ostatni odcinek TSC? Bo ja właśnie nie, niechcący zobaczyłam niefajny spoiler na tumblrze i mi się odechciało, jeśli wiesz co mam na myśli (Cake to mój OTP:D)
Żadnej broni nie wyciągałam jeszcze :D Ostatnio tu rozmawiałam z jakąś zagorzałą fanką Steleny,ale obeszło się raczej bez rękoczynów ;P
Oglądałam.Za jaką parą jestem,to chyba nie muszę mówić,bo mój av to pokazuje :D Domyślam się,że spoiler dotyczył epickiej sceny?Tak,niestety,jest ona prawdziwa :/ Myślałam,że zwrócę obiad,który wcześniej zjadłam :D Jedynie śliczna piosenka Florence + The Machine ratuje tą scenę,ale tylko i wyłącznie,gdy zamkniesz oczy ;P Sztucznie to wyglądało i w ogóle nie było widać żadnej chemii,czy iskry namiętności między nimi,bleee ;(
Domyślam się z jaką:P
Dlatego właśnie z Tobą o tym rozmawiam, bo widzę jaki masz av:D Florence mówisz... to tak jak przy pierwszym seksie Steleny, piosenka cudna, ale scena już niezbyt:D
Adam i Cassie to takie rodzeństwo, więc wiesz, fuj. Cake to co innego. I przynajmniej Cassie przy Jake'u jest sobą, potrafi postawić na swoim.
Jutro obejrzę, bo epicka parka to nie cały serial. Interesuje mnie ten cały wątek z Lee.
O tak,Plumb-Cut <333 Do Deleny by bardziej pasowała :)
Adam mnie strasznie denerwuje,to coś jak Stefek.Bardziej pasował do Diany.Nie rozumiem jak Cassie mogła zrezygnować z Jake'a dla Adama.W ostatnim odcinku było widać jak Jake'owi na Cassie zależy,a ta ślepa... ach :/
http://www.youtube.com/watch?v=2CW0QJVEiYo <3
To piosenka z epickiej sceny.Należy już do mych ulubionych,ale tylko ze względu na Florence,a nie Adama i Cassie ;p
A może jest też za Deleną? Może ten blog prowadzi całkiem fajna dziewczyna? Nie przekreślaj jej tylko dlatego, że ma taką a nie inną nazwę na tumblrze :)
Ale jak można jednocześnie shippowac obie pary? Nie łapie tego.
To tak samo jak ja jestem za Klaroline,co wyklucza teraz Tyroline(kiedyś byłam za tą parą całym mym serduszkiem) :D
Forwood! :P Też kiedyś pisałam Tylorine to mi dziewczyny wybiły to z głowy:D
Forwood był świetną parą i nadal mam słabość do ich wspólnych scen (tych zanim Tyler został dupkiem:p), ale nie da rady shippować obu par ;P
Tylorine lepiej brzmi,przynajmniej dla mnie ;p Bardzo lubiłam tą parę,ale teraz Klaroline bardziej mnie urzeka,normalnie aż się czuje ta chemię między nimi.Muszę przyznać,że Klaus jest uroczy w scenach z Caroline.Taki bad boy,psychol nawet bym stwierdziła,a taki nieśmiały w kontaktach z kobietami.Zabawnie się to ogląda :D
No ja też nie umiem dwóch par jednocześnie shippować,więc odrzucam Tylera i wybieram Klausa na partnera dla Caroline ;)
Czy ja wiem czy w kontaktach z kobietami:p Raczej w kontakcie z Caroline:p Mnie też urzeka wrażliwy Klaus, ale z drugiej strony mam wrażenie, że scenarzyści chcą nas omamić, żebyśmy zapomnieli jak traktował wcześniej jej przyjaciółki (no raczej nie jak kobiety...).
Może,że źle się wyraziłam.Klaus jest zainteresowany Caroline i widać było,że nie radzi sobie zbyt dobrze we flirtowaniu.Niby stary wampir,który przeżył tyle lat,a uwodziciel z niego dość niepewny :D
Po tej akcji z bransoletką,pomyślałam sobie w kierunku scenarzystów WTF? Najpierw chce ją zabić,a za chwilę ratuje jej życie i na dodatek obdarowuje prezentem urodzinowym? Ale wraz z kolejnymi odcinkami coraz bardziej spodobał mi się wątek Klausa zabiegającego o względy Caroline.
Jaki jest plan scenarzystów,ciężko zgadnąć.... miała być Delena,a tu szykuje się epic love,więc naprawdę nie wiem ;P
O tak, uwielbiam tą scenę gdy flirt mu nie wyszedł i się zawstydził:D
Wiesz, ja byłam głośną przeciwniczką Klaroline. Uważałam, że scena była ładna, ale ship z du... wzięty :p A potem po 3x14 wpadłam...:D
Nie wiem co Julie wymyśliła, ale obserwując jej ostatnie poczynania... :D
3x14 to było boskie,też już nie miałam wątpliwości,że bardziej mi się podoba Klaroline ;)
Julie jest nieobliczalna ostatnimi czasy,kompletnie nie mogę się domyślić jak się skończy 3 sezon.Do tej pory była to Delena,więc mam nikłą nadzieję,ze tak pozostanie :D Kiedyś Julie była moją ulubioną scenarzystką,ale po ostatnich odcinkach wprost nie cierpię baby :/
Ja myślę, że Defan jest już przesądzony. Na pewno Elena wyzna Damonowi, że go kocha, no, przynajmniej mam taką nadzieję, bo niby po co to wszystko. Ale jak nie ona postanowi zostać sama ze względu na nich, to oni sami zdecydują, że rodzina jest najważniejsza. Niezbyt mnie to satysfakcjonuje, z różnych powodów, ale musiałabym się rozpisywać nad Sztefynem, a za późno jest - muszę wstać za 5 godzin :p
A ja myślę,że to Damon zrezygnuje z Eleny dla dobra Stefka,czyli z miłości do Stefka.
Ok,to już nie zagaduję i kolorowych snów życzę :)
Tak ja ja nie łapię już tej całej wojny między fanami Deleny i Steleny. To już nawet przestało być śmieszne, a stało się po prostu idiotyczne. Taka prawda.
Ale ja tu nie piszę o żadnej wojnie,tylko nie rozumiem stanowiska tej dziewczyny.Jeśli jest trójkąt miłosny,to trzeba wybrać z trzech osób parę,lub zostać przy trójkącie,lub też dołączyć jeszcze jedną osobę i zrobić dwie pary :D
W przypadku Deleny/Steleny,shippowanie obu tych par wyklucza się wzajemnie ;p
Ja tego nie pisałam o Tobie, Paulina. Chodzi mi tylko o to, że od jakiegoś czasu dzieje się coś dziwnego na tym forum i nie za bardzo mi się to podoba. Sama zobacz, jak tutaj są witane dziewczyny, które są za Steleną. I odwrotnie, jak w drugim temacie są witane dziewczyny będące za Deleną. Kiedyś ja się z tego śmiałam, bo uważałam to za bardzo dziecinne. A teraz uznaję to po prostu za CHORE. Sorki, ale takie jest moje zdanie. W końcu ktoś musiał to napisać.
No to chyba nie zauważyłaś, że coś takiego dawno już tu nie ma miejsca. I dlaczego uważasz, że naskakujemy na każdą osobę, która napisze, że jest za Steleną? Jeśli nas prowokuje to co innego. Ja nie przepadam za podniecaniem się czyjąś klatą na 2 strony, ale zwyczajnie omijam takie rozmowy i piszę coś innego. Jak tak dalej pójdzie, to samo napisanie Delena/Stelena będzie tabu.
Jezu, dlaczego zaraz tabu? Bo wreszcie zwróciłam na coś uwagę? Kochana, ja doskonale wiem, co widzę. I nie raz mi się aż krew zagotowała, jak widziałam teksty, w których sugerowano, jakie to fanki Steleny są głupie, a fanki Damona zajebiste. Patrząc na to wszystko, aż się cieszę, że nie należę do żadnej z tych grup. I całe szczęście :D
Sorki, jeśli w jakiś sposób Ciebie uraziłam, ale... No kurna, w końcu musiałam to wszystko napisać, bo już nie dawałam rady przymykać oczy na pewne rzeczy.
Wiesz co Xena, też bym coś napisała, ale naprawdę jest późno i nie mam czasu na kłótnie:) Dobranoc.
Czy ja ją przekreślam? Właśnie sobie wszystko wyjaśniłyśmy, też ją zaczęłam śledzić i jest wszystko ok. A to że shippowanie zarówno Steleny jak i Deleny jest dziwne to inna sprawa.
Widziałam. No i to było do przewidzenia, że Damon postąpi uczciwie i wytłumaczy Elenie tą sytuację ze Stefanem. Czego nie da się niestety powiedzieć o Stefku, bo on nic Elenie nie wspomni o tym rzucie monetą...
Dokładnie :) Nie sądziłam,że da się jeszcze bardziej pokochać Damona, a jednak <3
Też nie sądziłam, ale po ostatnim odcinku stwierdziłam, że to jak najbardziej możliwe i teraz kocham Damona jeszcze bardziej <333
Finally...a Stelena moment, even if there was no cuteness at all. I like Elena, but, its like she forgets both brothers are Vampires. They can't just scarf down a burger and fries and be full. Him drinking out of a bag is better than him drinking of someone. She should be happy. At this point it seems Elena's only option is Damon. Uhg, still hoping she chooses the better brother, Stefan.<3
:*
No ja też w sumie nie. Damonowy odcinek, jasne. Wyjaśni się dlaczego Damon stał się bad boyem, jasne. Tylko w sumie sprawdziło się, że Sage kocha Finna, co myślałyśmy że to absurdalne :D