A o osobę nadprzyrodzoną Ci chodziło xD wiosna przyszła i rozkojarzona jestem :P
jeszcze nie było powiedziane kim ona jest, znaczy teraz Alarick przeżył bo ta zaaplikowała mu wampirzą krew. Więc moze się okazać, ze jest zwyczajna :)
Nie rozumiem za bardzo tej sceny. Ma pretensje że pije krew z torebki? Powinna się raczej cieszyć.
Sama mu z paluszka dawała, a teraz co? Ja nie rozumiem również jej zachowania. Przecież Stefan już pił po trochu i opanowanie się powoli mu wychodziło. Teraz wracamy do punktu wyjścia? Kompletnie nie rozumiem.
Dokładnie. Żywi się bezpośrednio na ludziach - źle, pije krew z torebki to też źle. Może woli żeby z powrotem się przerzucił na wiewiórki i króliki, zwierząt jej nie szkoda? :p A niech się przerzuca, tylko niech potem nie płacze, jak się skaleczy i Sztefek się na nią rzuci.
Tylko sama wiesz, że po diecie króliczkowej to sama muszka by pokonała Stefana. A kto będzie ją bronić? :P
Skoro tak stawia sprawę ze Sztefynem, a Damon ochraniając ją ma wielki problem:p, to najwyższy czas żeby wreszcie się zamieniła w wampira i sama ratowała swój tyłek :p Pomyśl jaka była świetna fabuła na 4 sezon: Elka i Katherine uciekają razem przed Klausem :D
Mogłoby to być ciekawe. Defan razem, a Elena razem z Kath uciekają i planują zabicie Klausa ;) Wesoło by było. Dużo intryg, akcji, kombinacji - jestem na tak ;)
Nie cepiaj sie dziewczyny, przecież mogła nie wiedzieć, że wampiry się zywią krwią :P
Wszyscy są na dworze przecież, z laptopami :D
Ładnie to tak uciekać z wykładów? ;p
Obejrzałam wczoraj Skins 6x02. Ej :(
:D Chyba, że tak, zwracam honor:D
I tak się niczego z niego nie dowiem, ewentualnie coś mi się przyśni:D
No wiem:(
Jak to na tumblrze pisali? Ładna pogoda, trzeba postawić laptopa koło otwartego okna:D
Padłam :D
A propo porady wyjścia na dwór: napisała to ta, która całe wakacje przesiedziała na offtopie :P
Mnie się dziś nie chce, wczoraj byłam. Dziś muszę troszkę się pouczyć, tylko teraz wszystko mnie rozprasza :D
Dokładnie:D A te swoje rady sobie może wsadzić do du py. To że nie ma jej na forum, nie znaczy, że nie widać jej ciągłych logowań :p
Nie wszystko, tylko laptop zapewne :D Nareszcie piękna pogoda to do następnej sesji będę się uczyć nad Wisłą, a nie nad tumblrem :p
Wszystko. Nawet doceniam jakie mam ładne rolety, patrzę przez okno na zaparkowane samochody i zastanawiam się czy nie zapomniałam jak się jeździ, myślę co by tu jutro ubrać i wiele innych :D
Ta, a ta Wisła gdzie będzie, na pulpicie? :D