PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

ocenił(a) serial na 10

Gify, newsy, spoilery ;D

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Jakby nie mogli dac tych samych....

to się nie mogę doczekać ;D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

O widzisz, czyli wena Cię dopadła:)))
Moja zaczyna się powolutku odzywać, muszę to zebrać do kupy, hyhy.

Sarah7, to inna babka czy się postarzała po prostu?;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Wydaje mi się, że to zupełnie inna babka ;)

O tak. moja wena szaleje. A ten twój Klaus, to naprawdę niegrzeczny chłopiec ;P Nawet w tak magicznym momencie musiał coś zbroić ;P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

http://www.youtube.com/watch?v=T1XG4SO-n1c - :*** Tu masz naszych trzech bossów:)))
Kwa, po prostu kocham ich;))

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

to jest zupełnie inna babka , White ;p

ocenił(a) serial na 4
Sarah_7

Ja już zmykam do pracy. Na razie zdążyłam napisać dwie strony rozdziału. Zaczyna się powoli wyjaśniać, czym jest Lisa ;D

ocenił(a) serial na 6
xena_4

http://www.youtube.com/watch?v=g0yOTksnl5U - [HUMOR] Klaus.Kol.Elijah.Rebekah. Who the hell are the Mikaelsons? {The Vampire Diaries} (SIC)
:)))

Kity_2

siema wszystkim, nie było mnie tu chyba ze sto lat, nawet nie będę próbowała nadgonić o czym była mowa i w ogóle co się działo... ostatnio w ogóle nie miałam na nic czasu, więc jeśli są jakieś gorące spoilery/przewidywania, to proszę mnie oświecić - z góry wielkie dzięki :***
p.s. obejrzałam calutkie PLL i mam dwa pytania: kiedy nowy sezon i co teraz mi polecacie (w sensie jaki serial)? :)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

hej :***
PLL - super, że obejrzałaś :) Nowy sezon 4 czerwca.
Spoilery? hmmm... sporo tych z PF, ale nie wiem czy widziałaś. Nie będzie Delenowej sceny w deszczu. W ogóle nie będzie deszczu. Finał ma być epicki w pozytywnym tego słowa znaczeniu. W finale będzie Elijah, Katherine, Jenna (retrospekcje :D) :))))
Stelena ma naprawiać swoje relacje, a Delena.. nie wiadomo.
Nowy serial? Lost, jeśli nie oglądałaś :) Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

hej, Aduś! :* nie będzie nic w deszczu? o ja..., szkoda. W ogóle zapowiada się Stelena :( to już chyba wolałabym, żeby Elena była z Mattem :) co sądzisz o finale PLL? wiem, że masa ludzi jest bardzo rozczarowana, ale nie wiem dlaczego... myślę, że ktokolwiek byłby A, to zawsze ktoś byłby niezadowolony, bo cośtam... ja tam z niecierpliwością czekam na następny sezon, zwłaszcza, że tak do końca nie wiemy co z A :) Lostów już kiedyś oglądałam... myślę o Spartacusie, też sporo osób mówiło, że fajny... albo 6 stóp pod ziemią?

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Hej:)
Poważnie nie ujawnili w końcu tej A? Ja obejrzałam dopiero 2 odcinki, więc nie chcę żadnych spoilerów :p Tylko jestem zaskoczona, że przez tyle odcinków to się będzie ciągnąć:D Ale świetny, wciągnął mnie :p No i soundtrack <3
Oglądałaś American Horror Story, Moonlight, Skins?

użytkownik usunięty

Niby ujawnili, ale to nie jest tak do końca jasne. Nie czytaj mojej wypowiedzi poniżej.

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Nie oglądałam Spartacusa ani tego drugiego, więc Ci niestety nie pomogę.
Mnie się osobiście finał podobał :) SPOILER SPOILER podejrzewałam, że A może być Ezra, stawiałam też na Melissę, a tak naprawdę bardzo mi się podoba to, że nic nie zostało do końca rozwiązane, bo 3 sezon byłby nudny. Wychodzi na to, że Mona to geniusz. Ciekawi mnie też A-Team :D KONIEC SPOILERA :D

SPOILERSPOILERSPOILER mi się podobał finał, bo najśmieszniejsze jest to, że podejrzewałam prawie wszystkich, a Mony akurat nie :P ale jak sobie to przemyślałam - Mona jako A ma sens :) chociaż nie sądzę, że na tym się skończy... myślę, że Mona była tylko narzędziem w czyimś ręku, a poza tym odkrycie A nie zmienia faktu, że Jenna i parę innych osób też coś kombinowało (ten cały NAT, zabójstwo Mayi, Ian, widzenie-niewidzenie Jenny, Melissa, podwójna tożsamość Alison...) już się nie mogę doczekać 3 sezonu!!!!

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

ogladaj Spartacusa <33

Kity_2

Hej :)

Kate123

Hoł :)

Exis_26

:D
:***

Kate123

:***********
Odpisałam :) A teraz czytam forum PLL :)

Exis_26

Odpisałam :)))

użytkownik usunięty

Hej Ada :****
Masz fantastyczny avek :)

użytkownik usunięty
Exis_26

:******
dziękuje :))

Aduś :******* Wiesz, że kocham Twój avek? :D
Kupiłam sobie dzisiaj wszystkie części THG :DDD 3 książki w cenie 2 :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

dzięki, ja też go kocham :DDD
ooooo kurde :D Jak fajnie :DDDDD No to się nieźle wkręcisz :)

Od jutra będę czytać, bo dzisiaj powinnam jeszcze policzyć zadania :( Ale przez cały weekend czytanie :D I TVD :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

<333

Może dzisiaj przeczytam sobie chociaż jeden rozdział :)))

użytkownik usunięty
Kate123

Hej:)

Hej Blush :)
Mam pytanie - oglądałaś/czytałaś "Beastly"?

użytkownik usunięty
Exis_26

Hej:*
Oglądałam:)

I jak wrażenia? :) Bo ja czytam i jestem ciekawa filmu :)

użytkownik usunięty
Exis_26

Książki nie czytałam, ale film mi się bardzo podobał:) Nie wiem czy powinnaś sugerować się moją opinią, bo mi się dużo filmów podoba, które są powszechnie uznawane za "gówno" :p
Brakowało mi strasznie jednej sceny z trailera (gdybyś obejrzała trailer a potem film to byś się domyśliła o którą chodzi), nie rozumiem dlaczego ją usunęli.
Świetny soundtrack, score jest genialne.

Skoro piszesz, że świetny soundtrack i Ci się podobało, to dzisiaj kończę czytać i w weekend biorę się za oglądanie :) Trailery też zobaczę :) Dzięki wielkie :*

użytkownik usunięty
Exis_26

Ok:)

Hej Blush :*
Twój avek przypomniał mi, że mam zaległe 2 odcinki TSC :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie widziałaś jeszcze epickiej sceny? :P Żałuj :P

Widziałam już w 1x14, ale domyślam się, że w 1x15 będzie jeszcze bardziej epicka :D

użytkownik usunięty
Kate123

Oczywiście :D
Po zakończeniu odcinka 1x16 zaczęłam bardziej doceniać pierwszą Sztylenową scenę seksu:D

Coś Ty? :D To rzeczywiście musi być epicko :D W weekend nadrobię odcinki :)

użytkownik usunięty
Kate123

:D Ok:)

użytkownik usunięty
Kity_2

http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/galeria/383313,1,matka-malej-madzi-z-so snowca-zupelnie-zmienila-wyglad-galeria-zdjec.html padłam...:/

:/ Odnośnie tego to mi słów brakuje ......

ocenił(a) serial na 6

Ja już nie mogę na nich patrzeć obydwóch, niedobrze mi się robi na widok tego cyrku z ich udziałem.
Na krzywdzie dziecka taka szopka, coś okropnego:((((
A prasa, media robią z nich jakichś piep*zonych celebrytów, ohyda!

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Dokładnie:/ Wypuścili ją i łazi sobie jak jakaś gwiazda. Strach myśleć co będzie, jak znów zajdzie w ciążę:(

ocenił(a) serial na 6

lepiej by było, jakby sobie odpuściła:((

Kity_2

http://www.ndobrev.pl/?p=11972

Kate123

ja jej dam, gołego Damona "przyspieszać" xDDD

Cudzoziemka87

:DDD
Dobrze, że go nie wytnie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Mam nadzieję, że wytnie Sztylenę.