O widzisz, czyli wena Cię dopadła:)))
Moja zaczyna się powolutku odzywać, muszę to zebrać do kupy, hyhy.
Sarah7, to inna babka czy się postarzała po prostu?;)
Wydaje mi się, że to zupełnie inna babka ;)
O tak. moja wena szaleje. A ten twój Klaus, to naprawdę niegrzeczny chłopiec ;P Nawet w tak magicznym momencie musiał coś zbroić ;P
http://www.youtube.com/watch?v=T1XG4SO-n1c - :*** Tu masz naszych trzech bossów:)))
Kwa, po prostu kocham ich;))
Ja już zmykam do pracy. Na razie zdążyłam napisać dwie strony rozdziału. Zaczyna się powoli wyjaśniać, czym jest Lisa ;D
http://www.youtube.com/watch?v=g0yOTksnl5U - [HUMOR] Klaus.Kol.Elijah.Rebekah. Who the hell are the Mikaelsons? {The Vampire Diaries} (SIC)
:)))
siema wszystkim, nie było mnie tu chyba ze sto lat, nawet nie będę próbowała nadgonić o czym była mowa i w ogóle co się działo... ostatnio w ogóle nie miałam na nic czasu, więc jeśli są jakieś gorące spoilery/przewidywania, to proszę mnie oświecić - z góry wielkie dzięki :***
p.s. obejrzałam calutkie PLL i mam dwa pytania: kiedy nowy sezon i co teraz mi polecacie (w sensie jaki serial)? :)
hej :***
PLL - super, że obejrzałaś :) Nowy sezon 4 czerwca.
Spoilery? hmmm... sporo tych z PF, ale nie wiem czy widziałaś. Nie będzie Delenowej sceny w deszczu. W ogóle nie będzie deszczu. Finał ma być epicki w pozytywnym tego słowa znaczeniu. W finale będzie Elijah, Katherine, Jenna (retrospekcje :D) :))))
Stelena ma naprawiać swoje relacje, a Delena.. nie wiadomo.
Nowy serial? Lost, jeśli nie oglądałaś :) Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
hej, Aduś! :* nie będzie nic w deszczu? o ja..., szkoda. W ogóle zapowiada się Stelena :( to już chyba wolałabym, żeby Elena była z Mattem :) co sądzisz o finale PLL? wiem, że masa ludzi jest bardzo rozczarowana, ale nie wiem dlaczego... myślę, że ktokolwiek byłby A, to zawsze ktoś byłby niezadowolony, bo cośtam... ja tam z niecierpliwością czekam na następny sezon, zwłaszcza, że tak do końca nie wiemy co z A :) Lostów już kiedyś oglądałam... myślę o Spartacusie, też sporo osób mówiło, że fajny... albo 6 stóp pod ziemią?
Hej:)
Poważnie nie ujawnili w końcu tej A? Ja obejrzałam dopiero 2 odcinki, więc nie chcę żadnych spoilerów :p Tylko jestem zaskoczona, że przez tyle odcinków to się będzie ciągnąć:D Ale świetny, wciągnął mnie :p No i soundtrack <3
Oglądałaś American Horror Story, Moonlight, Skins?
Niby ujawnili, ale to nie jest tak do końca jasne. Nie czytaj mojej wypowiedzi poniżej.
Nie oglądałam Spartacusa ani tego drugiego, więc Ci niestety nie pomogę.
Mnie się osobiście finał podobał :) SPOILER SPOILER podejrzewałam, że A może być Ezra, stawiałam też na Melissę, a tak naprawdę bardzo mi się podoba to, że nic nie zostało do końca rozwiązane, bo 3 sezon byłby nudny. Wychodzi na to, że Mona to geniusz. Ciekawi mnie też A-Team :D KONIEC SPOILERA :D
SPOILERSPOILERSPOILER mi się podobał finał, bo najśmieszniejsze jest to, że podejrzewałam prawie wszystkich, a Mony akurat nie :P ale jak sobie to przemyślałam - Mona jako A ma sens :) chociaż nie sądzę, że na tym się skończy... myślę, że Mona była tylko narzędziem w czyimś ręku, a poza tym odkrycie A nie zmienia faktu, że Jenna i parę innych osób też coś kombinowało (ten cały NAT, zabójstwo Mayi, Ian, widzenie-niewidzenie Jenny, Melissa, podwójna tożsamość Alison...) już się nie mogę doczekać 3 sezonu!!!!
Aduś :******* Wiesz, że kocham Twój avek? :D
Kupiłam sobie dzisiaj wszystkie części THG :DDD 3 książki w cenie 2 :DDD
dzięki, ja też go kocham :DDD
ooooo kurde :D Jak fajnie :DDDDD No to się nieźle wkręcisz :)
Od jutra będę czytać, bo dzisiaj powinnam jeszcze policzyć zadania :( Ale przez cały weekend czytanie :D I TVD :DDD
Książki nie czytałam, ale film mi się bardzo podobał:) Nie wiem czy powinnaś sugerować się moją opinią, bo mi się dużo filmów podoba, które są powszechnie uznawane za "gówno" :p
Brakowało mi strasznie jednej sceny z trailera (gdybyś obejrzała trailer a potem film to byś się domyśliła o którą chodzi), nie rozumiem dlaczego ją usunęli.
Świetny soundtrack, score jest genialne.
Skoro piszesz, że świetny soundtrack i Ci się podobało, to dzisiaj kończę czytać i w weekend biorę się za oglądanie :) Trailery też zobaczę :) Dzięki wielkie :*
Oczywiście :D
Po zakończeniu odcinka 1x16 zaczęłam bardziej doceniać pierwszą Sztylenową scenę seksu:D
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/galeria/383313,1,matka-malej-madzi-z-so snowca-zupelnie-zmienila-wyglad-galeria-zdjec.html padłam...:/
Ja już nie mogę na nich patrzeć obydwóch, niedobrze mi się robi na widok tego cyrku z ich udziałem.
Na krzywdzie dziecka taka szopka, coś okropnego:((((
A prasa, media robią z nich jakichś piep*zonych celebrytów, ohyda!
Dokładnie:/ Wypuścili ją i łazi sobie jak jakaś gwiazda. Strach myśleć co będzie, jak znów zajdzie w ciążę:(