Ale ona chyba nawet przebija Ester w tym co zrobiła Bonnie :P najpierw ją porzuciła, potem zdradziła, potem łaskawie chciała sie do niej zbliżyć by dwa tygodnie później znowu ją opuścić :P
E tam, przynajmniej nie wlazła w jej ciało :p
Madame, z ciekawości, a kto tam NIE jest toksycznym rodzicem? :)
Widzisz, to dominacja meżczyzny w domu ;D
Nikt nie jest idealny, jednak jej zarzucić coś złego nie można :P
No wcale. Pomijając to, że chciała sprawdzić czy jest wampirem i od razu podała mu werbenę i, że brała udział w porwaniu jego dziewczyny to jeszcze zakumplowała się z Klausem, który przemieniając jej syna w hybrydę go zabił.
Jak się hajtną to będzie też jej matka :P
-cześć mamo, gdzie jest Caroline?
-a, porwałam ją.
-to spoko.
Dokładnie, to straszna teściowa nie matka :D
A co, ma się stawiać Klausowi? :D Dopiero by miazgę zrobił z tego MF. "Nie chcę ale, muszę" ;)
Podała mu werbenę, bo co miała sobie kobieta myśleć? Chciała chronić syna, to normalne. I nie zapominaj, że go nie odtrąciła gdy poraz pierwszy zobaczyła jego przemianę.
Abby musi przeżyć co najmniej do 3x21 :p Jakoś ją tak trzyma mało czuło jak na niosącego pomoc. A pamiętasz ten fragment z promo, gdzie Bonnie używa soiwch mocy i Damon sie łapie za głowę? Może o to mu chodzi? Abbie odbiło, bo pomaga RebEsther?
Jak może być czuły skoro niedawno sama nie udzieliła mu pomocy ;D
Pamiętam. A jeśli to Bonnie pomagać będzie Esther?
W odwecie za przemienienie w wampira mamusi? Możliwe. Bennetówny mam wrażenie, ze nie popiszą i wykombinują coś naprawdę paskudnego. Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane
Albo i zostanie zmuszona. W sumie ma kłopot dziewczyna, bo spowoduje to śmierć matki niestety.
Jednak skojrzyłam teraz opis odcinka, to ona będzie pomagać Salvatorom i reszcie z jakimś tam zakleciem, dość trudnym. Może będą wypędzać Esther z ciała Rebekki?
Coraz większe wrażenie odnoszę, że ten sezon jest podobny do 4 sezonu TB. Bynajmniej niektóre wątki.
Też mi się wydaje, że się kapną, że to Ester siedzi w Rebece i będą chcieli ją wygonić :)
Czyli jak w TB... Niech ją wypędzą, a potem Esther przejmie ciało kogo innego, to już w ogóle padnę.
Ha, albo Matta ;D
Czyli w finale możemy się spodziewać wielkiego ataku Esther na wszystkie wampiry. Może będzie chciała je wyciągnąć na słońce jak w TB?:D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lplgypBD8V1qazkdco1_500.gif
czyli co, na miejsce Ginger wstawisz Matta ? :D
Buhaha, że niby Matt będzie tak pilnować Rebekki? :D Bardziej stawiam Matta na miejsce Lafayetta. A jak nie Matt, to Jer :)
Przynajmniej lisołaków nie ma :p Ale nie zapeszajmy.
Coś mi sie wydaje, ze to będzie jednak to zaklęcie zrywające więź krwi. A jeśli 4 sezon TB to nawet znamy wybór Eleny :p
a są już jakieś spoilerki co do nowego odcinka? Albo jakieś proma, albo cokolwiek? :)
Tak szybko? Znowu im coś przed czasem wyleciało do sieci tak jak zwiastun 3x15? :D
Bo ja na razie to wiem o nim tyle, że będzie to odcinek Stelenowy i będziemy wszystkie rzygać tęczą i że Klaus będzie podglądać Tylera i Carolina, choć może to w innym odcinku będzie :)
Oprócz tego Bonnie wkurzy się na Damona, Jamie najprawdopodobniej zostanie kolejnym trupem, PsychoRiczek porwie Caroline :)
A tam Jamie, Bonnie nie pierwszy raz się wkurzy na Damona, pewnie chce zwabić Klausa do Ester :)
hihi, właśnie sobie uświadomiłam, że w tym serialu giną niemal wyłącznie kobiety i murzyni. Ukryty rasizm :D
Sztefyn jak karaluch, choćby sie starali go zaciukać, choćby przemieniali w Ripaah, zawsze powróci :D
Hej Jucha :*
Obejrzałam scenkę, nic ciekawego:/ A miałam nadzieję, że dadzą rozmowę Caroline i Eleny.
A widzisz ja się zwiodłam Kolem w tym odcinku. Przyszedł, zabili go, potem pomachał kijem dwa razy, burknął 3 zdania pod nosem i tyle.
I o co kaman, z tym kijem? Nawet Skery Mery musiał nim przebić, jakby nie znał innych broni :)