Kanadyjskiego promo nie ma? Kurde, oni dają ogromne spoilery. Nie wierzę w to co mówię, ale chciałabym żeby zamieścili w nim fragment Sztelenowego przytulania i nieco nam wyjaśnili sprawę.
Kanadyjskie promo będzie pewnie dopiero w przyszłym tygodniu :( Ciekawią mnie właśnie te spoilery z płaczącą Eleną w ramionach Sztefyna.
Nie rozumiem, zawsze dawali od razu następnego dnia a nawet i po seansie (czasem było wcześniej na youtube niż to dostępne dla wszystkich), a teraz coś skąpi są i trzymają dla siebie :P A jeśli chodzi o sneak peek, to coś mi się wydaje że dadzą rozmowę Caroline i Eleny.
Mi też się tak wydaje :) Dobrze, bo chcę zobaczyć reakcję Car na pocałunek w motelu.
To już chyba 3 raz żałują nam kanadyjskiego proma :(
Taki sneak peek mnie zadowoli,chcę wiedzieć,dlaczego Caroline namawia Elenę do pójścia na potańcówkę ze Stefanem i dlaczego Elena się zgadza.
"Kolej na Stefana" :D Na co? Na to żeby się na niego rzuciła i całowała?:D Hah, no way:D
Odcinek pisał Narducci, Julie powiedziała, że epizod nie jest zły dla fanów Deleny, po prostu Delena nie jest w jego centrum. Myślę, że będzie dobrze.
Myślę, że w tym odcinku Elena zda sobie sprawę, że nie może być ze Stefanem, że nie ma już dla nich szansy. Co jak co, Elena jest niezdecydowana, ale nie jest Katherine.
Narducci nas nie zawiedzie :D
Mieliśmy tak dużo Deleny teraz,to w 3x20 nam troszkę poskąpią,ale tylko dlatego,że Damon będzie zajęty psycho Riczkiem.
Teraz Sztefyn bedzie miał chwilę z Eleną,ale dobrze,że tylko taniec,no i pocieszy płaczącą Eleną.Żadnego ciumkania nie przewiduje,więc nie ma się czym martwić :D
Dlaczego wszystkie odcinki nie mogą być takie jak choćby dzisiejszy? :D Ogólnie powinni zmienić nazwe z TVD na Delena's Diary :D
Gdyby wszystkie były takie jak dzisiejsze,to pewnie serce bym nam pękło z nadmiaru szczęścia :D
Ale serio mówiąc,to o niczym innym nie marzę :)
Delena's Diary? Jestem na TAK :D
Ja Ci wyjaśnię dlaczego płacze: bo się przyznała Stefkowi co zaszło między nią a Damonem i mówi mu, że nie będzie już epickiej Szteleny :P
Dziwnie to wygląda w tym kolorze? http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=damonelena.g if&res=landing
Jak dla mnie cudo. Zresztą chrzanić kolor, może być nawet zgniły zielony, ważne że jest na nim Delena <3 :D
mam jeszcze taką wersję:) http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=damonelena2. gif&res=landing
zmienię kolor :P