Nie jesteś zła, że podali ją wcześniej? Wolałam ją usłyszeć pierwszy raz oglądając odcinek:( Piękna, ciągle jej słucham:(
no w sumie masz rację. W sumie to nie jest powiedziane, że jest przy SE, ale Carina napisała że jest w najlepszej scenie odcinka, pisała o Stelenie no i słowa pasują. Chociaż z Redemption też tak było i dali do Forwooda.
No właśnie. To ja już nic z tego nie rozumiem. Co się może stać w dzisiejszym odcinku z Riczkiem, skoro w 3x21 jeszcze będzie?
Hej Blush :****
Miałam Wam napisać, że nie oglądam dziś na żywo, bo nie mam jak a tu takie rzeczy, że nawet dobrze się stało. Stelenowy moment przy takiej piosence, super .... Nie mogę sobie znaleźć miejsca .... Przestaję chyba nawet czekać z napięciem na finał...
ja też :((((
Jakoś bardzo polubiłam Riczka w 2 sezonie. Nie wyobrażam sobie TVD bez niego :(
Hej Madame :)
A ja 3 Alpejskie mleczka. Musimy się wybrać na jakąś terapię. ( Ale Liony uwielbiam :P)
A wiesz, że ja białego jeszcze nie próbowałam :D Ja te zwykłe kocham, o rety, aż mam ochotę. Jutro kupię i będę jeść podczas odcinka, żeby się mniej denerwować. A te białe nie są bardzo słodkie? :D
No, od Milki, pyszota, ech.
Są bardzo słodkie, ale jakie pyszne :D Gryz jeden drugi i nie ma :D Minie "w poprzednim odcinku" i już będzie po tym lionie, więc zakup sobie 3 lub 4 :D