no wiem, no wiem, ale jeszcze tylko parę dni i znów wracam do gry, kochana, będę Ci spamować Emilly z PLL ile się da :*
Wiecie, tak sobie myślę, że to dobrze, że w tym odcinku będzie Sztelena. Lepiej teraz niż w 3x22, prawda? To by była dopiero tragedia.
W sumie lepiej,ale moje serce będzie w kawałkach jak znwou zobacze skrzywdzonego Damona :(
A skad ta pewnosc?
Poza tym wpadlam na moment (mam przerwe), ogarnelam wzrokiem ostatnie wpisy i...zrobilo mi sie smutno ;((( To seans nocny bede ogladala sama?
Ile sezonów TVD tyle Sztelenki i Delenki, niestety.
Hm,a co dziewczyny rezygnują z nocnego seansu? Trudno się dziwić, bo jakoś również mi się wydaje, że szału nie będzie.
Ja i tak obejrze. Cale szczescie malo mnie obchodzi los Deleny i Steleny, wiec dla mnie to nie ma znaczenia, o ktorej parze bedzie. Co innego... Pierwotni ;P
Uciekam do pracy. Pa ;)
seriously?
a widziałyście to: "Vannesa: Proszę powiedz mi, że będziemy mieć więcej scen z Deleną w The Vampire Daries.
Przepraszamy fanów Damona i Eleny, ale wasza ulubiona para usiądzie dziś na tylnym siedzeniu. Bieżący odcinek należy do Steleny i nie zawiera prawie żadnych scen pomiędzy Deleną. Stefan i Elena odbędą kilka ważnych rozmów w tym jedną, która może spowodować, że łzy polecą wam z oczu. Tak, tak ten miłosny trójkąt jest coraz intensywniejszy a my wciąż nie możemy się tym nacieszyć." ?
Żadnych Delenowych scen, jupi :)
Najpierw Julie Plec robi swoja "epicką scenę" w motelu, a później gówno. Zaczyna mnie to mego drażnić. elena traci w moich oczach. Zachowuje się podle!
Nie rozumiem co Julie Plec chce zrobic z postacia Eleny... ale jeszcze nie widzialysmy odcinka,może nie będzie taki zły jak nam się wydaje...;/
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2493-12-rzeczy-jakie-na-pewno-beda-mialy -miejsce-w-ostatnich-3-odcinkach punkt 8... Czy Elijah był w 2x17...?