na 90%.. Ten odcinek w sumie skupiał się na niej. Pod koniec zamknęli ją w grobowcu, a w tym sezonie prawie w ogóle jej nie było. Nie chcę tak. Będę płakać, serio.
Oj mi również będzie szkoda..... I już by wcześniej tak zaplanowali jej śmierć? Blush na dole napisała, że inaczej ludzie rozumieją ten punkt, no kurde
Nie, po prostu inaczej zrozumieliśmy "endgame"... ludzie na tumblrze rozpisywali się na temat tego punktu i na pewno nie zrozumieli tego jako śmierć jakiegoś bohatera..
A co do punktu 6, to chyba nie upadliby na głowę żeby żonę Paula pchać w obmacanki z Ianem? Od początku byliśmy nastawieni na związek Meredith & Alarick to niech kur va tak zostanie, bo fajni byli -_-
Taa..podsumujmy:
- Sztelena
- śmierć Ricka
- śmierć Klausa (???)
- śmierć Katherine (???)
- Elijah.. kiedy on był ostatnio???
- excuse me, co my mamy oglądać w 4 sezonie?
Sztelenę i zmienną Elenę. UHUUUUUUUUUU AHAAAAAA
No i może Bonnie-Krwawię-Z-Nosa-Bennett
To już przegięcie :D
Tia, epicka Sztelenka niech wróci, to już w ogóle Ian z Paulem będą mogli sobie powiedzieć "zamiana żon", jak w tym programie :P
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2489-5-rzeczy-jakich-nalezy-spodziewac-s ie-w-3x20-qdo-not-go-gentleq ten odc mnie wkurzy, takie mam wrażenie :D
Tzn? Tutaj się wydarzy prawdziwa tragedia. W 2x18 to chociaż Delena była. A tutaj zdołuje mnie mnóstwo rzeczy, zacznie się od Szteleny, potem zraniony Damona i na koniec... śmierć Alaricka. Jestem tego już coraz bardziej pewna.
To znaczy, że co - tańce, tańce, intrygi. Może znowu oszukana śmierć?
Alarick zginie w tym odc czy na sam koniec Twoim zdaniem?
Znowu oszukana śmierć? Nie powtarzaliby się tak. Chyba...
Płacząca Elena po stracie kogoś bliskiego, zraniony Damon... Alarick był przyjecielem Damona. Śmierć Ricka pasuje mi do tego odcinka.
Jeżeli Ciebie wkurzy, to ja nie wiem, co mam powiedzieć o sobie :D
Rany................ Sztelena, Bonnie, cierpiący Damon. Epicko, po prostu epicko.
Zobaczymy, Przynajmniej będą fajnie tańcować :D Klaroline pewnie będzie w jakimś wolnym tańcu. Szkoda, Klaus tańczący energicznie byłoby magicznym momentem :D
Chyba tylko z Klaroline będę się cieszyć :) I może z Matta :D Ostatnio coś go bardzo polubiłam :)
Nie nadążam z odpisywaniem na tych wszystkich stronach :D
Łihihi spoilery apropo Klarolinki to już w ogóle są bombowe :D Tym bardziej, że mówi się o śmierci, a jak nie o śmierci to o unieruchomieniu Klausa :D
http://stelenaiwlys.tumblr.com/ ----> dziewczyny z tumblra, wejdźcie w moje "follow forever" :D
Hej Wam :)