Znowu plotkują? Daliby sobie spokój. Od 3x08 czytam rewelacje, że Nina jest w ciąży;P
Teraz mnie rozśmieszyłaś :D Dzięki :D
Nie narzekaj, bo ja według Madame wyglądam pewnie tak http://chzanimalgifs.files.wordpress.com/2012/05/funny-animal-gifs-standing-tall -er-fat.gif
I polecę za Tobą nawet do Japonii :D
To prawdziwe?:P Biedaczek.
Szkoda, że nic mi nie leci w cycki. To byłby największy plus obżerania się:P
Nawet nie wiedziałam, że takie ploty chodzą... Ludzie wszędzie szukają sensacji :) Ale swoją drogą... ciekawe co by wymyślili w serialu, mam nadzieje, że nie zrobiliby z Eleny Belli :D
Co tam? :) Bo ja w kwestii TVD zaczynam myśleć coraz bardziej pozytywnie :D Jeszcze miesiąc i może się jakoś pozbieram :D
Zrobiłam prezentację, jutro poleje się krew a tak o TVD to nie myślę jeszcze pozytywnie :P
Ryczę przy piosence, paczę na gify, czytam wywiady ..... W grudniu ma być koniec świata :P
Pewnie za miesiąc też się pozbieram :D
odradzam TSC, nudny jak flaki z olejem, a poza tym anulowany, wiec nie ma sensu go ogladac, przynajmniej imo.
ja mam zamiar od początku oglądać: one tree hill, plotkarę, nikita.
nadrobić odcinki: 90210, himym, teen wolf, supernatural.
a czekam oczywiście na the lying game i pll. :)
Zrobiłam sobie przerwę po 1x19 bo byłam w Delenowej ekstazie i potem stwierdziłam, że poczekam do finału:P Bardzo lubię ten serial i nie widzę sensu w przerwaniu go skoro mam tylko 4 odcinki do nadrobienia:P Jestem ciekawa co dalej i szkoda, że go anulowali.
TSC nie jest złe... no do TVD sporo mu brakuje, ale myślę, że warto obejrzeć (pierwsze odcinki są fajne, ostatnie też, po środku trochę nuda, fakt, ale to tylko moje zdanie) PLL <33333 Plotkarę też polecam, pierwsze sezony są fajne, potem serial powoli zaczyna zjadać własny ogon, wiadomo, wszystko z czasem staje się nużące i wtórne (chociaż nadal oglądam, to najbardziej polecam 3 pierwsze sezony)
Ja jestem.
Koniec żałoby? Nie wytrwałaś nawet jednego dnia z Sztefem w avie, phi:P Ja już trzeci dzień z Szteleną. Jeszcze tylko 4:D
no, żałoba trochę mi przeszła, weszłam w fazę zjadliwości i sarkazmu (stąd "cool decision" w moim avku), jeszcze z małymi momentami załamania, ale za rogiem już czai się optymizm (głupia, głupia, głupia)
Pacz, na takiego http://2.bp.blogspot.com/-PI_Ea7KnaGo/TlwN6R3JYNI/AAAAAAAADFQ/KV4IqVycfYc/s1600/ danonki08.jpg