PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Czyli o tym jak Julie ma nierówno pod sufitem.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

A pogadasz o czymś ciekawszym niż tutaj.? ;]

kulkuri_

Wyobraź sobie, że moje kumpele oglądają VD i też zajmujemy się rozważaniami na temat głupoty Eleny:P

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Ja nic do nich nie mam.. Niech sobie żyją.. Ja znam np takie osoby, które idą na imprezę, żeby się upić.. Podziwiam osoby, które to lubią.. :D

kulkuri_

wiadomo, że nie wszyscy są z tych, co chwalą się rzyganiem, ale i tak uważam, że można robić 1000 ciekawszych rzeczy niż siedzenie w pubie i picie... nie mówię, że imprezowanie jest złe, ale ja lubię urozmaicenie (a pogadać lubię też gdy nie nie ryra mi nad uchem muzyka)

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

U mnie zależy to też od tego jaka muzyka leci.. Nie znoszę electro itp. Wole folkowe rytmy i alternatywe..

kulkuri_

w Toruniu mamy klub gdzie cały czas leci muzyka filmowa a ściany są poobklejane plakatami filmowymi. Nawet drinki mają filmowe nazwy:P

alien_2

Kadr :)

Cudzoziemka87

Nooo:D Jesteś z Torunia?

alien_2

mhm

Cudzoziemka87

I nie lubisz posiedziec w Kadrze? Na gorze średnio mi się podoba, wczoraj cały czas tłukli Guns n roses, ale na dole jest świetnie;p można posiedziec i kukturalnie podyskutowac albo potańczyc;P

alien_2

moi znajomi lubią chodzić do Kadru i czasem się przejdę, ale mi generalnie jedna impreza na miesiąc starcza :) mówię, jestem hardcorem ^^

Cudzoziemka87

Ja tam nawet nie chodzę na imprezy tylko żeby właśnie posiedziec. Wczoraj siedziałam do 4 rano tylko o dwóch piwkach, mi tam klimat bardzo odpowiada. i nie ma rzygającej dzieciarni;)

użytkownik usunięty
alien_2

Tell me more :P

witaj w klubie... właśnie ja nie lubię takiego podejścia, że w każdym wolnym czasie trzeba imprezować, albo że nie można się umówić ze znajomymi inaczej niż na piwo... to już nie można iść na spacer, posiedzieć, pogadać, pooglądać seriale, zrobić coś do jedzenia? zresztą ja nie potrzebuję nawet towarzystwa - książka albo TVD/PLL/TB i jestem happy :)

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

Och, po tylu latach szukania znalazłam bratnie dusze..

kulkuri_

też się cieszę

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Umówić się na piwo można, ale jedno, a nie żeby się wszyscy uchlali po pół godzinie. Przed każdą imprezą są ustalenia ile i jakie % ktoś przyniesie :D No to ja wolę być nołlajfem i poczytać fanficsy :P

ocenił(a) serial na 10

Dla niektórych jestem nudna, bo ciągle siedzę w domu i tylko gram w gry, oglądam seriale i mecze, a na dodatek czytam książki.. ;PP Ale ja siebie lubię..

kulkuri_

ja jestem większym hardcorem - umawiam się z przyjaciółką w mieście na herbatę albo jeździmy posiedzieć na działkę i jemy kanapki... albo oglądamy razem filmy/seriale ^^ a z innymi kumpelami robimy babskie wieczorki z różnymi zabawami, konkursami - jestem lamerska do kwadratu ;D

Cudzoziemka87

siedzenie na działce/w ogrodzie jest fajne:P wieczory z kumplami i filmami też:P

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

Jaki lamer.. ;] Ja też wole spokój.. Wolę iść z kumplami np. w kosza pograć..

Ja sprzątam w pokoju jak mam kaca, bo mam wyrzuty sumienia, że wróciłam w złym stanie i rodzina się obudziła a do tego wypiłam zapasy wszystkich soków w domu;p dzisiaj chyba właśnie posprzątam;P
Po finale sezonu Twoje mieszkanko chyba zarośnie brudem:P

alien_2

Nie no za wypicie zapasów soków powinnas całą chałupe wysprzątać, a nie tylko swój pokoik :P

Madame_7

Mój pokój jest w najgorszym stanie;P Od majówki nie rozpakowałam walizki, lezy sobie rozgrzebana i tylko wyciągam z niej jak coś mi jest potrzebne. To był piękny weekend:D Ale przez te zasrane VD mam skrzywienie psychiczne;P W piątek wróciłam o 5 rano do domu i ledwo szłam ale położyłam się i wzięłam laptopa z myślą obejrzenia VD, na szczęście nigdzie nie było:P Ale za to miałabym obraz w 3D:P

alien_2

Rozpakowywanie jest najgorsze. Tylko ja bym nie wytrzymała z torbą na środku pokoju. To Ty żyjesz jakbyś na gigancie była :D
Ja po pijaku nie wiedziałabym co to jest laptop, co dopiero coś oglądać :D

Madame_7

No własnie, tak mają normalni ludzie. Po imprezie pierwsza myśl żeby zasnąc a nie szukac serialu;P
Mój pokój wygląda jak pokój artysty, gdybym była sławna zostałby uznany za nowoczesne dzieło sztuki i wystawialiby instalację, która byłaby jego odzwierciedleniem:P

alien_2

Artystyczny nieład powiadasz? Zapewne wiele rzeczy jest przekrzywionych, zwalonych przez Twoje pijane wejścia - od ściany do ściany ;p E tam, niejeden tak wygląda, szału by nie zrobił :D

Madame_7

Na trasie drzwi-łóżko nie ma żadnych przeszkód;P Po drodze leżą tylko ubrania:D Jest piękny, ale chyba coś z nim zrobię bo atmosfera nie sprzyja nauce;p

alien_2

Ileż można się uczyć, lato idzie.
Nie no kurde właśnie, że trzeba. Zaliczenia, egzaminy wszyscy mają itp.

Madame_7

No własnie idzie lato- sesja. Pali się trochę pod dupą:/

alien_2

U mnie końcowe egzaminy...... Oby było bez poprawek :D

Madame_7

To widzę uczysz się tak samo zawzięcie jak ja;P Nie wchodziłam już nie wiem ile na forum, ale na sesję zawsze wracam:D

alien_2

Spadaj :D Uczę się uczę. Mam tydzień zwolnienia, więc dużo wolnego czasu dodatkowo na naukę jest.
No weź, w tym roku musi się odbyć bez poprawek :P

Madame_7

Taaaak, też się uczę:P Tak się uczę, że szok. Szok to będzie jak poprawek nie będę miec. Ale jestem pewna, że jesteś bardziej ogarnięta i dasz radę za pierwszym razem;)

alien_2

Muszę, bo inaczej poprawkę mam dopiero za rok :/

Madame_7

dasz radę. na forum sami studenci/uczniowie to panuje atmosfera nauki. jak ktoś nie ma egzaminów to ma zakończenie klasy i też się uczy.
Jest w ogóle na forum jakiś maturzysta?
A jest w ogóle na forum jakiś facet ostatnio?:P

alien_2

Na serialowych nie kojarzę, ani maturzystów, ani facetów. Nie, tu nie ma. A na forum ogólnie widziałam, gadał ktoś tam o maturze. A facetów zawsze tu było mało :P

Madame_7

No wiem, ale teraz widzę całkowicie jak w filmie Seksmisja;P w ogóle tu jest taka rotacja, że czasami mam wrażenie, że to inne forum;p

alien_2

Porównać do poprzedniego roku to rzeczywiście całkiem inaczej. Poza tym gdzie faceci będą na pamiętniczkach siedzieć :P

Madame_7

Więcej facetów mają na Zdesperowanych gospodyniach domowych:P Znam facetów co wampirki oglądają, ale nie zachwycają się na tyle żeby szalec po forum:D

alien_2

Ciekawe co z Jerrym się ciekawego dzieje :D

Madame_7

A nawet nie wiem, zniknął mi z oczu;p

użytkownik usunięty
alien_2

Za to Twój pokój musi lśnić czystością, bo kaca to masz pewnie codziennie :D

Właśnie nie lśni:/ teraz kaca nie miałam 3 dni bo podtrzymywałam stan przedkacowy:P Dzisiaj się dopiero zaczęło na dobre więc może jutro będzie lśnił;P
Wyobrażam sobie Ciebie jak latasz szczęśliwa po domu ze szmatką i ścierasz kurze a mama się pyta co jesteś taka pracowita dzisiaj a Ty odpowiadasz że Elena pocałowała Damona:D

użytkownik usunięty
alien_2

Nigdy nie było takiej sytuacji:D

Nie przypominaj mi momentu ujrzenia kanadyjskiego promo z 3x19 .......

Exis_26

To ja :D

Exis_26

:DDDD To o mnie :D

ocenił(a) serial na 10

Blush..
Na poprawę humoru.?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3yyv4E9fl1rslh3ko1_500.gif

kulkuri_

Sztefyn będzie od przytulania, a Damon od seksu. Można? Można.