PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122100
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Madame, widziałaś już najnowszy odcinek Saving Hope? Obejrzyj, zwłaszcza dla tej sceny w windzie, gdy wszyscy lekarze rozmawiają o pewnym pacjencie. Mina Daniela/Joela, gdy Erica/Alex sugeruje wampiryzm...bezcenna ;D Już sama jego reakcja na to jedno słowo ;D

użytkownik usunięty
Kate123

Basically Paul Wesley
fan: Do you think Stefan and Elena will...
Paul: Yes, vampire sex
fan: but i was going to ask if they will..
Paul: Yes,vampire sex...all the time.
fan: ...but,i just need to know..
Paul: In the kitchen,bedroom, bathroom, even in Starbucks,
fan: ...
Paul: *troll face*

KOCHAM GO :D Ale tak niech sobie nie żartuje.

użytkownik usunięty

Nie bawią mnie jego żarty o Stelenowym seksie. Fu:/

A co mu pozostało? ;D

ocenił(a) serial na 4

Genialne ;DDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m76dg3uNH11qd1kvjo1_500.png co on ma z tą grzywką?!

użytkownik usunięty

Daj spokój, moich włosów nie widziałaś:P

Blush wstyd mi, bo nawet podoba mi się ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E

użytkownik usunięty
Madame_7

Czemu wstyd. Też lubię One Direction ;)
A White mnie zaraziła tym: http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
Hm... co ludzie sobie teraz myślą..
http://media.tumblr.com/tumblr_m6r9768zUJ1qhoqsc.gif
No, tak to wygląda :P

BŁAGAM CIĘ ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Madame_7

O co?

O nie słuchanie tego utworu ;p
I przekazanie ciekawych info z CC :P

użytkownik usunięty
Madame_7

Słucham tego co mi się podoba, jak ktoś uważa to za wiochę to jego sprawa.
Nie ma nic ciekawego, shit za shitem. Trzeba poczekać i zobaczyć na własne oczy.
Dobranoc.

pa.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

To chyba jedyna ich fajna piosenka (często leci u mnie w pracy w radiu). Ale, jeśli chodzi o te nowe boysbandy, to wolę The Wanted (Tylko słuchać, bo z oglądaniem ich to już trochę gorzej ;P )

O Marek Mostowiak.

Madame_7

cholera, znowu?! o co mu chodzi z tymi włosami? nie może mieć normalnej fryzury?

użytkownik usunięty
Kate123

The Vampire Diaries - Comic Con 2012

Nina said he'd create an alliance with Zach in a Hunger Games scenario because he can hunt turkeys
Meredith will be in season 4, says Julie
Elena being a vampire will create a different dynamic w/her & the bros, says Ian. Paul says they could have vamp sex, it's quick
Julie says Alaric has contractual permission with Cult to appear on ‪#TVD‬. So it's possible he could reappear
Katherine will not show her face until Klaus is no longer a threat, says Julie Plec.
Julie says Nina is going to rule the universe and Ian might have had a sit down with Jesus at some point
Julie's favorite scene to watch was the candle light vigil for Alaric.
Nina loved doing all the underwater scenes in the finale. It felt badass
Nina thinks Katherine should hook up with Elijah. Ian chimes in they could both beat the crap out of each other.
Zach wants to see Matt hook up with Sheriff Forbes. Paul wants to jump in bed with Elijah
"The truth of Stefan is that he's so dark, but he covers it up with a sense of goodwill." - Paul Wesley
Julie Plec likes rooting for both Damon and Stefan with Elena. She's Team Salvatore
Steven said maybe Jeremy will find love
Steven said felt him and Bonnie were growing close an he betrayed her with a little necrophilia
Zach Roerig is proud to be playing a human
Ian says characters are wildly complex and Damon still doesn't think before he does anything
Elena will be defined by her experiences & has had some pretty crazy, near death ones. She's going to be struggling with herself
Kevin Williamson says ‪#TVD‬ season 4 is the season of change.
Julie Plec says season four feels so fresh and new. Different in all the best ways. Elena's going through a huge change
they've been shooting for a week now. Cast says they ate still refreshed. Kevin says 2nd script is pretty damn good.
Little bit of new ‪#TVD‬ footage. Damon to Stefan "Now the world has one more quarterback. Bravo, brother."

"so fresh and new. Different in all the best ways" buhahaha ta jasne :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://www.ndobrev.pl/?p=15305#more-15305
"Ian twierdzi, że Damon zrobiłby wszystko, aby mieć Elenę w tym roku. Jeśli zechce – świetnie, jeśli nie zechce – żegnaj, w zasadzie." czuję, że będę ryczeć.

"Ian twierdzi, że w sezonie 4 Damon przestanie udawać, że jest dobry i zacznie być sobą. Jeśli Elenie się to nie spodoba tym gorzej dla niej" ...-_-

użytkownik usunięty
Rainn

ta, tylko on właśnie będzie udawał, że jest zły, bo dobrze wiemy jaki naprawdę jest.

użytkownik usunięty
Rainn

Wiecie co mnie najbardziej martwi? Nie to, że Damon ma być znowu "zły" (chociaż osobiście uważam, że to nieprawda - jak już wcześniej pisałam, Ian gada to od miesięcy, bo po prostu chce żeby tak się stało) czy tym podobne... najbardziej mnie martwi, że Ian zupełnie nie rozumie swojej postaci. "Przestanie udawać, że jest dobry i zacznie być sobą"? Brak mi słów.

użytkownik usunięty

szczerze? myślę, że tam mało kto rozumie Damona. Nina, Julie nawet, Ian... Albo on po prostu tak mówi, żeby wzbudzić jakieś emocje wśród fanów.

użytkownik usunięty

Nigdy nie rozumiałam jego wypowiedzi.
Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy aktor lubi oglądać siebie na ekranie, ale widać niektórym z obsady przydałoby się zasiadać przed telewizorem razem z fanami, bo potem pieprzą takie głupoty, że aż głowa boli.

użytkownik usunięty

ja się się nie mogę połapać w jego wypowiedziach, bo gdy mówi o relacjach D/E to naprawdę się z nim zgadzam i mówi na temat. A jak przechodzi do Damona, to go trochę wyobraźnia za bardzo ponosi i mówi za dużo.

użytkownik usunięty

W sumie. Aż się boję co by było, gdyby Ian był scenarzystą. Z jego wypowiedzi (biorę pod uwagę wszystkie, nie tylko te najnowsze) wynika, że chciałby aby Damon przespał się z połową kobiet w MF, a potem je powybijał. Przykre.

użytkownik usunięty

No bo jemu się lepiej gra złego Damona, więc to chyba normalne, że woli takie sceny :P Zresztą, gdyby brać wszystkie ich wypowiedzi na poważnie, to w serialu mielibyśmy ciągle Stelenowy seks (bo o tym Paul wiecznie pierdzieli), jeden DEx, Klefanowy seks i Delenę na Hawajach. Więc... :P Nie wiem czy można przez to powiedzieć, że Joseph przez mówienie o Klefanie, Paul o SEksie, a Ian o tych pierdołach, nie znają i nie rozumieją swoich postaci.

użytkownik usunięty

To, że woli to jedna sprawa, druga jest taka, że jego "podróż" mu na to nie pozwala :P
DEX, Klefanowy seks i Delena na Hawajach może być :D
A Paula to też nie rozkminiam z tym Stelenowym seksem. Co mu tak zależy?:P Pamiętam nie tak dosyć dawno temu, na innym panelu, też nawijał o Sztelenowym seksie, a obok siedziała Torrey i miałam wrażenie, że jest lekko zażenowana :P

użytkownik usunięty

Też miałam takie wrażenie. Rozumiem, żarty żartami, ale ile można "vampire sex, vampire sex, vampire sex". To tak jak Ian z "Damon bad again, Damon bad again". Obsadę uwielbiam, ale mogliby powymyślać nowe teksty :p

użytkownik usunięty

Też miałaś wrażenie, że jest zmieszana? Ani razu tego nie zreblogowałam, bo aż sama byłam tym zażenowana:D I ten tekst na końcu: "o boże, ile te dzieci mają lat?" Lol xD

użytkownik usunięty

Ja nie pamiętam, czy reblogowałam, ale jego żarciki o SEksie mnie nie bawiły, a ten panel był kilka tygodni po finale jakoś.
Wiesz, Paul chciał Rippah-Stefan i dostał. Teraz chce wampirzego seksu, może też dostanie ;]

użytkownik usunięty

Przysięgam, jeśli Stelena się ze sobą prześpi, to naprawdę rzucam ten serial, bo po tym wszystkim co wydarzyło się w 3 sezonie to będzie aż niesmaczne.

użytkownik usunięty

np ta wypowiedź Niny: “I mean Damon can be good when he tries and she started to actually really respond to that. He is the man that she wanted him to be and then she met him first which was crazy. For me, it was really crazy when I read that” - może być dobry, gdy się stara. No ok...

użytkownik usunięty

...

wow...

użytkownik usunięty
Rainn

według niej Damon jest dobry tylko ze względu na Elenę i jeszcze musi się strasznie wysilać, czy ja po prostu źle zrozumiałam? ...

użytkownik usunięty

Nina plecie trzy po trzy jak mówi o Elenie i Kath, a co dopiero o Damonie:P

brzmi fajnie, ale w sumie nic nowego... cokolwiek by się działo, wszystko zależy od tego czy Elena zmądrzeje, może wampiryzm jej pomoże się ogarnąć? swoją drogą marzy mi się, żeby role się odwróciły i teraz ona trochę za nim pobiegała :)

użytkownik usunięty

Nie rycz. Zamienię się teraz w Kate optymistkę i napiszę tak: myślę,że scenarzyści mają zamiar odwrócić role i tym razem to Elena będzie walczyć o Damona.

użytkownik usunięty

ale kiedy to będzie? Najpierw będzie musiała zerwać ze Stefanem, a jak z nim będzie, to będzie miała Damona w dupie.

użytkownik usunięty

Taa... teraz wracam do swojego pesymizmu/realizmu. Nie sądzę żeby Elena powiedziała "kocham Cię" przed finałem. Ba, skoro minęły 3 sezony i bohaterowie są dopiero "w połowie swojej podróży" (rzygam tym), to zapewne stanie się to w szóstym.... którego - mogę się założyć - nie będzie.

użytkownik usunięty

albo będzie, a nam się nie będzie chciało oglądać, proste.

użytkownik usunięty

Nie, ja myślę że po tym sezonie polegną. Być może szykują coś naprawdę genialnego (taa :D), ale jedno jest pewne: nadal będą nas męczyć trójkątem. A ludzie są już po prostu tym zmęczeni. Nie tylko ci co mają głęboko DE i SE, ale także shipperzy. Już w 3 sezonie mieli problem z oglądalnością, to co dopiero będzie teraz.
Szczerze, to TSC zasługiwało na większą oglądalność niż druga połowa TVD. Zwłaszcza odcinek finałowy, bo był genialny.

użytkownik usunięty

Naprawdę myślę, że Kevin jest potrzebny.
Zresztą, na panelu mówili, że ma być więcej trójkąta. Co oznacza, że inne wątki znów zostaną zaniedbane.

użytkownik usunięty

Super. Ile można?

O taaak, finał tsc był świetny! Miesiące męczyłam się z oglądaniem tego serialu, ale ostatnie odcinki były wow :D

użytkownik usunięty
Rainn

Dokładnie. Widać, że zostawili sobie szeroko otwartą furtkę, gdyby jednak okazało się, że dostaną 2 sezon. Tymczasem serial został anulowany, a nam narobili tylko smaka.. końcówka to mistrzostwo, chyba oglądałam ją z 10 razy pod rząd :D

Szkoda, że nie będzie kontynuacji. Mogliby zrobić spin-off o Faye :P

użytkownik usunięty
Rainn

I Jake'u! :P