PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122100
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Blush, jestem z Ciebie dumna :D

użytkownik usunięty
Kate123

Naprawdę? :D Jestem wzruszona :D

Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m76oeaHZGD1qd1kvjo4_250.gif omg, Julie :D

Rainn

jezu, zabijmy to, zanim złoży jaja xD

Rainn

ta kobieta mnie przeraża... ale gdzie ma tę wyzywającą bluzkę ze stanikiem na wierzchu? :(((

Cudzoziemka87

Na tym gifku wygląda na opętaną, serio :P Pewnie zgubiła wdzianko na imprezie :(

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

OMG XDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Padłam xDD

użytkownik usunięty
Rainn

Padłam :DD

Kate123

http://lightonmyheartmelianne.tumblr.com/post/27240534657/dear-nina-you-are-an-e vil-slut-you-and-ian-need żałosne

ocenił(a) serial na 4
Rainn

O Dzizas:D

Hejka:) Co słychać ciekawego, oprócz nieustannej wojny Delenowo-Stelenowej? Właśnie jestem w Polsce na urlopie. I zamiast odpoczywać (jak powinnam), to mam niezły zapieprz, bo właśnie trwa remont pokoju. Dlatego dopiero teraz znalazłam czas, by trochę dłużej posiedzieć na forum.

xena_4

siemka, dawno Cię nie "widziałam" :) ja zaraz zbieram się do koleżanki na działkę (a raczej zbieram się do zbierania się :)) właśnie, jest już jakiś zwiastun, promo, cokolwiek? bo te wywiady/spoilery jakoś bardzo mnie nie jarają, zwłaszcza w wykonaniu Plec, która tak mówi, żeby nic nie powiedzieć...

ocenił(a) serial na 4
Cudzoziemka87

Szczerze mówiąc, nic nie wiem na ten temat. Ostatnio nie mam czasu na nic, więc lepiej zapytaj Blush. Ona bardziej w tym...siedzi ;D
Powodzenia na działce. A ja za kilka godzin znów zabieram się za remont :/

xena_4

Blush zawsze wszystko wie <3

ocenił(a) serial na 4
Cudzoziemka87

Bo to taki nasz informator, ukryty, podwójny agent ;D

użytkownik usunięty
xena_4

:DDDDD

ocenił(a) serial na 4

No ba. Zawsze twierdziłam, że agenciki od CIA, czy KGB, to się przy Tobie chowaja. Powinni brać od Ciebie korepetycje z tej profesji ;DDD

użytkownik usunięty
xena_4

Nie zapominaj, że byłam Szefem Organów Ścigania w Offtopie :D

ocenił(a) serial na 4

A pamiętam ;D Odwaliłaś wtedy kawał dobrej roboty ;D Zastanawiam się, co porabia nasz zbieg, szanowna pani Sosnowska ;D

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Podobno podczas panelu pokazali fragmenty dwóch scenek, ale nie mam pojęcia czy gdzieś już są udostępnione, bo dopiero co włączyłam laptopa :P

no wiem, ale jakoś słuch po tych scenkach zaginął... a jak już TY nic nie wiesz, to tym bardziej jest źle

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Ja nie wiem, bo nie byłam jeszcze dzisiaj na tumblrze. Ada może więcej wiedzieć ;)

Nie znalazłam na tumblrze :(

użytkownik usunięty
Rainn

dawno nie czytałam większych głupot.

użytkownik usunięty
Rainn

:/

użytkownik usunięty
Kate123

 “You’ll see Elena and Damon confront each other about him compelling her in the first episode!” - Nina Dobrev
nie wiem jak to rozumieć. Bo teraz się naprawdę zaczynam zastanawiać, czy ona przypadkiem nie będzie zła za mieszanie we wspomnieniach.

użytkownik usunięty

Biorąc pod uwagę, że w tym serialu robią z każdej postaci hipokrytów, nie zdziwiłabym się.
Ale mam nadzieję, że Damon jej wygarnie, iż sama mieszała (pośrednio) w głowie swojego brata.

użytkownik usunięty

^^^^^

użytkownik usunięty

Chociaż nie... wait. Pewnie sprzątnęli to pod dywan jak incydent na Wickery Bridge.

użytkownik usunięty
Kate123

I teraz Plec siedzi sobie na tumblrze, czyta posty fanów i wygląda tak:
http://oi48.tinypic.com/4rz5ea.jpg

użytkownik usunięty

TRUE

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m76w4hVyBk1qc9geoo8_r1_250.gif Ian chce, żeby Julie za nim siedząca była zazdrosna :D

użytkownik usunięty

Ale oni są uroczy <3
Plec pewnie gotuje w środku ze złości :D
Ciekawe, czy jak kręcą nagiego Iana to wpada "przypadkiem" na plan :D

użytkownik usunięty

na pewno, skoro wie, że przy takich scenach Ian jest prawie zawsze całkiem nagi :D

użytkownik usunięty

Ale się wkopała:DDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 4

Mmmm... Czyżby taki niedoszły (marzenie Plec) trójkącik?

:DDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 4

Mina Niny tutaj jest co najmniej zastanawiająca ;d

xDDDDD ej, nie powinien jej tak prowokować, bo nie dostaniemy sceny delenowej przez pół sezonu:(

użytkownik usunięty
Rainn

Nie pomyślał :(

Kate123

Hej :)
Widzę, że bardzo przeżywacie te wszystkie spoilery :P Nie wiem jak Wy, ale ja już się nauczyłam, że nie można w nie wierzyć. Pamiętacie jak Ian gadał, że w 3x18 ma być piękna emocjonalna Delenowa scena? Fakt, była, tylko, że to był tylko sen. A o spoilerach i gadaniu Julie to chyba nie muszę wspominać. Nie ma się co na razie martwić. To oczywiste, że Ian woli grać złego Damona i teraz będzie tak gadał, że zły Damon będzie itp. Ale nie sądzę, żeby Julie była aż tak durna i to wszystko zaprzepaściła. Chyba nawet ona ma chociaż tyle rozumu.

użytkownik usunięty
Kate123

:*************
zawsze mnie trochę uspokoisz :D

:**********************
Cieszę się :) No bo czy tak właśnie nie jest? :P

użytkownik usunięty
Kate123

:******************************
No niby jest :D

:***************************
Nie niby, tylko na pewno :D Przez to wszystko zatrzymałam się na 15 odcinku Lost :(

Kate123

Hej :***
Wiecie co? Julie nie jest taka zła :P Jeden mój otp został zabity w finale, a scenarzystka przez rok obiecywała dobre rzeczy dla tej pary i happy ending ;] (minął tydzień i nadal jestem w żałobie:()

użytkownik usunięty
Rainn

a jaki serial ?

Grey's Anatomy

użytkownik usunięty
Rainn

To już wiem, czego nie oglądać.
awwwwww, avek <3