2 sezon Borgiów jest świetny:) Pierwszy mi się nie podobał, bo miałam zbyt wysokie oczekiwania przez książkę "Rodzina Borgiów" :P
Koleżanka tym samym mnie zachęca właśnie, że 2 jest super. Tylko jak ja mam do niego dojść? :D Odcinki 50 minutowe oglądałam w 5 minut, potrafisz tak?:D
The Borgias nudny trochę jest,ale zmęczyłam te dwa sezony i wystawiłam 7 za wspaniałą grę aktorską Jeremy'go Irons'a.Gdyby nie on,to pewnie odpuściłabym sobie ten serial.
Grał tam.Ale ma wiele innych fajnych kreacji które warto zobaczyć.To jeden z mych ulubionych aktorów.
Lolita,Ukryte pragnienia,Druga prawda,Kochanica francuza.
Ja mam zamiar obejrzeć Chciwość,podobno też fajny film.
Zrozumiesz bankowo.Ja nie to miałam na myśli i nie chciałam Cię w żaden sposób urazić.Po prostu ktoś mógłby się poczuć zniesmaczony troszkę tym filmem,ale myślę,ze nie Ty.Zresztą sama ocenisz.
Hmm ja nie pamiętam co się działo w pierwszym sezonie i oglądam teraz drugi, więc chyba możesz tak zrobić xDD
Jeśli pierwszy ominiesz,to nie będziesz wiedziała o co chodzi w drugim,więc radzę dalej przewijać,bo chociaż co nieco wyłapiesz :p
A może Revenge??
Superancja.
Ja ostatnio się tak wkręciłam że masakra;)
I jeden z nielicznych, który od pierwszych scen mnie zaciekawił;)
Yeah, w końcu szanownie znalazłam gdzie mi odpisałaś :D Filmzjeb mógłby to jakoś ulepszyć, bo pokazuje tylko najnowszy post.
Revenge powiadasz? To jakaś świeżynka widzę. Ok zaznaczę. Zaraz idę walczyć z Borgiami...
Wiesz co? Rzuciłam w cholerę ten serial. Takie oglądanie jest bezsensu.
Miałam na liście Hot in Cleveland, więc jestem już po pilocie. Taka durnowata komedyjka :D
A co, przewijałaś??
Ja tak samo musiałam robic z 3 sezonem Spartacusa, tak mnie nudzili.
Cały czas przewijałam do 4 odcinka. Potem nastąpiła przerwa, gdyż oglądałam Merlina. Trwało to z jakieś 2-3 tygodnie. Koleżanka, z którą mam podobny gust jeśli chodzi o filmy itd, zapewniała, że 2 sezon jest świetny i mam oglądać. Niestety, nawet to nie pomogło, nie jestem w stanie, pieprzę tych Borgiów.
Spartacus akurat nigdy mnie nie nudził, więc nie miałam z nim problemu.
Za to OUAT owszem, jak Borgiowie. Nie ma, co się męczyć, oglądanie powinno sprawić przyjemność.
Na najnowszym właśnie się wynudziłam. Poprzedni był dobry. I tylko ten. Eric mnie nawet nudzi. Niestety ma u swego boku tego deBilla, nudny wątek z tym całym Zwierzchnictwem i wszystko jest złe :P Pam jest zdecydowanie na plus.
Pam jest za mało i lubiłam ją w parze z Erickiem. Scena jak ją uwolnił była ładna, ale nie podobają mi się konsekwencje:/
Idę na nowy odcinek Breaking bad bo w końcu jest:D
Jest jej za mało, ale jak już się pojawi to odcinek należy do niej. Poza tym wyczuwam, że będzie coś między nią, a Tarą. Jedna jest lesbijką, druga jest bi, nie zostawią tak tego :P Cóż jakby Erica odciągnęli od tego obleśnego Billa, na pewno wyszłoby mu to na korzyść.
Nie znam tego serialu, ale miłego seansu.
Zamierzam obejrzeć jeszcze raz. Na horyzoncie nie ma innych wart obejrzenia, to miło sobie coś dobrego powtórzyć.
Pewnie za jakiś czas zrobię tak jak Ty.Serial jest cudowny.Te 38 odcinków obejrzałam w 4 dni.Henry&Anna Boleyn <3
Dokładnie. Nie widziałam lepszej i bardziej gorącej pary w serialu. W ogóle Meyers jest świetny, uwielbiam go. Dormer jako Anna Boleyn będzie w mej pamięci na zawsze :D
Oczywiście miałam na myśli 36 odcinków ;)
Jonathan jest świetny.Widziałam ostatnio z nim film ''Match Point'' i bardzo mi się spodobała jego gra. A co do Dormer,to pobiła mym zdaniem Natalie Portman w ''Kochanicach Króla''.Muszę obejrzeć ją jeszcze w innych kreacjach aktorskich :)
Oj tam, nie zauważyłam błędu ;D Wiesz, ja osobiście żałuję, że nie zrobili dalszych losów Tudorów, bo bardzo podobała mi się aktorka, która grała Marię :) Myślę, że mogło być ciekawie.
"Match point" bardzo grał mi na nerwach ;D Bardzo wyzywałam głównego bohatera, dawno tak nie miałam, film bardzo dobry. Jeśli chodzi o Meyersa to polecam bardzo film "Idol". "Shelter" jest również bardzo dobry, w sumie nie ma filmu, którego bym z nim nie lubiła (z tych co widziałam). Jeśli lubisz kostiumowe jak ja, to polecam "Vanity Fair". "Pozdrowienia z Paryża" typowe na odprężenie się. Taka durnowata strzelanka, ale rola Travolty warta uwagi ;D Jak chcesz posłuchać, jak Meyers śpiewa to oprócz "Idola" jest jeszcze "August Rush" :)
Jeśli chodzi o Dormer to nie ma filmów w sieci za wiele z jej udziałem ;p "Casanova" ostatni oglądałam, ale nie było jej tam za wiele. Szkoda.
O tak,Bloody Mary,jej historia byłaby ciekawa mimo krótkiego panowania.Za to Elżbieta 45 lat nosiła koronę.Również żałuję,że nie zdecydowali się na nakręcenie dalszych odcinków,bo dynastia przecież nie wygasła wraz ze śmiercią Henryka :(
Dzięki wielkie za polecenie tych kilku filmów,na pewno obejrzę,tylko najpierw muszę je upolować w sieci.
Film "Casanova" z Ledgerem widziałam kiedyś,ale w tej chwili nie mogę sobie skojarzyć roli Natalie w nim.Tak samo jak w GoT nie mogę sobie przypomnieć jej występu,w których odcinkach 2 sezonu wystąpiła.Chyba sobie zrobię małą powtórkę.
Właśnie, historia Tudorów jest jeszcze możliwa do opowiedzenia na różne sposoby.
A sam król Henryk to chciałby zapewne wyglądać jak Meyers ;D
Wszystkie filmy obejrzałam ns stronce kinomaniak. tv :) Oprócz Idola, musiałam pobrać, ale warto "złamać prawo" ;p
Dormer grała tą "zacną" Victorię, która zabawiała Casanovę pod stołem na balu maskowym ;D Wolę ją zdecydowanie w czarnych włosach. Ta kobieta ma w sobie coś takiego ach, że mi dech zapiera ;D Meyers również ;)
No właśnie ładnie ucharakteryzowali nam Meyersa w Tudorkach,że nawet jako 56 latek wyglądał atrakcyjnie,nie to co prawdziwy Henry,który był rudy i strasznie gruby u schyłku żywota ;)
Jakoś nie lubię niczego pobierać,ale skoro ma być warto,to okay,zrobię to,bo mnie zaciekawiłaś teraz.
A to taką małą rólkę tam miała nasza Natalie,nie przypomniałabym sobie,dzięki ;p
Moim zdaniem rola w "Idolu" jest świetna. Rolą jego życia pewnie był Henryk, a myślę że ta jest na drugim miejscu. Jak obejrzysz to daj znać, proszę :)
Dormer w Got niestety będzie miała sceny z tym Jofreyem :( Chyba będzie jego żoną bleh.
Okay,masz jak w banku.Idę szukać na chomiczku tego filmu.
Tylko nie dla tego skunksa Jofreya,szkoda jej.Ależ ten dzieciak mnie wkurza.Oby miała jakąś dłuższą rolę w GoT.