PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121989
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

WhiteDemon

Teraz ta dziewczyna zrobiła poprawkę i napisała, że to sezon 1.

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Głupia pipa. Madame jak szukanie pracy? Ja w tym tyg. miałam 4 rozmowy kwalifikacyjne, jutro mam kolejną, ale i tak dupa wielka :)

Psia_Jucha

W moim mieście tylko upadają zakłady pracy i to duże, więc zajebiście wygląda sytuacja na rynku pracy :)
Tak czy siak Sucha widzę, że nam bardzo dobrze idzie :)

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Oj Kochana, u mnie same sukcesy w każdej dziedzinie życia :D

Psia_Jucha

Aż tak się zapędziłaś, a ja myślałam, że tylko o życiu zawodowym piszemy. To ja również mogę się pochwalić w innych dziedzinach :D

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Oj tam, nie będziem się licytować :P Najwyżej załóżmy grupę wsparcia :D

Psia_Jucha

Albo grupa życiowych nieudaczników :P Zostanę liderką, ha ha :P

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Mogę być skarbnikiem :D

Psia_Jucha

Ciekawe ile się osób do nas zgłosi. Żeby się nie okazało, że tylko my tam będziemy, wtedy to już totalna dobitka :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

To zapraszam obie do Anglii. Tutaj jest praca caly czas :)

xena_4

To lecę, bo ja naprawdę chyba puszki będę zbierać :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Jesli naprawde jestes zainteresowana, to dam namiary na agencje, ktora prowadzi nabor. Ale podam dopiero wieczorem, jak wroce z pracy, bo przy sobie nie mam go nigdzie zapisanego.

xena_4

Ale co to za agencje? Z UK czy z PL?

ocenił(a) serial na 7
xena_4

A widzisz Xencia, z miłą chęcią :) ale ja potrzebuję pracy na stałe ;) a studiów mych kochanych rzucać nie chcę :)

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8i062tXmx1rptzuzo1_500.jpg

użytkownik usunięty
Madame_7

Zdjęcie z A?:D

Chyba tak :)
To pewnie Xena ;D

użytkownik usunięty
Madame_7

Tak poważnie, to coraz bardziej się przekonuję do Ezry. Te jego kłamstwa:/ (lol, Ezria jest naprawdę podobna do Steleny). Poza tym końcówka wskazuje na to, że A to facet..

użytkownik usunięty

Coś mi się porąbało. Mylą mi się te końcówki:P

Ezra tak, choć nadal niewygodnie mi się ogląda przez te wasze teorie z Arią ;D Ale mój nr 1 zdecydowanie Ezra.
Nie rozumiem tej końcówki z kotami. Ponoć ten naszyjnik miała Aria.

użytkownik usunięty
Madame_7

Z Arią to już mam mieszane uczucia. Ta rozmowa z ojcem w 3x08 mnie trochę zmyliła. Była naprawdę szczera. A rujnuje cudze życia od 1 sezonu. Gdyby Aria była A, to nagle dotknęłyby ją tak słowa matki Ezry w sezonie 3?

Ja mało co rozumiem końcówki z A ;P
Jaki naszyjnik? Chyba nieuważnie oglądałam...

A o co chodzi z Toby'm? Jakoś na jarzę... w 3x08 powiedział Spencer, że poszuka sam odpowiedzi i dlatego wyjechał z Rosewood? xD A Caleb to ma fajnie, wyjeżdża sobie kiedy chce, wraca do szkoły kiedy chce :D

Ta końcówka z kotami, kobieta podawała "A" naszyjnik właśnie z literką "a" i ponoć kiedyś tam taki miała Aria.
W summer finale są zdjęcia jak Hanna bardzo płacze, więc podejrzewają śmierć Caleba, albo jej matki :/

użytkownik usunięty
Madame_7

A, ten. Hm... nie przypominam sobie.
Widziałam. Ale Caleb ma być w odcinku halloweenowym, a to będzie 3x13 o ile pamiętam... Hannah będzie na imprezie (zdjęcia przebranej Ashley z planu), więc nie sądzę żeby po śmierci matki miała ochotę na imprezę...Więc raczej ta osoba przeżyje (swoją drogą obstawiam, że w tej scenie znowu puszczą "Suggestion" :D) Niektórzy sobie drwią, że to pewnie Caleb, bo Spencer ma bardzo przejętą minę na zdjęciu:p Zgadzam się z tym trochę...w ostatnich dwóch odcinkach zachowywała się egoistycznie. Gdyby to Toby był hakerem, to nie poprosiłaby go o pomoc. Tak samo gdyby to chodziło o niego, to pojechałaby na wyznaczone miejsce przez A.

Zobaczymy czy naprawdę w tym sezonie poznamy "A".
Wracając do Ezry, czy Tobie też od razu ten jego brat się spodobał?:DDD W sensie bardziej od niego.
Myślisz, że on miał dziecko z ALI? :)

użytkownik usunięty
Madame_7

Znam tego aktora z "Czarodziejów z Waverly Place" :D Fajny jest :D I ten brat też się fajny wydaje. Yep, pojawił się na niecałą minutę i wolę go od Ezry :P
Ezra z Ali???

użytkownik usunięty

Czy brat?:D

Była kiedyś taka teoria, że to ona pojechała z Ianem do Hilton Head żeby usunąć dziecko, a nie Melissa.
I czemu Ezra był na jej pogrzebie????

użytkownik usunięty
Madame_7

Wszystko prowadzi do Ezry. Teraz szuka nowej kryjówki? Bo Aria mu zaczyna grzebać po mieszkaniu?:P

I by pasowało skąd "A" ma pieniądze na te zastraszanie dziewczyn itp. Ma bogatą rodzinę :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Dokładnie:D

użytkownik usunięty

a odcinek halloweenowy to nie przypadkiem retrospekcje?

użytkownik usunięty

No tak...nie pomyślałam. Tylko dlaczego potwierdzaliby, że Caleb w nim będzie? Chyba, że to była fałszywa informacja...:/

użytkownik usunięty

nie mam pojęcia.. może w PLL też lubią robić w balona - jak w TVD?

użytkownik usunięty

:DDDD
Czyli to Caleb:((( Nieeee :((( A dopiero co myślałam, że mam spokój z jednym OTP...

ocenił(a) serial na 6

Odcinek Halloweenowy to nie retrospekcje. Będzie miał miejsce parę tygodni po 3x12 i parę tygodni przed 3x14 ;]

użytkownik usunięty

http://a-stillherebitches.tumblr.com/post/28951144047 :D

ocenił(a) serial na 4

Blush, pacz gdzie gra twój ulubieniec http://www.filmweb.pl/serial/Wendy-2011-659134

użytkownik usunięty
xena_4

Wiem, wiem ;) Nie oglądałam:P
http://www.youtube.com/watch?v=O-4ui0WvHE0 a tu piosenka <3

użytkownik usunięty

http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/Delena-3x19-3-delena-and-klaroli ne-30804712-500-260.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8fhyknAYb1qixl0bo2_500.gif

<333333

ocenił(a) serial na 4

Biorę się za pierwszy odcinek, bo ciekawość mnie zżera ;P

użytkownik usunięty
xena_4

Pierwszy odcinek czego?:P

ocenił(a) serial na 4

"Wendy" ;) Blush, nie uwierzysz, te odcinki trwają tylko 5 minut. Serio. Ja już oglądam drugi.

xena_4

Ahahaha, a myślałam, że PLL oglądasz.

użytkownik usunięty
xena_4

Teraz mnie zaskoczyłaś :P

ocenił(a) serial na 4

No serio. Na razie są trzy odcinki i już je obejrzałam. Są naprawdę krótkie. W tym trzecim, spodoba Ci się jedna scena w ogrodzie. Nie powiem, co tam było. Sama musisz to zobaczyć ;P

I nadal uważam, że Tyler trochę przypomina Adama z Academy Is ;D

użytkownik usunięty
xena_4

Zobaczę:D

ocenił(a) serial na 4

Kurde, mam teraz niedosyt po tym serialiku, bo ja chcę wiedzieć, co tam będzie dalej :(

xena_4

Dawaj dawaj :D
W końcu piszemy, że jesteś "A", a Ty biedna nawet nie wiesz o czym mówimy :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Dobra, niekumata jestem:D

A to ja wiem od dawna :D