PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122372
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

Ezra ma lepsze
Aria wspomina Ezrze, że pożyczył jej książkę i pyta, czy chce ją z powrotem. On odpowiada: “nie, nic się nie dzieje, dopóki ty ją masz.” - możliwe, żeby książka miała jakiś podsłuch?

Ali najwyraźniej lubiła przebieranki i udawanie Vivian Darkbloom (nawiązanie do Lolity). O czym jest Lolita? O NAUCZYCIELU ANGIELSKIEGO, który zakochuje się i jest związany seksualnie z nieletnią dziewczyną. Znajome?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzz4yuQe941r26xavo1_250.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzz4yuQe941r26xavo2_250.gif

Producent wykonawczy serialu "Pamiętniki wampirów" Julie Plec obiecuje mroczny sezon. Co dokładnie planuje?

Twierdzi, że w 4. sezonie szykują coś odrobinę innego niż wcześniej, ale szczegółów nie chce wyjawić. Będzie wielka tajemnica związana z przytłaczającym złem, które przybywa do Mystic Falls. Widzowie będą powoli dowiadywać się, kim lub czym jest to zło.

- To pytanie będzie pojawiać się w głowach widzów przez kilka pierwszych odcinków, aż zbudujemy atmosferę do przedstawienie wielkiego łotra sezonu - opowiadała.

użytkownik usunięty
Madame_7

kolejny łotr? lol. Pewnie teraz Klaus będzie się go bał i będzie razem z Salvatorami szukać sposobów na zabicie go.

użytkownik usunięty

Pledzilla już powiedziała, że Klaus będzie sikał w majtki na widok Connora (czyli tego łotra). Więc nie zdziwiłabym się, gdyby wspólny wróg połączył Kluskę i naszą trójcę...

użytkownik usunięty

Czyli tak jak w scenariuszach na zakazanej. Lol, nuda.
czytałaś ostatnie odcinki? tam chcą pisać 5 sezon już :D http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8ist0ASz81rycw0yo1_500.png

użytkownik usunięty

Nie, zupełnie o nich zapomniałam:P Zaraz przeczytam.
Może lepiej niech już nie piszą :DD

użytkownik usunięty

lepiej poczytaj na dobranoc, lepiej Ci się zaśnie- z nudów.

użytkownik usunięty
Madame_7

Zło jest jedno, nazywa się Stelena :P

w 4 odcinku ma być impreza halloweenowa -.-. pomijajac fakt, że to najbardziej imprezowe miasteczko ever, czy nie może być innego tła do jakiejś akcji? bo zapewne COŚ się wtedy wydarzy. tak w ogóle to z tego wynika, że akcja odcinków 3x06 - 4x04 rozgrywa się tylko przez 2 miesiące!

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

rzeczywiście. Bo 3x06 było rozpoczęcie roku.
Nie ogarniam :P 3 sezon dzieje się w 2 miesiące, a 4 ma być rozciągnięty na 8? no ciekawie.

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Pamiętam świetną wypowiedź Julie, że ona nie zwraca zbytniej uwagi na czas akcji :p I ta jej epickość, podróże... normalnie mistrz zen. Kocham tą kobietę.

użytkownik usunięty

Ada, jak tylko skończę nadrabiać Degrassi, to zabieram się za Teen Wolf.
Nikt mnie tu nie przekonał swoimi postami przez miesiące. Weszłam na Twojego bloga... i już :D

użytkownik usunięty

jeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDD
właśnie skończyłam 1 sezon i mi się strasznie podoba, a podobno 2 jest jeszcze lepszy :)

użytkownik usunięty

Strasznie jestem ciekawa:P

Blush, dziękuję za wczoraj :****
Czuję się załamana, nikt Cię nie przekonał wcześniej do oglądania TW? Może dlatego, że ... nikt od nas nie reblogował TW na tumblrze? :P Ja zaczęłam niedawno, bo 2 sezon zasłużył sobie na reblogowanie :) Polecam jak najbardziej :)

Skończyłam SN :D Jeeee, 7 sezonów :D Teraz Lost <3 :)

użytkownik usunięty
Exis_26

:* To nie ma znaczenia, bo na dashu mam całą masę gifków z TW ;) Ada napisała,że się zakochała i postanowiłam zacząc oglądać :P Jest moim guru serialowym :D
Lost <3

użytkownik usunięty

:* Cieszę się :D

Oglądaj, to tylko 12 odcinków w sezonie. :) A 2 sezon jest rewelacyjny! Sterek <3 No i soundtrack :)
O tak, teraz zamieszkam na dłużej na wyspie. :)

użytkownik usunięty
Exis_26

sceny Stiles&Derek są mistrzowskie :D

A dalej jest jeszcze piękniej między nimi :D W ogóle Stiles to miszczu i kocham go :D

Exis_26

Stiles jest genialny :D

użytkownik usunięty
Exis_26

ja też! Od pierwszej minuty w pilocie :D Uwielbiam tę scenę: http://www.youtube.com/watch?v=Csir63zeYX0 . Od 1:40 :DDDDDDDDD

Pamiętam to :DDDD

użytkownik usunięty
Exis_26

Soundtrack - przekonałaś mnie jeszcze bardziej:D
Ja nadal słucham tego: http://www.tumblr.com/tagged/shawn+hook+planet+earth chyba setny raz <3

Ja ostatnio słucham ciągle tego, leciało w Skins, ale tam mi się jakoś nie rzuciło w pamięc. A w TW scena do tej piosenki ... http://www.youtube.com/watch?v=qcD30GSNWXk
I jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=3axoyNayDJ4 I scena ...
Twoja jest cudowna!!!!!! <333

użytkownik usunięty
Exis_26

Posłucham w serialu:P
W Degrassi jest pełno perełek. Zaraz zabieram się za następne odcinki to może znów podrzucę linki:D

W filmikach nie ma scen, jeżeli boisz się spoilerów :) Same melodie :)
Ja się zabieram powoli, 2 odcinki 1 sezonu widziałam. :) Wrzucaj jak coś znajdziesz :D

użytkownik usunięty
Exis_26

Wolę po raz pierwszy w scenie usłyszeć:P
Pierwsze sezony to ja pamiętam jak przez mgłę ;) Kiedyś to sobie przypomnę:) Wtedy były cudne shipy, np. Ellie i Sean <3

A chyba że tak :) Podoba mi się to, że jak leci dany kawałek to w serialu pojawia się pasek z informacją, że teraz gra - wykonawca i tytuł :)
Będę sobie powoli oglądać po odcinku w wolnym czasie, jeszcze się nie zapoznałam dobrze z bohaterami :) A Nina dopiero w 8 sezonie :/

użytkownik usunięty
Exis_26

O, świetne. Szkoda, że nie w każdym serialu tak robią ;)
Mia pojawia się od 6 sezonu ;)

Właśnie, w każdym powinni tak robić. :) Ale tu ma wpływ stacja - MTV. :)
O, a ja coś na YT widziałam, ze 8 sezon ... Albo coś pokręciłam :P To fajnie, zawsze kilka odcinków szybciej zobaczę młodą Ninę :)

użytkownik usunięty
Exis_26

8 to był jej ostatni. Pojawiła się na początku 9, ale to był dosłownie moment ;)
Z Degrassi jest niby tak, że obsada się wymienia, ale jednak nie można przeskakiwać sezonów. Chyba, że nie przeszkadza komuś, że zaczynając serię z nowymi uczniami zna końcowe losy absolwentów :P W co wątpię;P

A to może o to chodziło :) Widziałam ją tylko w jakimś kroku tanecznym :P
Wolę obejrzeć normalnie, sezon po sezonie :)

użytkownik usunięty
Exis_26

Czirliderskim?:D
Pewnie, ja też tak wolę ;)

Chyba tak :D Tak trochę różem mi migało :)
Tak wydaje się logicznie nawet ;) Ale cóż, może są tacy, co wolą inaczej :P

Ellie <3

użytkownik usunięty
Rainn

Rainku, oglądałaś? :)

Obejrzałam kilka sezonów :)

użytkownik usunięty
Exis_26

Exis, wszystkiego najnajnajnajnajlepszego :********************* przepraszam, że spóźnione, ale na FW się mijałyśmy :(
Dużo zdrowia przede wszystkim, spełnienia marzeń, udanej reszty wakacji - z dobrą pogodą, przyjemnego oglądania LOST (akjvhnbasfdkfjwehd <3) i zakochania po uszy w Sawyerze :D

użytkownik usunięty

I Desmondzie:D

użytkownik usunięty

Des <3
I Hurley'u, Sayidzie, i w Skate <3

użytkownik usunięty

I w Panu Eko, Richardzie, Desmondzie&Penny <3

użytkownik usunięty

I w Faraday'u :D

użytkownik usunięty

Chyba lepiej wymienić w kim się nie zakocha, będzie szybciej:P

Skąd tam się tyle ludzi nazbiera? :D

użytkownik usunięty
Exis_26

Nie powiem ci, bo nie chcę spoilerować;) Ale uzbiera się, uzbiera ;)

Ok :) Ciekawe :)

Nie znam :D

użytkownik usunięty
Exis_26

Poznasz :D

W którym sezonie? :D