Ten wzrok był straszny, aż jej się bardziej szczena wykrzywiła :D pewnie tak.. nie chcę znowu robić sobie nadziei, ale zdjęcie jest boskie i są tam sami.. mam nadzieję, że nie do czasu...
To jest właśnie ta mina Elki pt: rozdziawiam buzię, bo jestem sparaliżowana boskością Damona :D
Ja pierdykam :D ale foto :D mam nadzieję, że na sam koniec odcinka... No nieeee, dawajcie go już...
Raczej :D zwłaszcza, że nie na jakimś balu, tylko gdzieś w jakiejś komnacie tajemnic.. byleby tylko ich ktoś nie cockblocknął.
Kejcik, dziś pofangirluję z Tobą, bo mam dobry humor. Jutro wrócę do http://26.media.tumblr.com/tumblr_lydobjVIRW1qg076no1_500.gif :P
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8emnxJoRU1r4z7l6o3_250.gif
DWA TAŃCE W SEZONIE
TO ZNACZY, ZE BĘDĄ 3 POCAŁUNKI DE W 4 SEZONIE
xD
nie zapominajmy o tym, że pod koniec sezonu Elena kończy szkołę, co oznacza bal maturalny. Coś mi podpowiada, że SE do końca sezonu nie wytrzyma :DDD
Kuźwa znowu się raduje me serce, a później znowu po wymyslach Żula, będę sprawdzać ile mam na koncie i czy starczy mi na bilety, żeby ubić prosiaka..
O ja pierdycze!....no ja normalnie zabije Juliette jak to sie okaże kolejną probą chwilowego zadowolenia fanów Deleny ...
"Ponadto zamierzony jest fakt, że przywołuje wspomnienie tego, co w trójkącie miłosnym działo się wtedy w 1 sezonie." - o MMF2
może tym razem przebije go kołkiem i razem z Damonem usiądą nad ciałem Rynienki i będzie party hard :P :DD
To zdjęcie DE nie jest przed balem, tylko po.
Stefan w trakcie wbije na imprezę powiedzieć Elenie, że wyjeżdża, a że atmosfera jest napięta po kłótni o Damonie, to dochodzi do kolejnej sprzeczki, którą zresztą Damon słyszy (tutaj nawiązanie do 1x19). Całe przyjęcie D i E się unikają, a gdy zaczyna się taniec (btw, ciekawe jaka będzie piosenka), widzimy Damona rozmawiającego z Mer o tym, że rok temu tańczył tu z Eleną i ujęcia Eleny z lekkim uśmiechem wspominającej ten sam taniec (wtedy uświadamia sobie, że jest zakochana w Damonie, tak jak Damon uświadomił sobie, że jest zakochany w Elenie- kolejne nawiązanie). Kilka godzin później, po imprezie Elena przychodzi do Salvatorów z wymówką, że niby Stefana szuka, że to, że tamto, pyta czy już wrócił itd i dochodzi o rozmowy przy kominku, o tym jak wiele się zmieniło przez ten rok (nie mówię o jakiejś rozmowie o uczuciach, na to nie liczę, nawet teraz, gdy jestem podekscytowana), Damon pyta, czy pamięta ich taniec i powoli łapie ją za ręce i zaczynają tańczyć, wiem jestem głupia, ale w mojej głowie to pięknie wygląda asdfhajkslksjha. Nikt ich nie cockblocknie. Dotańczą do końca i wróci Stefan, rzuci im piorunujące spojrzenie i pójdzie spać.